Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Vertex

Succesvol sinds 1978: de firma Vertex

Vertex LogoHet Taiwanese bedrijf Vertex Machinery werd opgericht in 1978 en staat bekend als een van de hoogste kwaliteit gereedschapsfabrikanten. Bijzonder populair zijn de artikelen voor metaalbewerking, die allemaal een zeer goede kwaliteit hebben en daarnaast ook enorm op duurzaamheid scoren. Elk afgewerkt werkstuk wordt intensief getest voordat het wordt verkocht. Zo krijg u gereedschap van de beste kwaliteit, waar u lang plezier aan zult beleven.

Lees meer

Producten 1-12 van 17

per pagina
Sorteer op
Kruistafels Vertex
Kruistafels Vertex

Vanaf € 2.406,69Incl. btw € 1.989,00Excl. btw

Vertex Hoekplaat met klauwplaat VUA-100J
Vertex Hoekplaat met klauwplaat VUA-100J

Vanaf € 1.329,79Incl. btw € 1.099,00Excl. btw

Horizontale / verticale verdeeltafel HV
Horizontale / verticale verdeeltafel HV

Vanaf € 408,98Incl. btw € 338,00Excl. btw

Simpele verdeeltafel CS
Simpele verdeeltafel CS

Vanaf € 1.329,79Incl. btw € 1.099,00Excl. btw

Simpele indextafel CC
Simpele indextafel CC

Vanaf € 974,05Incl. btw € 805,00Excl. btw

Verdeelapparaat BS-0 / BS-1
Verdeelapparaat BS-0 / BS-1

Vanaf € 797,39Incl. btw € 659,00Excl. btw

Verdeelapparaat BS-0-J5 / BS-1-J6
Verdeelapparaat BS-0-J5 / BS-1-J6

Vanaf € 1.010,35Incl. btw € 835,00Excl. btw

Kantentaster VPS
Kantentaster VPS

Vanaf € 55,66Incl. btw € 46,00Excl. btw

52-delig opspanset Vertex CK
52-delig opspanset Vertex CK

Vanaf € 158,51Incl. btw € 131,00Excl. btw

Precisie Machineklem VMC Vertex
Precisie Machineklem VMC Vertex

Vanaf € 525,14Incl. btw € 434,00Excl. btw

Vaste bek FJ voor Vertex VQC Klem
Vaste bek FJ voor Vertex VQC Klem

Vanaf € 307,34Incl. btw € 254,00Excl. btw

Verschuifbare bek MJ voor Vertex VQC klem
Verschuifbare bek MJ voor Vertex VQC klem

Vanaf € 307,34Incl. btw € 254,00Excl. btw

Pagina

De Vertex-producten in de Hogetex online shop

Ons aanbod van Vertex-gereedschappen en andere arbeidsmiddelen is uitgebreid. Ontdek onder andere de volgende producten:

Gereedschap om te klemmen

Of het nu gaat om klampen, ondeugden, klemmen of individuele bekken voor aanvulling, zowel professionele vakmensen als toegewijde doe-het-zelvers kunnen niet zonder de hoogwaardige, betrouwbare gereedschappen voor het opspannen van Vertex. Maar niet alle spangereedschappen zijn hetzelfde. Om deze reden bieden we u een breed scala aan verschillende modellen van dit traditionele Taiwanese bedrijf. Bijzonder populair zijn de Vertex ronde verdeeltafels, verdeelkoppen en machine ondeugden.

Roterende indexeringstafels

Roterende indexeringstafels bieden een breed scala aan toepassingen. Ongeacht of u ze op freesmachines, lasersystemen of op draadvonkmachines en zinkvonkmachines plaatst: de bewerking van het werkstuk is nauwkeurig en veilig. In de Hogetex online shop kan u kiezen tussen horizontaal-verticale roterende indexeringstafels, eenvoudige CS-serie roterende indexeringstafels en eenvoudige CC-serie roterende indexeringstafels.

Voorzetstukken verdelen

Wilt u werkstukken onder een bepaalde hoek bewerken? Dan zijn de Vertex-scheidingskoppen de ideale keuze voor uw prouct. Ze stellen u in staat om regelmatige profielen en tandwielen te produceren. Ook radiaalboren is geen uitdaging meer. Kies uit onze twee bestsellers, de BS-0 of BS-1 scheidingskop en de scheidingskop met zelf centrerende drieklauw in verschillende maten.

Machinebankschroeven

Bent u op zoek naar een machinebankschroef die zo compact mogelijk is, maar tegelijkertijd een enorm grote mogelijke kaakopening heeft? Dan is de hydraulische CNC-machinevice VQC H het perfecte product. Is een traploze instelling van de klemkracht belangrijker voor u? In dit geval is de NC hydraulische machinebankschroef VNC de beste keuze. Als u daarentegen ook waarde hecht aan een mechanische klemming, adviseren wij de hydraulische machinebankschroef VH. Hiermee kan worden geschakeld tussen mechanische en hydraulische klemming en kan de klemdruk traploos worden afgelezen.

Pneumatische slijper

De Vertex-luchtslijpmachines zijn uiterst handig en robuust. Dankzij de hoge draaisnelheden is er een enorm slijpvermogen, maar slechts een geringe gereedschapsslijtage. De persluchtaandrijving zorgt voor een hoge belastbaarheid en zorgt ervoor dat vocht en stof het gereedschap niet beschadigen. Kies uit rechte, band- en haakse luchtslijpmachines en geniet van de voordelen van de hoogwaardige Vertex-gereedschappen.

Draadsnijmachine

Knip en vorm de draden in de toekomst in een handomdraai. De praktische Vertex draadsnijders worden op een boormachine geklemd. Dit betekent dat u geen extra apparatuur nodig heeft voor het aanbouwdeel, wat het algemene aantal gereedschappen vermindert. Kies uit verschillende versies om de ideale draadafmeting te vinden.

Beweegbare armen en montagehulpmiddelen

Maakt het snijden van draden meer deel uit van uw dagelijks leven dan de uitzondering? Dan moet u nadenken over het kopen van een beweegbare arm. Met de Vertex montagehulpstukken kan u de frezen in de gereedschapshouders vastklemmen. De vormgeving van de uitsparing is dus nog sneller en vooral preciezer. Bovendien maakt de enorme koppelkracht hogere prestaties mogelijk.

Ontbramingsmachine

Verwijder bramen uit afgewerkte producten en zorg zo voor een nog betere kwaliteit van uw artikelen. Het maakt niet uit of het nu gaat om het afbramen van de afschuivende randen, het afronden van de randen of het compenseren van kleine onnauwkeurigheden: met Vertex ontbraammachines kan u een constante hoge kwaliteit bieden. Afhankelijk van de gebruiksfrequentie heeft u keuze tussen de flexibele machine voor handmatig gebruik en de snellere en krachtigere stand-alone machine.

Nivelleringselement

Een permanent hoog geluidsniveau veroorzaakt niet alleen schade aan de gezondheid, maar kan ook andere apparatuur gevoelig maken voor storingen als gevolg van de optredende trillingen. De hoogwaardige Vertex nivelleringselementen hebben daarom verschillende functies: ze compenseren vooral kleine oneffenheden in de vloeren. Dit vermindert zowel het trillingspotentieel als het geluidsniveau.