Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Vertex

Vertex: gereedschap van de beste kwaliteit

Vertex LogoVertex is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige gereedschappen en accessoires voor de metaalbewerkingsindustrie. In ons assortiment vindt u diverse producten zoals verdeeltafels, machineklemmen en meer.

Lees meer

Producten 1-12 van 17

per pagina
Sorteer op
52-delig opspanset Vertex CK
52-delig opspanset Vertex CK

Vanaf € 158,51Incl. btw € 131,00Excl. btw

Precisie Machineklem VMC Vertex
Precisie Machineklem VMC Vertex

Vanaf € 525,14Incl. btw € 434,00Excl. btw

Vaste bek FJ voor Vertex VQC Klem
Vaste bek FJ voor Vertex VQC Klem

Vanaf € 307,34Incl. btw € 254,00Excl. btw

Verschuifbare bek MJ voor Vertex VQC klem
Verschuifbare bek MJ voor Vertex VQC klem

Vanaf € 307,34Incl. btw € 254,00Excl. btw

Hydraulische machineklem VH
Hydraulische machineklem VH

Vanaf € 659,45Incl. btw € 545,00Excl. btw

NC Hydro Machineklem VNC
NC Hydro Machineklem VNC

Vanaf € 1.264,45Incl. btw € 1.045,00Excl. btw

Vertex Papierfilterapparaat PF-40 220V
Vertex Papierfilterapparaat PF-40 220V

Vanaf € 2.498,65Incl. btw € 2.065,00Excl. btw

Kruistafels Vertex
Kruistafels Vertex

Vanaf € 2.406,69Incl. btw € 1.989,00Excl. btw

Vertex Hoekplaat met klauwplaat VUA-100J
Vertex Hoekplaat met klauwplaat VUA-100J

Vanaf € 1.329,79Incl. btw € 1.099,00Excl. btw

Horizontale / verticale verdeeltafel HV
Horizontale / verticale verdeeltafel HV

Vanaf € 408,98Incl. btw € 338,00Excl. btw

Simpele verdeeltafel CS
Simpele verdeeltafel CS

Vanaf € 1.329,79Incl. btw € 1.099,00Excl. btw

Simpele indextafel CC
Simpele indextafel CC

Vanaf € 974,05Incl. btw € 805,00Excl. btw

Pagina

Meer over het merk Vertex

Vertex werd opgericht in 1978 en heeft sindsdien een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier van precisiegereedschappen. Gedurende de jaren heeft Vertex zich gericht op het leveren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van zowel professionele gebruikers als hobbyisten.

Met een sterke focus op onderzoek, ontwikkeling en technologische vooruitgang heeft Vertex voortdurend geïnvesteerd in het verbeteren van zijn productaanbod. Daarnaast ontwikkelt het merk nieuwe oplossingen om aan de behoeften van de klant te voldoen. Hierdoor is het assortiment flink uitgebreid.

Vandaag de dag blijft Vertex een leider in de metaalbewerkingsindustrie. Het bedrijf streeft ernaar om voortdurend te innoveren en te voldoen aan de veranderende behoeften van de markt en blijft daardoor een betrouwbare partner. De producten van Vertex worden geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Hierdoor kunnen gebruikers rekenen op betrouwbare prestaties en nauwkeurige resultaten, zelfs in veeleisende omgevingen.

Ons assortiment van Vertex

Of het nu gaat om klampen, ondeugden, klemmen of individuele bekken voor aanvulling: de hoogwaardige, betrouwbare gereedschappen voor het opspannen van Vertex biedt wat u nodig heeft. Aangezien niet alle spangereedschappen hetzelfde zijn, bieden we u een breed aanbod aan verschillende modellen van dit traditionele Taiwanese bedrijf. Onder andere de verdeelapparaten en -tafels zijn erg populair.

Verdeelapparaten en verdeeltafels

Een verdeelapparaat wordt ook wel een indexering apparaat genoemd. Het is een gereedschap dat wordt gebruikt om een werkstuk nauwkeurig te positioneren en te verdelen voor bewerkingen zoals frezen, boren en draaien. Het verdeelapparaat maakt gebruik van een indexatiemechanisme om het werkstuk in specifieke hoeken te roteren of te verplaatsen, waardoor herhaalbare bewerkingen met precisie kunnen worden uitgevoerd.

Aan de andere kant is een verdeeltafel een specifiek type verdeelapparaat dat bestaat uit een vlakke tafel met een roterende schijf of plaat erop gemonteerd. De verdeeltafel wordt gebruikt om het werkstuk te positioneren en te verdelen door het op de tafel te plaatsen en vervolgens te draaien of te kantelen met behulp van het indexatiemechanisme dat in de tafel is ingebouwd.

Vertex kopen bij Hogetex

Bij Hogetex kunt u sinds 1970 bij ons terecht voor de beste meet- en spangereedschappen. Onze producten zijn direct leverbaar en we zijn actief in meerdere landen in Europa, waaronder Duitsland en België.

Wij bieden u een breed assortiment aan Vertex-artikelen, maar zijn ook voorzien van andere producten zoals een hoogtemeter online. Bestel het eenvoudig online via onze webshop. Wij zorgen voor een veilige en snelle levering. U kunt ook onze showroom bezoeken voor persoonlijk advies.

Wilt u meer informatie over ons assortiment of het bestelproces? Bezoek dan onze website voor gedetailleerde productinformatie en de beschikbaarheid. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice.