Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Metaalcirkelzagen

Metaalcirkelzagen

Metaalcirkelzagen

Om te zorgen dat u mooi en gemakkelijk kunt verspanen, heeft Hogetex een groot aanbod kwaliteitsgereedschappen. Onder deze gereedschappen valt ook de metaalcirkelzaag. Voor het doorzagen van metaal heeft u een speciale metaalcirkelzaag nodig. U heeft bij ons de keuze uit verschillende varianten. Bij ons slaagt u voor een passende metaalcirkelzaag voor uw volgende klus. Bekijk ons aanbod hieronder!

Lees meer

2 producten

per pagina
Sorteer op
Afkortcirkelzagen HSS/DMo5
Afkortcirkelzagen HSS/DMo5

Vanaf € 89,54Incl. btw € 74,00Excl. btw

Set Bi-metaal Gatzagen
Set Bi-metaal Gatzagen

Vanaf € 171,42Incl. btw € 141,67Excl. btw

2 producten

per pagina
Sorteer op

Ons assortiment

Een metaalcirkelzaag is dus een cirkelzaag die speciaal is ontworpen om metalen platen en profielen door te kunnen zagen. Metaal is harder dan alle houtsoorten, hierdoor kan men deze niet met een hoog toerental doorzagen. Een metaalcirkelzaag is hier wel voor geschikt, hiermee kunt u het metaal met een laag toerentaal doorzagen. Binnen ons assoritment vindt u metaalcirkelzagen in diverse afmetingen. De afkortcirkelzagen met stoomontlaten en meeneemgaten zijn geschikt voor ongeleerd staal, gelegeerd staal to 1000N/mm, RVS, gietijzer, aluminium, koper, messing, brons en hard kunststof. Kies een geschikte afmeting en plaats uw bestelling gemakkelijk online.

Naast de metaalcirkelzagen vindt u ook het materiaal om gaten in het metaal te zagen binnen ons assortiment. Gaten zagen in metaal is voor vakmannen een veelvoorkomende klus, hiervoor is het juiste gereedschap onmisbaar. Binnen ons assortiment vindt u een set met Bi-metaal gatzagen. In deze set vindt u gatzagen met een diameter van 16, 19, 22, 25, 29, 32, 35, 38, 44, 51, 64 en 76mm, een houder type nr. 2 en type nr. 5. Hiernaast ook nog 3 centreerboren en een veer. Zo kunt u snel aan de slag met het metaal!

Metaalcirkelzagen bestellen

Wij van Hogetex hebben al meer dan veertig jaar ervaring, hierom bieden wij u ook enkel apparaten en onderdelen van de beste kwaliteit. Twijfelt u over welke afmeting of diameter van de metaalcirkelzaag u nodig heeft? Of heeft u nog overige vragen? Neem gerust contact op met onze specialisten. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken. Schaft u het gereedschap liever fysiek aan? U bent altijd welkom in onze showroom. Onze gereedschappen zijn scherp geprijsd, bijna altijd op voorraad en worden snel geleverd. Bestel uw metaalcirkelzaag eenvoudig online via de webshop, telefonisch of breng een bezoek aan onze showroom.