Koelvloeistofapparaten

Koelvloeistofapparaten

Om te zorgen dat u mooi en gemakkelijk kunt verspanen, heeft Hogetex een groot aanbod kwaliteitsgereedschappen, waaronder koelvloeistofapparaten. Voor de meeste metaalbewerkingen is het aangeraden om een koelvloeistof te gebruiken. Met ons assortiment vindt u altijd een koelvloeistofapparaat dat past bij uw andere apparatuur en werkzaamheden.

>> Lees meer

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ruim assortiment koelvloeistofapparaten

Zo is er een koelvloeistofapparaat op luchtdruk. Dit apparaat is geschikt voor het koelen, smeren op luchtdruk en het wegblazen van spaanders. De levensduur van de apparaten wordt hiermee verlengd en de snijsnelheid wordt hiermee verhoogd. Hogetex heeft ook verschillende koelvloeistofpompen in het assortiment. Deze zuigen de emulsie via een slang op en pompen deze verder. Als u deze graag verder uitbreidt, zijn er ook varianten met een tank. U kunt deze koelvloeistofapparaten dus zo uitgebreid maken als u zelf wilt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoge druk onderwater koelvloeistofpomp. Deze pomp wordt in een tank met koelvloeistof gehangen om de koel- of emulsievloeistof naar de machine te pompen. Ook kunt u met dit koelvloeistofapparaat water naar de boor- of zaagmachine pompen. Als dit niet past bij uw materiaal, heeft Hogetex ook een smeerpomp in het assortiment. Deze werkt met een hendel. Wanneer de gebruiker hendel overhaalt, wordt olie door de buis geduwd. Naast deze koelvloeistofpompen, heeft Hogetex ook nog andere koelvloeistofapparaten in het assortiment. Zo is er een band olie skimmer, die olie uit de koelvloeistof verwijdert. Ook zijn er verschillende maten luchtjets met magneetvoet, voor koeling en spaanafvoer. Omdat deze magnetisch zijn, hoeven er geen gaten geboord te worden.

Koelvloeistofapparaat bestellen

Omdat wij al meer dan veertig ervaring hebben, bieden wij u enkel apparaten en onderdelen van de beste kwaliteit. Twijfelt u over welk koelvloeistofapparaat het best bij u past? Of wilt u gewoon graag even overleggen met een van onze medewerkers? Dat kan! U kunt ons telefonisch of per mail bereiken. U kunt ook een bezoek brengen aan de showroom. Onze gereedschappen zijn scherp geprijsd, bijna altijd op voorraad en worden snel geleverd. U kunt eenvoudig via de webshop bestellen of telefonisch.