Indextafels / Verdeelapparaten

De verdeelapparaten en indextafels van Hogetex.

Reeds jaren verkoop Hogetex verdeelapparaten en indextafels. Wij hebben deze producten van de merken Vertex, Soba en MATAC. Vertex verkopen wij al sinds de jaren 80! Op al deze producten geven wij 2 jaar garantie!

>> Lees meer

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Verdeelapparaat:

Een verdeelapparaat wordt in de verspaning gebruikt, om een werkstuk in een bepaalde hoek te bewerken. Met hulp van een verdeelapparaat kunnen bewerkingen plaats vinden zoals diverse radiale en reproduzeerbare boorbewerkingen, regelmatige profielen of vertandingen. Wij verkopen verdeelapparaten met en zonder indexeersets, tevens hebben wij verdeelapparaten als set met een klauwplaat die reeds op het verdeelapparaat is gemonteerd. Deze hebben wij zowel van VERTEX als van SOBA! De populaire VERTEX HV-4, HV-6, HV-8, HV-10, HV-12, HV-16 met een nonius met gradenverdeling hebben een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding met twee jaar garantie. Zoekt u een verdeelapparaat met een directe verdeling dan is de VERTEX BS-0, BS-1 en BS-2 aan te raden. Voor de kleine diameters hebben wij speciale verdeelapparaten van SOBA, beginnend met een diameter van 75mm! Ook deze verkopen wij met of zonder klauwplaat.

Indextafel:

Wij hebben indextafels van VERTEX. Het meest verkochte model hierbij is de VERTEX CC. Deze is er in verschillende groote: de CC-6, de CC-8 en de CC-12. Een nieuw model is de VERTEX VSI. Hierop is al een zelfcentrerende drie-klauwplaat gemonteerd. Ook deze is in verschillende groote verkrijgbaar, de VSI-4 en de VSI-5.

Kantelbare verdeelapparaten

Ook heeft hogetex voor u een kantelbaar verdeelapparaat. Hierbij is de verzwaarde uitvoering VERTEX VUT-6, VUT-10 en VUT-12 kwalitatief een topproduct, voor een prijsgunstigere model komt u uit bij de VERTEX VU-100, VU-200 en VU-300.

Toebehoren voor verdeelapparaten en indextafels:

Hogetex heeft een tal van toebehoren, natuurlijk de tegencenters, maar ook los verkrijgbare sets