Vlakplaten

Een vlakplaat van Hogetex!

Een vlakplaat is een plat vlak van staal of graniet zodat dit kan voldoen als referentievlak voor een meetopstelling en voor het uitvoeren van metingen met bijvoorbeeld een hoogtemeter. Hogetex heeft vlakplaten met nauwkeurigheden naar DIN 876/00, DIN 876/0 en naar DIN 876/1, waarbij DIN876/00 het meest nauwkeurig is. Vanzelfsprekend is de prijs hoger als de vlakplaat nauwkeuriger is. De granieten vlakplaten worden door ons direct van de fabrikant gekocht en daardoor zijn wij erg concurrerend met onze prijs!

>> Lees meer

Vlakplaat graniet

Vlakplaat van donker graniet met nauwkeurigheid volgens DIN 876/00, DIN 876/0 en naar DIN 876/1. Levering inclusief meetrapport. Een granieten vlakplaat van ons wordt geleverd af varsseveld. De transportkosten komen nog bij op de prijs.

Onderstel voor granieten vlakplaat

De onderstellen laten wij fabriceren naar onze eigen specificaties. Een stabiele uitvoering, constructie bepaald aan de hand van de Besselse punten, met afschuifbeveiliging. Werkhoogte is standaard 900mm.

Vlakplaten uit staal

De vlakplaten uit staal die wij aanbieden zijn van Vertex. Het type model van vertex is type VS. De kleinste stalen vlakplaat is de VS-1 met een afmeting van 200 x 200mm. De grootste is de VS-13 van 900 x 1200mm. De nauwkeurigheid wordt per stalen vlakplaat aangegeven.