Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Passers en toebehoren

Passers en toebehoren

Op zoek naar een passer

Een passer kan worden gebruikt als gereedschap om bepaalde afstanden op te nemen en vervolgens via het instrument te meten. Tevens kan een passer worden gebruikt als afschrijfgereedschap, ook wel aftekengereedschap genoemd. Zo kunnen er circels, bogen en afstanden worden gezet. Als meetgereedschap zijn de meest gebruikte instrumenten een binnen-, een buiten- en een steekpasser.

Lees meer

6 producten

per pagina
Sorteer op
Precisie krompasser
Precisie krompasser

Vanaf € 6,05Incl. btw € 5,00Excl. btw

Steekpasser met boog en houder voor kraspen
Steekpasser met boog en houder voor kraspen

Vanaf € 7,26Incl. btw € 6,00Excl. btw

Stokpasser
Stokpasser

Vanaf € 11,31Incl. btw € 9,35Excl. btw

Schuifmaatpasser
Schuifmaatpasser

Vanaf € 73,21Incl. btw € 60,50Excl. btw

Precisie steekpasser
Precisie steekpasser

Vanaf € 6,05Incl. btw € 5,00Excl. btw

Precisie voetjespasser
Precisie voetjespasser

Vanaf € 6,05Incl. btw € 5,00Excl. btw

De steekpasser van Hogetex

Een steekinstrument, ook wel een kras- of afsteekpasser genoemd, hebben wij in verschillende groottes. Bovendien hebben we ze met een spanmoer of met een boog. De grootste die Hogetex heeft, is een metalen steekinstrument 500mm, dus met twee benen van 500mm. Deze grote van het instrument is voor grote circels! Ideaal gereedschap om afstanden over te nemen en te meten. Tevens hebben we nog een steekpasser met boog, deze is speciaal voor het aftekenen. Geleverd inclusief een passende aftekenpen, is deze geschikt voor aftekenen op metalen, hout, plastic en aluminium. Ideaal aftekengereedschap!

Binnenpasser van Hogetex

Ook voor een precisie binneninstrument ben je bij Hogetex aan het juiste adres. Deze wordt ook wel een voetjespasser genoemd. Wij hebben dit instrument met spanmoer en fijninstelling. Bovendien hebben het voetjesmodel in een verscheidenheid aan lengtes van de benen. Van 100mm tot 500mm, dus ook om grote afmetingen af te schrijven of te meten.

Buitenpasser

Een precisie instrument voor buiten, ook wel krompasser genoemd, hebben wij met spanmoer en fijninstelling. Met benen van 100 tot 500mm. Ideaal om buitenmetingen te verrichten!

Andere instrumenten nodig van Hogetex?

In ons assortiment vindt u ook andere varianten het instrument, zoals de schuifmaat- en de stokpasser. Deze zijn een kruising tussen een schuifmaat en een passer. Met het stok instrument kan tot 1 meter worden afgetekend. De stokvariant heeft een nonius van 0,1mm. De schuifmaat variant is er voor het aftekenen van diameters. De vaste bek en de liniaal zijn vervaardigd uit een geheel stuk. De meetvlakken zijn gehard, geslepen en gelept. De lengte van de bekken zijn 40mm. Het maximale meetbereik van een schuifmaatversie is 300mm. Echter is deze schuifmaat versie dan geschikt voor het aftekenen van diameters tot 600mm!

Producten bestellen bij Hogetex

Heeft u een keuze gemaakt tussen al onze producten? Plaats dan gemakkelijk en snel online een bestelling via de webshop van Hogetex. Al meer dan veertig jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van professioneel gereedschap voor de industrie. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem gerust contact op.

Over Hogetex

Zoekt u de gereedschappen van topmerken? Voor zowel meten, spannen, verspanen als optisch? Hogetex biedt u een unieke brede range aan professionele kwaliteitsgereedschappen in al deze categorieën. Scherp geprijsd, bijna altijd op voorraad én met een snelle levering. Bovendien staan wij voor persoonlijke service en ontvangen u daarom graag in onze showroom. Het grootste deel van ons assortiment staat hier. Bezoek ons in Varsseveld!