Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Schroefdraadzuiveraars

Schroefdraadzuiveraars

Schroefdraadzuiveraars

Hogetex heeft een groot aanbod kwaliteitsgereedschappen om ervoor te zorgen dat u mooi en gemakkelijk kunt verspanen. Één van deze kwaliteitsgereedschappen zijn schroefdraadzuiveraars. Naast diverse varianten schroefdraadzuiveraars vindt u ook reparatiesets voor het schroefdraad op deze pagina. Door ons ruime assortiment vindt u altijd de geschikte gereedschappen voor uw werkzaamheden. Bekijk de varianten schroefdraadzuiveraars op deze pagina.

Lees meer

2 producten

per pagina
Sorteer op
Schroefdraadzuiveraars
Schroefdraadzuiveraars

Vanaf € 95,59Incl. btw € 79,00Excl. btw

Reparatiesets schroefdraad
Reparatiesets schroefdraad

Vanaf € 27,83Incl. btw € 23,00Excl. btw

Assortiment schroefdraadzuiveraars

Binnen ons aanbod vindt u diverse varianten van de schroefdraadzuiveraars. Zo wordt er bijvoorbeeld onderscheid gemaakt tussen het bereik van de schroefdraadzuiveraars. De schroefdraadzuiveraars zijn automatisch aan elke schroefdraad en spoed aanpassend. Het draad hoeft niet te worden gemeten. Hiernaast kunnen de schroefdraadzuiveraars zowel gebruikt worden voor zowel links als rechtse draden. De schroefdraadzuiveraars zijn geschikt voor alle soorten schroefdraden, inches of metrisch. Twee geharde bladen, geleid door de draad herstelt de groef. Voor iedere situatie hebben wij de geschikte schroefdraadzuiveraars in ons aanbod!

Gereedschap bij Hogetex

Bent u op zoek naar de beste gereedschappen van topmerken? Voor zowel meten, spannen, verspanen als optisch? Hogetex biedt u een unieke brede range aan professionele kwaliteitsgereedschappen in al deze categorieën. Bij Hogetex vindt u niet alleen schroefdraadzuiveraars, maar ook veel andere producten. Neem gerust een kijkje op onze website. Wanneer u uw order plaatst voor 15:00 worden de artikelen, mits op voorraad, dezelfde dag nog verzonden. Zo kunt u al snel aan de slag met uw nieuwe gereedschap!

Contact

Heeft u vragen over de schroefdraadzuiveraars of wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bij ons werken vakmensen met jarenlange ervaring en daarnaast hebben zij veel technische knowhow. Wij hebben dus altijd een antwoord op uw vraag en denken actief met u mee. Vanaf eind 2017 hebben wij een showroom in gebruik, u kunt bij ons langskomen in Varsseveld en de producten in het echt komen bekijken. Bij Hogetex bent u gewoon verzekerd van het beste!