Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Krachtmeters en toebehoren

Krachtmeters en toebehoren

Krachtmeter

Een krachtmeter is een veelzijdig instrument dat kan worden gebruikt in verschillende omgevingen, van productie tot het meten van grondstoffen. De meeteenheid voor krachtmeters is newton, de standaard meeteenheid voor kracht in het metrieke stelsel.

Lees meer

6 producten

per pagina
Sorteer op
Analoge krachtmeter
Analoge krachtmeter

Vanaf € 193,00Incl. btw € 159,50Excl. btw

Digitale krachtmeter
Digitale krachtmeter

Vanaf € 517,76Incl. btw € 427,90Excl. btw

Manuele teststatief voor Krachtmeters
Manuele teststatief voor Krachtmeters

Vanaf € 459,20Incl. btw € 379,50Excl. btw

Veerkrachtmeter
Veerkrachtmeter

Vanaf € 102,85Incl. btw € 85,00Excl. btw

moment schroevendraaier SRT
moment schroevendraaier SRT

Vanaf € 171,70Incl. btw € 141,90Excl. btw

Momentsleutel SDB
Momentsleutel SDB

Vanaf € 286,17Incl. btw € 236,50Excl. btw

6 producten

per pagina
Sorteer op

Er zijn veel verschillende soorten krachtmeters verkrijgbaar in onze webshop, elk ontworpen voor een specifiek doel. Sommige krachtmeters zijn ontworpen voor spanningstesten, terwijl andere beter geschikt zijn voor compressietesten. Er zijn ook krachtmeters waarmee zowel spanning als compressie kan worden gemeten.

Digitale krachtmeter

De digitale krachtmeter is een nieuwer model dat nauwkeuriger is dan de oudere analoge modellen. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een digitale krachtmeter in uw productiebedrijf.

Nauwkeurigere metingen

Een van de grootste voordelen van een digitale krachtmeter is dat het nauwkeuriger is dan een analoog model. Dit komt doordat de digitale krachtmeter sensoren gebruikt om de kracht te meten, waar het analoge model een veersysteem gebruikt. De sensoren in de digitale krachtmeter kunnen nauwkeurigere metingen verrichten, waardoor u nauwkeurigere resultaten krijgt. Dit is vooral belangrijk wanneer u producten maakt die secure metingen vereisen.

Gemakkelijker te gebruiken

Een ander voordeel van een digitale krachtmeter is dat hij gemakkelijker te gebruiken is dan een analoog model. Bij het analoge model moet u het apparaat voor elk gebruik handmatig kalibreren. Dat kan tijdrovend en lastig zijn, vooral als u niet weet hoe dat moet. Bij de digitale krachtmeter hoeft u het apparaat niet te kalibreren, omdat het vooraf is gekalibreerd. U hoeft het alleen maar aan te zetten en te gaan gebruiken. Dit kan u veel tijd besparen, waardoor u uw werk sneller kunt doen. Dus als u op zoek bent naar een nauwkeuriger en gemakkelijker te gebruiken krachtmeter, dan kunt u overwegen om over te stappen naar een digitaal model. De digitale krachtmeter heeft vele voordelen die uw productiebedrijf soepeler en efficiënter kunnen laten verlopen.

Analoge krachtmeter

Bent u op zoek naar een analoge krachtmeter voor uw werkzaamheden? De analoge krachtmeters op deze pagina zijn gemakkelijk met één hand te bedienen en meten duw- en trekkrachten. De duurzame metalen constructie maakt hem bestand tegen continu gebruik in zware industriële omgevingen. De analoge wijzerplaat maakt het eenvoudig om snelle metingen te doen, en het compacte formaat maakt het mogelijk om hem gemakkelijk te dragen en op te bergen. Koop vandaag nog onze analoge krachtmeter voor al uw krachtmetingen.

Krachtmeter kopen

Wilt u een betrouwbare en nauwkeurige krachtmeter kopen? Zoek niet verder, onze krachtmeters zijn precies wat u nodig heeft. Dit handige instrument is perfect voor het testen van trek- en compressiekracht in diverse industrieën, waaronder de verpakkingsindustrie, de automobielindustrie en meer. Onze krachtmeters zijn er in verschillende meetbereiken en uitvoeringen, om aan uw specifieke wensen te voldoen. Bovendien hebben ze een duurzame constructie voor langdurig gebruik. Aarzel niet - koop vandaag nog een krachtmeter of andere meetinstrumenten van Hogetex en zie het verschil dat het kan maken binnen uw werk.