Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Beitels

Beitels

Welke draaibankbeitel heeft Hogetex voor U?

Draaigereedschappen behoren tot de groep van de snijgereedschappen en worden, zoals de naam al aangeeft, gebruikt voor het draaiproces. Draaigereedschappen, waarbij alle drie de componenten uit één doorlopend materiaal bestaan, worden ook wel draaibankbeitels genoemd. Daarnaast zijn er ook klemhouders als toebehoren. Bij Hogetex vindt u een grote selectie.

Lees meer

Welke Conventionele beitels:

Hogetex heeft voor u het komeet-programma, met gesoldeerde hardmetaal beitels, Stompgelaste HSS-Co beitels, de VD draadsnijbeitels, de HSS VB binnenboorbeitels en de AB binnenboorbeitels. Tevens heeft Hogetex van SOBA diverse conventionele HSS binnenboorsets en binnen- en buitendraadsets.

Welke Draaibeitels  met wisselplaten:

Hogetex heeft een uitgebreide keuze uit draai beitels met wisselplaatjes voor uw metaaldraaibank. Deze zijn van het merk Glanze en kwalitatief en prijstechnisch kunnen wij daarmee de concurrentie aan! Test het zelf! Om nog meer keuze te hebben, zijn er ook tal van sets beschikbaar van Glanze met houders en wisseplaten!

Welke Afsteekhouders:

Een afsteekhouder bij ons kopen voor uw metaaldraaibank? Geen probleem, wij hebben conventionele afsteekhouders met een HSS blad, en natuurlijk ook afsteekhouders met wisselplaten. De conventionle afsteekhouders van SOBA hebben als voordeel dat het HSS blad al begint bij 1 mm dikte! De afsteekhouders met wisselplaten zijn van Glanze en om nog meer keuze te geven hebben wij ook diverse sets met afsteekhouders, afsteekbladen en wisselplaten van Glanze in ons assortiment opgenomen!

Welke Afsteekplaten:

In deze categorie vind u aan aantal afsteekplaten behorend bij de houders in de categorie afsteekhouders.

Welke Toolbits:

Hogetex heeft losse ronde en vierkant toolbits voor u, maar ook toolbits in sets van 5 voor een enorme scherpe prijs! Tevens heeft Hogetex van SOBA voor u een toolbit set met 55° en 60° hoek.

Welke Wisselplaten:

In deze categorie vindt u een grote verscheidenheid van wisselplaten voor onze houders.

Welke Brootsen:

Trekfrezen of brootsen is een verspaningstechniek waarbij het gereedschap, dat meerdere snijkanten heeft, de snijbeweging uitvoert. De tanden worden trapsgewijs steeds groter. De frees wordt in de langsrichting verplaatst. De brootsen zijn van hoge kwaliteit. Deze hebben wij in sets of zijn individueel te verkrijgen! Daarbij kunt u een keuze maken uit de brootsen en de geleidebussen.