Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Beitels

Beitels

Welke draaibankbeitel heeft Hogetex voor u?

Draaigereedschappen behoren tot de groep van de snijgereedschappen en worden, zoals de naam al aangeeft, gebruikt voor het draaiproces. Draaigereedschappen, waarbij alle drie de componenten uit één doorlopend materiaal bestaan, worden ook wel draaibankbeitels genoemd. Daarnaast zijn er ook klemhouders als toebehoren. Bij Hogetex vindt u een grote selectie!

Lees meer

Conventionele beitels van Hogetex

Hogetex heeft voor u het komeet-programma, met gesoldeerde hardmetaal beitels, Stompgelaste HSS-Co beitels, de VD draadsnijbeitels, de HSS VB binnenboorbeitels en de AB binnenboorbeitels. Tevens heeft Hogetex van SOBA diverse conventionele HSS binnenboorsets en binnen- en buitendraadsets.

Draaibeitels met wisselplaten:

Hogetex heeft een uitgebreide keuze uit draaibeitels met wisselplaatjes voor uw metaaldraaibank. Deze zijn van het merk Glanze. Dit zijn kwalitatief en prijstechnisch sterke producten van ons. Test zelf hoe fijn ze zijn! Om nog meer keuze te hebben, zijn er ook tal van sets beschikbaar van Glanze met houders en wisselplaten!

Diverse afsteekhouders:

Een afsteekhouder bij ons kopen voor uw metaaldraaibank? Geen probleem, wij hebben conventionele afsteekhouders met een HSS blad, en natuurlijk ook afsteekhouders met wisselplaten. De conventionele afsteekhouders van SOBA hebben als voordeel dat het HSS blad al begint bij 1 mm dikte. De afsteekhouders met wisselplaten zijn van Glanze. Wij hebben ook diverse sets met afsteekhouders, afsteekbladen en wisselplaten van Glanze in ons assortiment opgenomen!

Het verschil in afsteekplaten

In deze categorie vind u een aantal afsteekplaten behorend bij de houders in de categorie afsteekhouders.

Welke toolbits

Hogetex heeft losse ronde en vierkant toolbits voor u, maar ook toolbits in sets van 5. Al onze producten zijn scherpgeprijsd. Tevens heeft Hogetex van SOBA voor u een toolbit set met 55° en 60° hoek.

Welke wisselplaten

In deze categorie vindt u een grote verscheidenheid van wisselplaten voor onze houders.

Welke brootsen

Trekfrezen of brootsen is een verspaningstechniek waarbij het gereedschap, dat meerdere snijkanten heeft, de snijbeweging uitvoert. De tanden worden trapsgewijs steeds groter. De frees wordt in de langsrichting verplaatst. De brootsen zijn van hoge kwaliteit. Deze hebben wij in sets of zijn individueel te verkrijgen! Daarbij kunt u een keuze maken uit de brootsen en de geleidebussen.

Producten bestellen bij Hogetex

Heeft u een keuze gemaakt tussen al onze producten? Plaats dan gemakkelijk en snel online een bestelling via de webshop van Hogetex. Al meer dan veertig jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van professioneel gereedschap voor de industrie. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem gerust contact op.