Stopwatches

Een stopwatch kopen bij Hogetex?

Stopwatch kopenVoor diverse activiteiten waarbij de tijd gemeten dient te worden kan een stopwatch een waardevolle investering zijn. Bij Hogetex vindt u stopwatches in allerlei uitvoeringen. Een geschikt exemplaar vinden is dus heel eenvoudig.Onze betaalbare Hogetex modellen worden geleverd met een garantie van twee jaar.

>> Lees meer

Welke soorten stopwatches zijn er?

Een goede omschrijving van een stopwatch is een daagbare tijdsmeter. Deze houdt de verstreken tijd bij op het moment dat u de knop indrukt tot het moment dezelfde knop weer ingedrukt wordt. Een stopwatch kan voor uiteenlopende activiteiten ingezet worden. Vaak wordt er aan sportevenementen gedacht, maar ook binnen de industrie komt een stopwatch goed van pas. Een analoge stopwatch heeft niet zoveel functies en beschikt vaak over twee of drie knoppen. Digitale stopwatches zijn er veel meer. In het scherm zijn verschillende gegevens af te lezen.

Hanhart stopwatch

Een bekende stopwatch zijn de stopwatches van Hanhart. Al decennia lang staat dit merk bekend om hun uiterst precieze uurwerken. Het is de grootste fabrikant binnen Europa op het gebied van mechanische stopwatches. Ook op de dag van vandaag biedt Hanhart een uitgebreid assortiment. Wij hebben verschillende stopwatches van dit merk opgenomen in onze webshop. Deze Duitse kwaliteit timers zijn gemakkelijk te gebruiken en breed inzetbaar. Zo heeft de Labor 3 stopwatch drie programmeerbare timers met een nauwkeurigheid van 1/1 seconde. De Hanhart Amigo is een precisie stopwatch met een analoge weergave van 1/5 van een seconde. De maximale tijdopname is 15 minuten. Het is een zogenoemde klassieker onder de timers. Er zit een koord aan die u rondom de nek kunt hangen. Ook de analoge tafel- en wandstopklok van Hanhart meet met uiterste precisie. Deze timers beschikken over een praktische interval en down timer en zij inzetbaar voor gebruik in de industrie, laboratoria, scholen, sport en huishoudelijke doeleinden.

Professionele stopwatches online kopen

Genoeg keuze dus als het gaat om professionele stopwatches. Hogetex heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, daarom nemen wij alleen producten van de beste kwaliteit op in ons assortiment. Wij verzekeren u van het beste! Niet voor niets zijn wij dan ook al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in verkoop van professionele meetgereedschap. Heeft u de juiste weegschaal gevonden? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel online via de webshop van Hogetex. Naast stopwatches bieden wij vele andere soorten gereedschap en toebehoren die binnen de industrie toepasbaar zijn, zoals handspanners, beitelhouders, boorhouders, beitels, frezen en nog veel meer! Heeft u een vraag over één van onze weegschalen? Neem gerust contact op.