Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Stopwatches

Stopwatches

Een stopwatch kopen

Een stopwatch kopen kan voor verschillende activiteiten een waardevolle investering zijn. Bij Hogetex vindt u diverse soorten stopwatches waarmee de tijd gemeten kan worden. Wij zetten deze verschillende uitvoeringen en merken voor u op een rij.

Lees meer

9 producten

per pagina
Sorteer op
Stopwatch Amigo Hanhart
Stopwatch Amigo Hanhart

Vanaf € 139,15Incl. btw € 115,00Excl. btw

Stopwatch ABS Hanhart
Stopwatch ABS Hanhart

Vanaf € 168,19Incl. btw € 139,00Excl. btw

Stopwatch Profil 25 Hanhart
Stopwatch Profil 25 Hanhart

Vanaf € 70,18Incl. btw € 58,00Excl. btw

Digitale tafelstopklok Prisma 200 / Prisma 400 Hanhart
Digitale tafelstopklok Prisma 200 / Prisma 400 Hanhart

Vanaf € 131,89Incl. btw € 109,00Excl. btw

Stopwatch 1/10 sec.
Stopwatch 1/10 sec.

Vanaf € 71,39Incl. btw € 59,00Excl. btw

Stopwatch met stopknop Hanhart
Stopwatch met stopknop Hanhart

Vanaf € 168,19Incl. btw € 139,00Excl. btw

Analoge tafel- en wandstopklok Mesotron Hanhart
Analoge tafel- en wandstopklok Mesotron Hanhart

Vanaf € 139,15Incl. btw € 115,00Excl. btw

Stopwatch 1/5 sec.
Stopwatch 1/5 sec.

Vanaf € 71,39Incl. btw € 59,00Excl. btw

Stopwatch labor 3 Hanhart
Stopwatch labor 3 Hanhart

Vanaf € 41,14Incl. btw € 34,00Excl. btw

Een stopwatch kopen: wat is het?

Een stopwatch is een draagbaar apparaat dat speciaal is ontworpen voor het nauwkeurig meten van tijdsintervallen. Het belangrijkste kenmerk van het product is het vermogen om tijd te meten met een hoge mate van precisie en nauwkeurigheid. Het apparaat heeft meestal knoppen waarmee je de stop watch kunt starten, stoppen en resetten.

Waarom een stopwatch kopen?

Waar een stopwatch timer vaak wordt gebruikt bij diverse sporten, is het ook functioneel in de metaalverwerkende industrie. Houd eenvoudig de tijd bij, zodat alles volgens schema verloopt. Een stopwatch kopen helpt u ook voor toekomstige projecten. U kunt op een makkelijke manier achterhalen hoe lang verschillende werkzaamheden duren. Die tijd kunt u toepassen in uw planning. Natuurlijk komt een stopwatch ook goed van pas in diverse laboratoria.

Stopwatch kopen: ons assortiment

Bij Hogetex vindt u verschillende producten van diverse merken. Zo kunt u kiezen uit stopwatches van Hogetex en van Hanhart.

Stopwatch kopen van Hogetex

Bij Hogetex vindt u in het assortiment keuze uit stop watch van Hogetex. Deze kenmerken zich door hun aantrekkelijke prijs. Bovendien bieden de producten van Hogetex een garantie van twee jaar. De combinatie van betaalbaarheid en kwaliteitsgarantie, maakt onze Hogetex variant een aantrekkelijke keuze voor zowel professioneel gebruik als persoonlijke toepassingen. Zo’n stopwatch kopen? Dat kan eenvoudig via onze webshop.

Stopwatch kopen van Hanhart

Hogetex verkoopt al decennialang het merk Hanhart. Dit is een Duitse fabrikant die stopwatches, tijdklokken en tafelstopklokken produceert. Het bedrijf maakt deze producten al sinds 1882, waardoor het een expert genoemd mag worden.

Hanhart heeft een grote diversiteit aan analoge en digitale stopwatches. U vindt de populairste types in ons assortiment, waaronder de Hanhart Amigo en Profil. Vergelijk de productinformatie, zodat u de juiste keuze maakt bij een stopwatch kopen.

De tafelstopklok Mesotron en Prisma van Hanhart zijn de bestverkochte tafelstopklokken op de markt. Beide zijn eenvoudig afleesbaar en geschikt voor onder andere industrie en laboratoria. De keuze tussen deze twee hangt vooral af of u liever gaat voor digitaal of analoog.

Stopwatch kopen bij Hogetex

Bij Hogetex kunt u sinds 1970 bij ons terecht voor de beste meet- en spangereedschappen. Onze producten zijn direct leverbaar en we zijn actief in meerdere landen in Europa, waaronder Duitsland en België.

Wij bieden u een breed aanbod aan diverse stopwatches. Bestel het eenvoudig online via onze webshop. Wij zorgen voor een veilige en snelle levering. U kunt ook onze showroom bezoeken voor persoonlijk advies.

Wilt u meer informatie over ons assortiment of het bestelproces? Bezoek dan onze website voor gedetailleerde productinformatie en de beschikbaarheid. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice.