Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Stopwatches

Stopwatches

Stopwatch

Voor diverse activiteiten waarbij de tijd gemeten dient te worden kan een stopwatch een waardevolle investering zijn. Bij Hogetex vindt u stopwatches in allerlei uitvoeringen. Een geschikt exemplaar vinden is dus heel eenvoudig. Onze betaalbare Hogetex modellen, waaronder de stopwatches, worden geleverd met een garantie van twee jaar.

Lees meer

9 producten

per pagina
Sorteer op
Stopwatch Amigo Hanhart
Stopwatch Amigo Hanhart

Vanaf € 128,26Incl. btw € 106,00Excl. btw

Stopwatch met stopknop Hanhart
Stopwatch met stopknop Hanhart

Vanaf € 180,29Incl. btw € 149,00Excl. btw

Stopwatch ABS Hanhart
Stopwatch ABS Hanhart

Vanaf € 175,45Incl. btw € 145,00Excl. btw

Stopwatch Profil 25 Hanhart
Stopwatch Profil 25 Hanhart

Vanaf € 70,18Incl. btw € 58,00Excl. btw

Analoge tafel- en wandstopklok Mesotron Hanhart
Analoge tafel- en wandstopklok Mesotron Hanhart

Vanaf € 131,89Incl. btw € 109,00Excl. btw

Stopwatch 1/10 sec.
Stopwatch 1/10 sec.

Vanaf € 71,39Incl. btw € 59,00Excl. btw

Stopwatch 1/5 sec.
Stopwatch 1/5 sec.

Vanaf € 71,39Incl. btw € 59,00Excl. btw

Stopwatch labor 3 Hanhart
Stopwatch labor 3 Hanhart

Vanaf € 41,14Incl. btw € 34,00Excl. btw

Digitale tafelstopklok Prisma 200 / Prisma 400 Hanhart
Digitale tafelstopklok Prisma 200 / Prisma 400 Hanhart

Vanaf € 123,42Incl. btw € 102,00Excl. btw

Functie van een stopwatch

Een stopwatch is een draagbaar apparaat die speciaal is ontworpen voor het nauwkeurig meten van tijdsintervallen. Het belangrijkste kenmerk van het product is het vermogen om tijd te meten met een hoge mate van precisie en nauwkeurigheid. Het apparaat heeft meestal knoppen waarmee je de stopwatch kunt starten, stoppen en resetten.

Merken bij Hogetex

Bij Hogetex vindt u verschillende producten van diverse merken. Zo hebben wij onder andere gereedschappen van Hogetex en van Hanhart.

Producten van Hanhart

Hogetex verkoopt al decenia lang het merk Hanhart. Dit is een Duitse fabrikant van stopwatches, tijdklokken en tafelstopklokken. Het bedrijf maakt de producten al sinds 1882. De tafelstopklok Mesatron en Prisma van Hanhart zijn de bestverkochte tafel stopklokken op de markt. Daarnaast heeft Hanhart een grote diversiteit aan analoge en digitale stopwatches in het assortiment. Hogetex heeft hieruit een keuze gemaakt naar de meest gevraagde types. Zo vindt u in het assortiment onder andere de Hanhart Amigo, de Hanhart Profil en de Hanhart Labor. Deze zijn zowel voor de industrie en laboratorium als voor de sport en rally geschikt.

Stopwatches van Hogetex

Bij Hogetex vindt u in het assortiment ook alternatieve watches, die zich kenmerken door hun aantrekkelijke prijs. Bovendien komen de Hogetex producten met een garantie van twee jaar. De combinatie van betaalbaarheid en kwaliteitsgarantie maakt onze Hogetex stopwatches een aantrekkelijke keuze voor zowel professioneel gebruik als persoonlijke toepassingen.

Producten aanvragen

Mocht u een gereedschap willen van de merken die wij aanbieden, maar hebben wij deze niet in ons assortiment staan? Geen probleem! U kan deze alsnog bij ons aanvragen. Bel ons zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. We kunnen bijna alle gereedschappen aanbieden voor een scherpe prijs.

Een bestelling plaatsen bij Hogetex

Bij Hogetex kunt u terecht voor de beste meet- en spangereedschappen. We zijn al sinds 1970 actief en vele van onze producten zijn direct leverbaar. Heeft u vragen over een van onze producten? We helpen u graag direct; bel ons op 0315- 61 71 71. Wanneer u een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat deze veilig en snel wordt geleverd!