Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Kruistafels en sledes

Kruistafels en sledes

Kruistafel

Een kruistafel is een heel handig hulpmiddel om te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een freesmachine of boormachine. Doordat de kruistafel het mogelijk maakt om zowel naar voor en achter te bewegen als van links naar rechts, kan een dergelijke machine gebruikt worden om heel precies gaten te boren in bijvoorbeeld een metalen plaat. Een kruistafel vermindert hiermee de kans op fouten en versnelt het proces.

Lees meer

8 producten

per pagina
Sorteer op
Kruistafel VCT-407 180 x 100 mm
Kruistafel VCT-407 180 x 100 mm

Vanaf € 1.240,25Incl. btw € 1.025,00Excl. btw

Kruistafels Vertex
Kruistafels Vertex

Vanaf € 2.406,69Incl. btw € 1.989,00Excl. btw

Kruistafel VCT-512 300 x 140 mm
Kruistafel VCT-512 300 x 140 mm

Vanaf € 580,80Incl. btw € 480,00Excl. btw

Universele Kruistafel X-Y Y-serie
Universele Kruistafel X-Y Y-serie

Vanaf € 739,31Incl. btw € 611,00Excl. btw

Universele Horizontale Sledes Y-serie
Universele Horizontale Sledes Y-serie

Vanaf € 289,19Incl. btw € 239,00Excl. btw

Universele Vertikale Sledes Y-serie
Universele Vertikale Sledes Y-serie

Vanaf € 798,60Incl. btw € 660,00Excl. btw

MINI Kruistafels Saim
MINI Kruistafels Saim

Vanaf € 810,70Incl. btw € 670,00Excl. btw

Kruistafels Saim
Kruistafels Saim

Vanaf € 895,40Incl. btw € 740,00Excl. btw

Kruistafel boormachine

Een kruistafel en boormachine is zoals eerder al benoemd een perfecte combinatie. Dit gereedschap kan ondersteunend werken door het te bewerken object op de millimeter nauwkeurig van voor naar achter of van rechts naar links te verplaatsen. Zo weet u zeker dat u evenveel ruimte tussen uw boorgaten laat zitten en het project zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Boren is een veelgebruikte handeling tijdens het klussen en dus zal dit product geregeld van pas komen. Bij Hogetex vindt u verschillende soorten kruistafels, die wij hieronder verder zullen toelichten.

Kruistafel merken

Wij verkopen verschillende kruistafel merken, zoals: Matac, SAIM en Vertex. In prijs verschillen deze merken niet heel veel van elkaar. De voornaamste verschillen kunt u terugvinden in de afmetingen van de kruistafel, de verschillen in gleuven en het gewicht dat het kan dragen. Vooral dit laatste is belangrijk om mee te nemen in uw beslissing. Als u een te zwaar object wilt plaatsen op een kruistafel die hier niet voor bestemd is, kan dit ervoor zorgen dat de tafel stuk gaat. Om dit te voorkomen raden wij aan dit altijd te checken voordat u overgaat tot aankoop. Bekijk al onze merken en ontdek welke kruistafel het beste bij u past.

Mini kruistafel

Bij Hogetex vindt u ook een mini kruistafel. Deze is perfect voor de kleinere klussen en neemt weinig plek in beslag binnen uw werkplaats. Ook kunt u deze kruistafel eenvoudig meenemen naar een project buiten de deur, omdat deze variant een stuk kleiner en lichter is. Bent u benieuwd wat u zoal kan met deze variant op de gewone kruistafel? Vraag dan een van onze experts om hulp. Zij kunnen perfect inschatten of u er goed aan doet deze mini kruistafel aan te schaffen of dat u toch beter kunt gaan voor het standaard formaat. U kunt een van onze collega’s bereiken via de mail of door te bellen naar: 0315 - 61 71 71.

Kruistafel kopen

Een kruistafel kopen doet u natuurlijk bij Hogetex. Met ruim 15 jaar ervaring, mogen wij ons absolute experts noemen op het gebied van gereedschap. Op onze website vindt u al veel informatie over onze producten en diensten, maar wij lichten dit graag nog eens toe via de mail of via telefonisch contact. Wij streven ernaar om al onze producten zo snel en veilig mogelijk bij u thuis of bij uw bedrijf af te leveren. Daarnaast kunt u van ons een snelle reactie verwachten. Wanneer wij advies geven doen wij dit altijd op een persoonlijke manier. Wij luisteren naar uw vragen en bepalen per situatie wat hiervoor de allerbeste oplossing kan zijn.