Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Bestellen en betalen

Bestellen
Wij willen het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken om zaken met ons te doen. Daarom bieden we de mogelijkheid om eenvoudig uw order online te plaatsen. Dit heeft voor u als voordeel dat u dit kunt doen op het moment dat het u uitkomt terwijl u door ons automatisch per e-mail op de hoogte wordt gehouden van veranderingen in de status van uw order.

Tevens kunt u online gebruik maken van speciale promoties.
Betaling, Prijzen & Promoties
Kometex B.V. / Hogetex biedt u de unieke mogelijkheid om online te bestellen en via factuur binnen 30 dagen na factuurdatum te betalen. Nadat de goederen zijn verstuurd ontvangt u een factuur. Dan heeft u 30 dagen de tijd om deze te betalen. U kunt als u contact opneemt met onze klantenservice het bedrag ook betalen met Paypal.

Wij vinden de juistheid van de informatie op onze website erg belangrijk en zijn constant bezig met controles van de juistheid hiervan. Toch kunnen type/zetfouten voorkomen. Hiervoor kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden maar zullen er voor zorgen dat deze waar mogelijk zo snel mogelijk verholpen worden.

Prijzen op onze website zijn netto, exclusief BTW, in de door u gekozen valuta.

Indien u gebruik wil maken van een speciale promotie dan moet u de promotiecode op uw online bestelling vermelden. Online promoties gelden niet voor orders die per e-mail, fax of telefoon geplaatst worden.