Buitenmeters

Een buitenmeter  van Hogetex kopen?

Hogetex heeft diverse buitenmeters van het merk Kroeplin, Hogetex en Teclock. Je kunt een onderscheid maken tussen een digitale buitenmeter met een digitale aflezing en een analoge buitenmeter. De Hogetex buitenmeters hebben wij standaard op voorraad en zijn direct leverbaar. Op al onze producten krijgt u natuurlijk 2 jaar garantie! Onze Hogetex buitenmeters hebben meettasters met een v-vorm met een radius van 0,5mm.

>> Lees meer

Een buitenmeter kan de buitendiameter van assen en cilinders meten alswel het meten van uitwendige afstanden tussen evenwijdige vlakken. Een buitenmeter is de tegenhanger van de binnenmeter voor het meten van een binnendiameter.

Een buitenmeter van Kroeplin

Kroeplin is een gerenommeerd merk op het gebied van binnen- en buitenmeters. Kroeplin heeft de Kroeplin quicktest, een digitale buitenmeter voor diverse meetbereiken. Kroeplin kan deze leveren met diverse meettasters. Voor een analoge buitenmeter heeft Kroeplin de Kroeplin Oditest en als heel kleine analoge buitenmeter heeft Kroeplin de POCO!

Buitenmeter van Teclock

De buitenmeters van Teclock hebben wij in de categorie diktemeters staan. Deze worden vaak gebruikt om materiaal dikte te meten en zijn zodanig als diktemeter in deze categorie beschikbaar!