Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Lampen en toebehoren

Lampen en toebehoren

Machineverlichting

MachineverlichtingZoekt u de juiste machineverlichting voor uw machine of in uw werkplaats. Hogetex heeft een grote verscheidenheid aan machinelampen voor uw machine en werklampen voor uw werkplaats! Hogetex voert twee merken, Waldmann en Jarrer. Waldmann machineverlichting zijn high-end machinelampen met een uitgebreide keuze van traditionele machinelampen tot aan LED armaturen. Jarrer is het merk wat ook een hele goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Wij geven 2 jaar garantie op onze lampen!

Lees meer

Welke lampen heeft Hogetex voor u?

Flexibele machinelamp:

Hogetex heeft diverse machinelampen met een beweeglijke flexibele arm. Deze arm brengt de lamp het uitstekende licht direct, prettig en snel op het gewenste punt. Deze zijn snel en nauwkeurig te positioneren! Van dit type lamp heeft Jarrer en Waldmann diverse varianten! Een hele speciale lamp is wel de Jarrer JFL-11FDB. Deze heeft een flexibele arm en ook een LED buislamp van 335 mm!

Machinelamp:

Van het merk Jarrer en Waldmann heeft Hogetex diverse machinelampen. De lengte van de armen aan de voet en de lamp kunnen varieren per model. Diverse modellen van Jarrer hebben daar meerdere mogelijkheden. Van de lamp direct aan de voet tot aan twee armen van 400 mm, dus met een bereik van bijna 800mm. Waldmann heeft hiervoor een SPOT Armatuur, de SPOT LED.

Machinebuislampen:

Het merk Jarrer heeft een aantal machinebuislampen met LED, deze varieren van een breedte van 386 mm tot aan 675 mm. Deze zijn direct aan de machine aan te sluiten met 24V AC /DC. Waldmann heeft drie verschillende type lampen als machinebuislamp. Ten eerste de traditionele machinebuislamp RL 70 E met TL buislamp. Alternatief heeft WALDMANN de SLIM LED en de MACH LED PLUS FORTY als hoogwaardig en energiezuinig LED machinebuislamp.

Werklamp:

Jarrer en Waldmann hebben diverse werklampen voor de werkplaats. Waldmann heeft de TANEO, De TANEO is een echt all-round talent. Een compromisloze lichtoplossing is essentieel waar je ogen op de proef gesteld. Of het nu in de fabricage, assemblage, kwaliteitscontrole of analyse, of in laboratoria, elektronica, metaal of horloge-industrie. Jarrer heeft de LED Werkplek Armatuur JFL-155LEB met een verstelbare lichtintensiteit van 10 - 100%. De LED lamp heeft een IP50 beschermingsgraad. Tevens heeft Jarrer LED Werkplek Armatuur JFL-118LEB, waarbij de werk lamp aan de zijkant van de arm is aangebracht voor extra afstand op de werkplek!