Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Spannen

Spannen

Spangereedschap

Hogetex begrijpt dat u goed spangereedschap nodig heeft om een kwaliteitsproduct te kunnen maken. Bij ons vindt u het beste gereedschap dat u zoekt, geschikt voor alle metaalbewerkingsmachines. We hebben een groot en divers assortiment van spangereedschap. Door onze grote voorraad zijn wij in staat snel te leveren. Ons assortiment om te spannen bestaat onder andere uit klauwplaten, hydraulische machineklemmen, mechanische machineklemmen, 3D-tasters, kotterkoppen, meedraaiende centers, kantentasters, spantangen, handspanners en hefmagneten. Daarnaast bieden wij ook verdeeltafels en indextafels aan. U kunt zich op deze manier volledig richten op hetgeen waar u goed in bent. Welk product u ook nodig heeft voor het spannen; bij Hogetex bent u verzekerd van de beste kwaliteit én prijs in spangereedschap!

Lees meer

Machineklemmen en ander spangereedschap

Wilt u spannen voor uw productie? Dan kunt u gebruik maken van het belangrijkste spangereedschap: machineklemmen en snelspanklemmen. Dit traditionele spangereedschap is zo geconstrueerd dat alle objecten stevig vast te zetten zijn en vervolgens verder verwerkt kunnen worden. Of het nu gaat om industriële machineklemmen of mechanische machineklemmen: de manier van werken is in alle gevallen hetzelfde. Met behulp van een slot worden twee kaken bij elkaar gebracht. Het schroefdraad bepaalt u mechanisch of hydraulisch. In de volgende bewerkingsstappen heeft u de vrije hand om uw product te bewerken. Bekijk in de diverse categorieën welke spangereedschappen het beste bij uw werkstuk passen. U kunt bijvoorbeeld eens kijken bij bankschroeven, kruistafels en spantangen .

Persen en klemmen

Klemmen en persen zijn geschikt voor een snelle en korte bevestiging. Als u uw werkstuk aan elkaar wilt lijmen en het juiste klemgereedschap nodig heeft om de druk te verhogen, zijn deze helpers ideaal. De klemmen hebben een uitstraling van een grote wasknijper, maar fixeren de gewenste voorwerpen met een veel grotere drukkracht. Let er bij het kopen van persen op dat specifieke typen ook slechts voor één doel ontworpen zijn. Aan de werkbank of als snelspan versie mag u dit spangereedschap als echte vakman niet missen.

Koop nu uw spangereedschap bij Hogetex

Het spangereedschap van Hogetex maakt indruk door eersteklas kwaliteit. Raakt uw gereedschap onverhoopt beschadigd? Dan bieden wij u een ruim assortiment aan van accessoires en onderdelen. Onze spantangen zijn verkrijgbaar in praktische sets met bijbehorende spantanghouders. Daarnaast bieden wij ook spantang bevestigingen. Klemt u uw werkstukken liever af met hefmagneten? Dan kunt u deze vinden in onze online shop onder de categorie 'demagnetiseerapparaten'. Als optimale aanvulling op ons hoogwaardig spangereedschap vindt u accessoires van de bekendste merken. Ons assortiment bestaat uit merken zoals Destaco, ERON, Vertex, Bison of SOBA en onze eigen merken Hogetex en MATAC. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van industriële technologie leveren wij ons spangereedschap rechtstreeks aan zakelijke klanten. Koop dus nu uw spangereedschappen bij Hogetex!

Vragen?

Heeft u nog vragen over ons assortiment spangereedschap? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan namelijk aan uw zijde met advies en actie!