Spannen

Uw kwaliteitsproduct met het beste spangereedschap

Beste spangereedschapHogetex begrijpt dat u goed spangereedschap nodig heeft om een kwaliteitsproduct te kunnen maken. Bij ons vindt u het beste gereedschap dat u zoekt, geschikt voor alle metaalbewerkingmachines. We hebben een keur aan spangereedschap op voorraad en leveren snel. Bijvoorbeeld klauwplaten, hydraulische machineklemmen, mechanische machineklemmen, 3D-tasters, kotterkoppen, meedraaiende centers, kantentasters, klauwplaten, spantangen, handspanners en hefmagneten. Van A-merken als Destaco, ERON, Vertex, Bison en SOBA. Bij Hogetex kunt u bovendien ook terecht voor verdeeltafels en indextafels. Zodat u zich volledig kunt richten op waar u goed in bent!

>> Lees meer

Machineklemmen en snelspanners

Een machineklem en snelspanners zijn traditioneel, maar ook de belangrijkste spangereedschappen voor uw productie. Ze zijn zo geconstrueerd dat je alle objecten stevig kunt vastzetten en vervolgens verder kunt verwerken. Of het nu gaat om industriële machineklemmen of mechanische machineklemmen - de manier van werken is in alle gevallen hetzelfde. Met behulp van een slot worden twee kaken bij elkaar gebracht. De schroefdraad kan mechanisch of hydraulisch worden bepaald. Bij al uw volgende bewerkingsstappen heeft u de vrije hand om het werkstuk te bewerken. In de industrie worden de volgende varianten gebruikt:

  • • Freesbank schroeven met draaiplateau, deels kantelbaar en zijdelings verstelbaar
  • • Hydraulische machineklemmen : de draagkracht wordt verhoogd door middel van vloeistoffen
  • • Mechanische machineklemmen: beweging van de individuele kaken door fysieke krachten

Persen en klemmen

Klemmen en persen zijn geschikt voor snelle en korte bevestiging. Als u uw werkstuk aan elkaar wilt lijmen en het juiste klemgereedschap nodig heeft om de druk te verhogen, zijn deze helpers ideaal. Klemmen zien er meestal uit als grotere wasknijpers, maar fixeren de gewenste voorwerpen met een veel grotere drukkracht. Zorg er bij het kopen van persen voordat de specifieke typen slechts voor één doel zijn ontworpen. Aan de werkbank of als snelspan versie - persen zijn klemgereedschappen die geen vakman mag missen.

Uitgebreide accessoires van Hogetex

Klemgereedschap van Hogetex maakt indruk met eersteklas kwaliteit. Mocht een gereedschap beschadigd raken, dan bieden wij u een ruim assortiment aan accessoires en onderdelen. Onze spantangen zijn verkrijgbaar in praktische sets met bijbehorende spantanghouders en Hogetex biedt ook spantang bevestigingen. Klemt u uw werkstukken voornamelijk met hefmagneten, dan vindt u in onze online shop de juiste demagnetiseerapparaten. Als optimale aanvulling op onze hoogwaardige spangereedschappen vindt u accessoires van bekende fabrikanten. Ons assortiment bestaat uit merken zoals Destaco, ERON, Vertex, Bison of SOBA. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van industriële technologie leveren wij rechtstreeks aan zakelijke klanten. Met de twee eigen merken Hogetex en MATAC kunnen we ons productassortiment altijd uitbreiden en aanbieden tegen redelijke prijzen. Heeft u vragen over ons assortiment? Wij staan ​​aan uw zijde met advies en actie!