Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Radiusfrezen

Radiusfrezen

Radiusfrezen van Fujigen

Onze firma Hogetex is de officiële importeur van Fujigen voor Nederland, Belgie en Luxemburg. Wij verkopen dit gereedschap al meer dan 15 jaar met zeer veel succes. Fujigen heeft een uitgebreid programma op het gebied van het direct verspanen van radiussen, waarbij de wisselplaten een radius hebben vanaf 0,5R tot en met 20R. U vindt een uitgebreide documentatie met snijsnelheden als u hier aanklikt! Lees meer

6 producten

per pagina
Sorteer op
Radiusfrees Fujigen RC Indo cutter
Radiusfrees Fujigen RC Indo cutter

Vanaf € 151,25Incl. btw € 125,00Excl. btw

Radiusfrees Fujigen R-Nubor
Radiusfrees Fujigen R-Nubor

Vanaf € 171,82Incl. btw € 142,00Excl. btw

Radiusfrees Fujigen R-Giga
Radiusfrees Fujigen R-Giga

Vanaf € 918,39Incl. btw € 759,00Excl. btw

Radiusfrees Fujigen Sumicco
Radiusfrees Fujigen Sumicco

Vanaf € 203,28Incl. btw € 168,00Excl. btw

Radiusfrees Fujigen Dekasumi
Radiusfrees Fujigen Dekasumi

Vanaf € 313,39Incl. btw € 259,00Excl. btw

Radiusfrees Fujigen R-Chamfering
Radiusfrees Fujigen R-Chamfering

Vanaf € 152,46Incl. btw € 126,00Excl. btw

Radiusfrezen van Fujigen

Onze firma Hogetex is de officiële importeur van het merk Fujigen voor Nederland, België en Luxemburg. Wij verkopen dit gereedschap al meer dan 15 jaar en doen dit met zeer veel succes. Fujigen heeft een uitgebreid programma op het gebied van het direct verspanen van radiussen, waarbij de wisselplaten een radius hebben vanaf 0,5R tot en met 20R. U vindt een uitgebreide documentatie met snijsnelheden als u hier klikt. Twijfelt u voor welk radiusgereedschap u moet kiezen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

Gereedschap bij Hogetex

Zoekt u de beste gereedschappen van topmerken? Voor zowel meten, spannen, verspanen als optisch? Hogetex biedt u een unieke brede range aan professionele kwaliteitsgereedschappen in al deze categorieën. Bij Hogetex vindt u niet alleen radiusfrezen, maar ook veel andere producten. Neem gerust een kijkje op onze website. Wanneer u uw order plaatst voor 15:00 worden de artikelen, mits op voorraad, dezelfde dag nog verzonden. Zo kunt u al snel aan de slag met uw nieuwe gereedschap!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de verschillende radiusfrezen of wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bij ons werken vakmensen met jarenlange ervaring en daarnaast hebben zij veel technische knowhow. Wij hebben dus altijd een antwoord op uw vraag en denken actief met u mee. Vanaf eind 2017 hebben wij een showroom in gebruik, u kunt bij ons langskomen in Varsseveld en de producten in het echt komen bekijken. Bij Hogetex bent u gewoon verzekerd van het beste!