Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Snelspanklemmen

Snelspanklemmen

Snelspanklem

Een snelspanklem is een ideaal stuk gereedschap om uw handen vrij te houden. Wanneer u bijvoorbeeld twee onderdelen aan elkaar wilt lijmen is het onhandig om hiermee uren in uw handen te blijven staan. Daarnaast is het niet mogelijk om genoeg kracht te zetten, om de onderdelen met voldoende stevigheid aan elkaar vast te lijmen. Deze druk moet machinaal worden toegepast en dat kan bijvoorbeeld door middel van de snelspanklem. Dankzij dit veelgebruikte hulpmiddel weet u zeker dat uw project niet plotseling uit elkaar zal vallen. Lees hieronder meer over de verschillen en specificaties van de snelspanklemmen die u bij Hogetex kunt vinden.

Lees meer

5 producten

per pagina
Sorteer op
Snel verstelbare klem VQS
Snel verstelbare klem VQS

Vanaf € 278,30Incl. btw € 230,00Excl. btw

Snelspanklemmen UTS
Snelspanklemmen UTS

Vanaf € 617,10Incl. btw € 510,00Excl. btw

Snelspanklem EVS
Snelspanklem EVS

Vanaf € 361,79Incl. btw € 299,00Excl. btw

EVS snelspanklem onderdelen
EVS snelspanklem onderdelen

Vanaf € 6,05Incl. btw € 5,00Excl. btw

UTS snelspanklem onderdelen
UTS snelspanklem onderdelen

Vanaf € 3,63Incl. btw € 3,00Excl. btw

Horizontale snelspanklem

Bij Hogetex verkopen wij enkel de horizontale snelspanklem. Deze kunt u op uw werktafel laten staan. Deze staat heel stabiel, waardoor u zeker weet dat de twee onderdelen recht op elkaar blijven zitten en niet kunnen verschuiven. De druk op het project ontstaat doordat u aan de hendel trekt. De twee platen schuiven tegen de onderdelen aan en oefenen hier van beide kanten druk op uit. Hierdoor kan de lijm vervolgens de rest van het werk doen. Het voordeel van de snelspanklem is dat hier snel spanning op staat, waardoor u effectiever en sneller kunt werken.

Snelspanklem merken

Bij Hogetex kunt u een snelspanklem kopen van verschillende merken. Wij verkopen de volgende merken snelspanklemmen: Eron en Vertex. Dit zijn kwalitatieve en hoog aangeschreven merken die u de zekerheid bieden waar u naar op zoek bent. Want om uw project tot een succes te maken heeft u natuurlijk de allerbeste materialen nodig. Dit geldt dus ook voor het gebruik van de juiste snelspanklem. Naast een snelspanklem met hendel vindt u op deze pagina ook een variant met draaisysteem. Het grootste voordeel van het draaisyteem ten opzichte van de hendel is de mate van druk dat op het object wordt uitgeoefend. Deze is een stuk hoger bij het draaisysteem, dan bij de variant met een hendel. Dit kunt u meenemen bij het maken van uw overweging en aankoop.

Snelspanklemmen Hogetex

De snelspanklemmen van Hogetex verschillen van merk, hoeveelheid druk en systemen. Hierdoor is er altijd een snelspanklem die aansluit bij uw wensen. Naast de specificaties verschillende deze producten ook in prijs. Door de grote prijsverschillen is het verstandig om van tevoren goed uit te zoeken wat u van het product verwacht en wat u nodig heeft. Zo weet u precies aan welke eisen het moet voldoen en wat u hiervoor nodig heeft aan budget.

Snelspanklem kopen

Wilt u ook zeker weten dat uw projecten stevig in elkaar zitten? Kies dan voor een snelspanklem van Hogetex. Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, merken en varianten. Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan staan de Hogetex experts voor u klaar. Zij kunnen u aan de hand van uw wensen helpen en met u meedenken. Samen komen jullie altijd tot het product dat het meest geschikt is voor u en uw project. U kunt voor alle andere vragen ook altijd ene blik werpen op de FAQ pagina.