Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Lijnentesters

Lijnentesters

Lijnentesters voor exacte metingen

Bent u op zoek naar lijnentesters? U vindt gegarandeerd een geschikte variant bij Hogetex. De kleinste details zijn nauwkeurig te sturen met het zogenaamde weverglas. De praktische versies als uitklapbare loepen kunnen ruimtebesparend worden opgeborgen. Het grote assortiment lijnentesters van onze online shop bevat enkel hoogwaardige vouwloepen in kwalitatieve versies van diverse gerenommeerde merken. Bekijk ons volledige aanbod op deze pagina en maak uw keuze.

Lees meer

2 producten

per pagina
Sorteer op
Kunststof Lijnentester
Kunststof Lijnentester

Vanaf € 6,05Incl. btw € 5,00Excl. btw

Peak vouwloepen / lijnentellers / Klaploepen
Peak vouwloepen / lijnentellers / Klaploepen

Vanaf € 12,10Incl. btw € 10,00Excl. btw

Aanbod lijnentesters

Binnen ons assortiment vindt u verschillende lijnentesters. Deze lijnentesters worden geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten als Peak en ons professionele huismerk Hogetex. Bent u al vertrouwd met een van deze merken? U kunt ons assortiment gemakkelijk filteren op merk, of bijvoorbeeld prijs, met de filteropties aan de linkerzijde. Door het assortiment te filteren ziet u in een opslag enkel de lijnentesters die aan uw wensen en eisen voldoen.

Gerenommeerde fabrikanten

Bij Hogetex vindt u diverse soorten lijnentesters. Naast deze lijnentesters vindt u bij ons ook veel andere producten. Bent u op zoek naar de beste gereedschappen van topmerken? Voor zowel meten, spannen, verspannen als optisch? Hogetex biedt u een unieke brede range aan van professionele kwaliteitsgereedschappen in al deze verschillende categorieën. Neem gerust een kijkje op de rest van onze website en u vindt naast de lijnentesters ook al uw andere benodigdheden.

Vragen?

Heeft u vragen over de lijnentesters of wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bij ons werken vakmensen met jarenlange ervaring en daarnaast hebben zij veel technische knowhow. Wij hebben dus altijd een antwoord op uw vraag en denken actief met u mee. Vanaf eind 2017 hebben wij een showroom in gebruik, u kunt bij ons langs komen in Varsseveld en de producten in het echt komen bekijken. Bij Hogetex bent u gewoon verzekerd van het beste!