Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Hoogtemeters en toebehoren

Hoogtemeters en toebehoren

Een hoogtemeter van Hogetex

HoogtemeterDiverse type hoogtemeters hebben wij voor u. Hogetex heeft onder zijn eigen merk diverse hoogtemeters die wij al jaren succesvol verkopen op de europese markt. Wij selecteren de beste fabrieken op dit gebied en laten de hoogtemeters naar eigen specificatie maken. Wij geven op al onze hoogtemeters twee jaar garantie! Tevens verkopen wij hoogtemeters van het merk Electronica EMS en van Tesa, de TESA-Hite, voor meer informatie over Tesa kunt u het beste ons verkoopteam opbellen.

Lees meer

4 producten

per pagina
Sorteer op
Hoogtemeter- en afschrijver met klok en telwerk
Hoogtemeter- en afschrijver met klok en telwerk

Vanaf € 211,63Incl. btw € 174,90Excl. btw

Dubbel-koloms Digitale Hoogtemeter
Dubbel-koloms Digitale Hoogtemeter

Vanaf € 384,66Incl. btw € 317,90Excl. btw

Digitale hoogtemeter
Digitale hoogtemeter

Vanaf € 171,70Incl. btw € 141,90Excl. btw

Hoogtemeter
Hoogtemeter

Vanaf € 65,22Incl. btw € 53,90Excl. btw

4 producten

per pagina
Sorteer op

Wat is een hoogtemeter

Een hoogtemeter ook wel een hoogteschuifmaat en -afschrijver genoemd is een verticale geleider op een basisvoet. Bij analoge hoogtemeters heeft de geleider heeft een maatverdeling. Aan de geleider is een slede met meetbek of afschrijver voor het markeren of meten van de hoogte van het werkstuk. Hierbij kan het gaan om een analoge hoogtemeter met een afleesbare nonius, of een digitale hoogtemeter met een digitale aflezing waarbij de waarde direct op de LCD kan worden afgelezen.

Analoge hoogtemeter

De meest eenvoudige hoogtemeter van Hogetex met een bereik van 0-300mm, 0-500mm, en 0-1000mm. Ook wel als afschrijver gebruikt, hij wordt geleverd met krasnaald.

Digitale hoogtemeter

De digitale hoogtemeter van Hogetex is de meest verkochte hoogtemeter in ons assortiment! Deze hoogtemeter heeft fijnverstelling en een hardmetalen krasnaald. Deze is metrisch en inch omschakelbaar.

Dubbel-koloms hoogtemeter

Deze hoogtemeter is extra stabiel door zijn dubbele kolom. De meeteenheid wordt via een tandheugel over twee onafhankelijke kolommen met een precisie vertanding bewogen. Leverbaar met een meetbereik van 0-300mm, 0-450mm en 0-600mm. Met digitale aanduiding en diverse functies zoals metrisch en inch omschakelbaar, Op 0 te stellen in elke positie, ABS/INC omschakelbaar, Hold-functie en Tolerantiefunctie

Hoogtemeter- en afschrijver met klok en telwerk

Ook een dubbel-koloms hoogtemeter maar met een klok en telwerk. Ook gebruikt als afschrijver met zijn krasnaald, leverbaar met een meetbereik van 0-300 mm, 0-450 mm, en 0-600 mm.

Electronica EMS

De Opti-Hite, de platina en de Preci-Hite zijn van de firma EMS Electronica. Hogetex verkoopt dit merk Hoogtemeters in Nederland, Belgie en Duitsland.