Diversen

Hogetex maakt het compleet

Diverse kwaliteitsgereedschappenBij Hogetex vindt u een breed palet aan kwaliteitsgereedschappen voor meten, spannen, verspanen en optisch. Om het verhaal compleet te maken, bieden we ook aanverwante gereedschappen van Yato en ons eigen kwaliteitshuismerk Hogetex. Zo kunt u kiezen uit handgereedschappen, steeksleutels, doppendozen, dopsleutels, schroevendraaiers en tangen. Alles op voorraad, scherp geprijsd én snel geleverd. Overtuig uzelf!

>> Lees meer

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Handgereedschap uit het Hogetex-assortiment

Sleutelsets

De fabrikant Yato, onder het dak van het Poolse bedrijf Toya, is een premium fabrikant van verschillende sleutelsets die gereedschap bevatten in alle standaardmaten. Bij Hogetex krijg je bijvoorbeeld een 10-delige set dubbele sleutels in een roltas. De individuele sleutels zijn gesmeed uit hoogwaardig Chroom Vanadiumstaal en zijn geschikt in de werkplaats en montage. Een set van 12 ringsteeksleutels is ook bij ons verkrijgbaar, welke ook overeenkomt met standaard pasvormen. De set van 8 dubbele ringsleutels is eveneens gemaakt van Chroom Vanadiumstaal.

Dopsleutelsets

Onze categorie van verschillende gereedschap accessoires bevat ook een aantal dopsleutelsets die worden geleverd in een praktische ratelset. Alles wat je nodig hebt zit in een te bestellen set - van dopsleutels tot ratel. Alles van hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm van de gereedschapsfabrikant Yato. Dankzij de productie van Chroom Vanadiumstaal en AISI S2-staal van de bits maken de afzonderlijke artikelen indruk met hun lange levensduur en hoge slijtvastheid. De inbussleutelset is verkrijgbaar in twee verschillende versies: als een 150-delige set of met 32 ​​bits plus een omkeerbare ratel met 72 tanden en de andere benodigde accessoires. Een set met negen verschillende Torx-doppen in standaard pasvormen maakt ook deel uit van het Hogetex assortiment.

Luchtdrukslijpers

Dankzij de werking met perslucht is de perslucht molen onafhankelijk van het lichtnet en elektriciteit en wordt met de hand bediend. Het apparaat werkt door middel van een luchtcompressor die een turbine aandrijft. Door het hoge toerental van de geïntegreerde spindel kunnen hoge verspanen volumes worden behaald. Het Hogetex-assortiment omvat zowel rechte slijpmachines als haakse slijpers en bandslijpmachines. Vertex is een toonaangevende fabrikant. De Vertex perslucht rechte slijper heeft een roterende klep met een toerental van 35000 tpm. Het is ideaal voor fijn werk in het dagelijkse werk. De stang heeft een diameter van 21 millimeter, er zijn twee verbindingsslangen met een diameter van 3 en 6 millimeter. Van dezelfde fabrikant kunt u bij Hogetex een perslucht haakse slijper kopen, waarvan de slijpschijf onder een hoek van 45° ten opzichte van de stang staat. De roterende klep werkt met 23.000 toeren per minuut. De schuurplaat heeft een diameter van 3 centimeter. De leveringsomvang omvat zes zelfklevende slijpschijven, een zacht kunststof wiel en een stenen wiel. Met deze grinder is dus een breed scala aan werkzaamheden mogelijk. Vertex vervaardigt ook luchtaangedreven bandslijpmachines die bijzonder goed geschikt zijn voor het bijslijpen van lassen, het verwijderen van verfresten en andere werkzaamheden.

Andere gereedschap accessoires

Naast pneumatische slijpmachines en sleutelsets omvat het assortiment accessoires bij Hogetex ook een groot aantal andere producten. Deze omvatten LED-zaklampen van Hogetex, snijmessen en bijbehorende afbreekmessen, maar ook schrijvers, schroevendraaiers, plastic hamers en tangen. Gereedschapstassen en veiligheidsbrillen voor een breed scala aan toepassingen zijn ook verkrijgbaar bij Hogetex. Heeft u vragen over ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op.