Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Afstandmeters en toebehoren

Afstandmeters en toebehoren

Afstandmeter

Bij Hogetex vindt u de afstandsmeter waar u naar op zoek bent. Met diversiteit in meetbereik, merken en prijzen zit er altijd een afstandmeter bij die geschikt is voor uw project. Naast ons eigen merk bieden wij ook al jaren de hoogwaardige producten aan van Leica. Onze afstandmeters geven stuk voor stuk een betrouwbaar resultaat, waar u als vakman op kunt bouwen! Heeft u toch advies nodig over het aanschaffen van uw afstandmeter? Neemt u dan gerust contact op met een van onze experts, via de klantenservice.

Lees meer

9 producten

per pagina
Sorteer op
Handlaserafst.meter HUT390B+
Handlaserafst.meter HUT390B+

Vanaf € 38,60Incl. btw € 31,90Excl. btw

Handlaserafst.meter M60
Handlaserafst.meter M60

Vanaf € 71,87Incl. btw € 59,40Excl. btw

Handlaserafst.meter Leica Disto D110
Handlaserafst.meter Leica Disto D110

Vanaf € 216,59Incl. btw € 179,00Excl. btw

Handlaserafst.meter Leica Disto D2
Handlaserafst.meter Leica Disto D2

Vanaf € 248,05Incl. btw € 205,00Excl. btw

Handlaserafst.meter Leica Disto X3
Handlaserafst.meter Leica Disto X3

Vanaf € 361,79Incl. btw € 299,00Excl. btw

Handlaserafst.meter Leica Disto D510
Handlaserafst.meter Leica Disto D510

Vanaf € 724,79Incl. btw € 599,00Excl. btw

Handlaserafst.meter Leica Disto D810 touch
Handlaserafst.meter Leica Disto D810 touch

Vanaf € 990,99Incl. btw € 819,00Excl. btw

Lange afstand meter HLR600
Lange afstand meter HLR600

Vanaf € 191,66Incl. btw € 158,40Excl. btw

Toebehoren Leica Disto
Toebehoren Leica Disto

Vanaf € 10,89Incl. btw € 9,00Excl. btw

Laser afstandsmeter

Met een laser afstandsmeter meet u de afstand tussen objecten het meest nauwkeurig. De laser verplaatst zich vanaf het meetapparaat naar het object en weer terug. De afstand wordt berekend aan de hand van de tijd die de laser aflegt, vanaf het apparaat naar het object. Doordat de laser dit heel precies kan meten, weet u zeker dat uw berekeningen kloppen en de basis van uw project stevig staat. Bij Hogetex verkopen wij handzame laser afstandmeters die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarnaast zijn de meters ook zeer geschikt om in te zetten op de bouw. Het besturen van de meter is heel eenvoudig en u hoeft hiervoor dus geen ervaring te hebben.

Digitale afstandsmeter

Een digitale afstandsmeter heeft vele voordelen in tegenstelling tot een conventionele meter. Zo kunt u metingen registreren, welk een conventionele meter niet registreert. Daarnaast beschikt een digitale meter over bluetooth, waarmee u de metingen gemakkelijk kunt transporteren naar uw computer. U kunt deze metingen vervolgens eenvoudig delen met uw collega’s. Ook hebben wij een aantal digitale afstandsmeter die beschikken over de Smart Room-functie. Met deze functie is het mogelijk om uw metingen om te zetten naar een plattegrond op schaal.

Beste laser afstandsmeter

Op zoek naar de beste laser afstandsmeter op de markt? Dan bevelen wij de laser afstandmeters aan van Leica. Dit merk beschikt over de beste kwaliteit en specificaties. Met de apparaten van dit merk kunt u projecten met uiterste precisie opmeten en uittekenen. Leica heeft zelfs een uitvoering met geïntegreerde camera, wat het opmeten nóg makkelijker maakt. Dit merk valt wel onder een hogere prijsrange, doordat het beschikt over nieuwe technologie en extra (technische) specificaties. Voor eenvoudigere projecten zijn de laser afstandmeters van ons eigen merk ook vooropstaande producten binnen een betaalbaar prijssegment.

Haal nu uw afstandmeter in huis

Bent u enthousiast geworden na wat u heeft gelezen over onze producten? Vergelijk dan de producten op deze pagina en beslis welke afstandmeter het beste aansluit op uw eisen. Komt u er zelf niet helemaal uit, dan staan onze medewerkers voor u klaar met vakkundig advies. Zij kunnen met u meedenken over de mogelijkheden en hoe deze aansluiten op uw project. Heeft u het perfecte product gevonden? Voeg deze dan toe aan uw winkelwagen. Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om een factuur te ontvangen, welk binnen 30 dagen betaalt dient te worden, of u kiest ervoor om te betalen via Paypal.