Afstandmeters

Professionele afstandsmeters

Professionele afstandsmetersBepaal de afstanden duidelijk en nauwkeurig met onze betrouwbare afstandsmeters. Onze afstandsmeters maken indruk met hun eenvoudige bediening en zeer nauwkeurige meetresultaten. In onze online shop vindt u een grote selectie van een zeer eenvoudige laser afstandsmeter tot hoogwaardige precisie apparaten van Leica. Als u vragen heeft over onze afstandsmeters, adviseren onze experts u graag.

>> Lees meer

Wat is een afstandmeter?

Een afstandmeter is een apparaat waarmee afstanden gemeten kunnen worden, bijvoorbeeld de afstand van het apparaat tot een ander object of wand. Hogetex is begonnen met een ultrasonische afstandmeter gebaseerd op radiogolven. Hiervan hebben wij nog steeds een gunstig apparaat in de aanbieding. Echter een verbeterde afstandmeter is tegenwoordig de afstandmeter gebaseerd op licht (laser). Een breed spectrum van deze laser afstandmeters verkopen wij.

Professionele laser afstandmeter van Hogetex

Bepaal de afstand eenduidig en precies met onze betrouwbare afstandmeters! De afstandmeters overtuigen door een eenvoudig gebruik en zeer precieze meetresultaten! Het omvangrijke assortiment in onze webshop begint bij een heel eenvoudige afstandsmeter laser tot hoogwaardige precisie apparaten van Leica. De afstandsmeters met een laser leica staan bekend om hun nauwkeurigheid en betrouwbaarheid en zijn niet voor niets marktleider! Voor vragen over onze digitale afstandmeter staan voor u onze technische advies graag bereid! De Disto van Leica heeft verschillende type aanduidingen, hierbij begint de reeks bij de Leica Disto D110, de meest gunstige van Leica tot de Leica Disto D810, de meest geavanceerde.

Welke merken heeft Hogetex?

Hogetex verkoopt het merk Leica al jaren, Leica is de marktleider op het gebied van laser afstandmeters. Tevens verkoopt Hogetex onder eigen naam een laser afstandmeter, deze gunstigere variant heeft voor de meeste eindverbruikers genoeg mogelijkheden, en heeft toch een veel gunstigere prijs als de Leica producten.

Lange afstand meter tot 500 meter

Hogetex verkoopt ook een lange afstand meter tot 500 meter. Dit is een nieuw model sinds 2017 en is een apparaat voor het meter van lange afstanden door middel van een telescoop en laser.