Verspanen

Mooi verspanen door goed gereedschap

VerspanenMet kwaliteitsgereedschappen van Hogetex kunt u uw producten gemakkelijk en mooi verspanen en ontbramen. Of u nu werkt met CNC draaibanken, CNC freesmachines of bewerkingcentra. Om snel te kunnen leveren, hebben wij een compleet pakket aan verspanende gereedschappen voor u op voorraad. Waaronder draaibank beitels, draaibank frezen, tapkoppen, tandheugelpersen, radius frezen, metaal cirkelzagen, hss beitels, noga double burrs, tapkoppen, machinetappen, draaibeitels en kartelrollen. Van bekende merken als Fujigen, Glanze, Soba en ZEUS. Welk gereedschap of merk u ook kiest, Hogetex biedt u gewoonweg de beste prijs én kwaliteit!

>> Lees meer

De handigste snijgereedschappen

Draaien, boren en snijden

Ook boren is een werktechniek. De boor is een van de belangrijkste gereedschappen in elk professioneel ambachtelijk bedrijf. Centerboren worden niet alleen gebruikt om boorgaten in muren achter te laten, maar ook om metalen te verwerken. In een praktische set of als een enkel stuk in verschillende maten, biedt Hogetex u de essentiële snijgereedschappen. Boorstangen en de bijbehorende houders worden in de praktijk vaak toegepast. Hogetex heeft een uitgebreid assortiment draaigereedschappen met gesoldeerde hardmetalen platen, stuikgelaste HSS-Co draaigereedschappen, VD schroefdraad draaigereedschappen en HSS interne draaigereedschappen type AB of type VB voor u klaar. Het assortiment van het merk Glanze omvat draaigereedschappen met wisselplaten en complete sets draai gereedschapshouders. Voor conventionele draaibanken zijn draaibare onderdelen van Hogetex verkrijgbaar met hoekgrootten van 55° en 60°. Maak uw werkmateriaal compleet met snijplaten die vanaf een millimeter dik kunnen snijden.

Metaalcirkelzagen

Het meest bekende gereedschap is de metaalcirkelzagen. Materialen zoals staal, gietijzer of gemakkelijk te bewerken aluminium kunnen worden bewerkt met een metalen cirkelzaag of een metalen gatenzaag. De metalen cirkelzaag als snijgereedschap snijdt betrouwbaar en schoon de onderdelen af ​​die niet nodig zijn of zaagt het bijbehorende werkstuk op uw maat. Met de metalen gatenzaag kan het gewenste gat optimaal worden verwerkt. Zelfs koper of brons kan gemakkelijk worden gesneden. De snijgereedschappen van Hogetex maken indruk met hun schone en eersteklas kwaliteit.

Ontbramen

Na grove verwerking is in ieder geval ontbramen noodzakelijk. In deze stap wordt u betrouwbaar ondersteund door onze snijgereedschappen. Kleinere hoeken en randen kunnen na het boren of snijden handmatig met een ontbramer worden behandeld. Frezen helpt mechanisch bij uitgebreide bewerkingen. Gaten ontbramers of verzinkboren van Hogetex zijn altijd een betrouwbare metgezel bij uw dagelijkse werk.

Reiniging van snijgereedschappen

Om het snijgereedschap schoon te maken, bieden wij u hoogwaardige konusreinigers aan die productieresten, oliën en vetten verwijderen. Ze zijn uitgerust met een vlies dat de kleine metalen spindels reinigt zonder residu achter te laten.

Een uitgebreid assortiment snijgereedschappen van Hogetex aanschaffen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van gereedschap technologie weten we welke snijgereedschappen de meest effectieve voordelen bieden. Wij bieden u hoogwaardige apparaten en reserveonderdelen die handmatig en mechanisch worden bediend, eersteklas resultaten opleveren en uw klanten volledig tevreden stellen. Als u vragen heeft over ons aanbod, adviseren onze klantenservice medewerkers u graag!