Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Over Kometex B.V. / Hogetex

Een paar kenmerken van de firma Kometex B.V. / Hogetex:
- Sinds 1970 actief op het gebied van meet- en spangereedschappen!
- Vele meet-, span- en verspanende gereedschappen direct uit voorraad leverbaar!
- Uitgever van onze eigen welbekende krant, de "Techno-Post"
- Ons eigen merk "Hogetex" en "MATAC" , voor veel artikelen hebben wij ons huismerk waarbij u scherp kunt inkopen!
- Verkoop afdeling met technische know-how!
- Al meer dan 15 jaar een eigen internetportal met de mogelijkheid om online te bestellen!
- Actief in meerdere landen in Europa met eigen vestigingen in Duitsland en België!
- Onze inkoop is wereldwijd actief met contacten van Japan tot de Verenigde Staten!


Kometex B.V. / Hogetex is sinds 1970 leverancier voor de industrie van meet-, span,- en verspanende gereedschappen. Sinds 2015 zitten wij in een nieuw pand in Varsseveld. Vanuit ons centrale magazijn worden de produkten geleverd aan onze vele klanten, die zich niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen in Europa bevinden. Tevens hebben wij verkoopkantoren in Duitsland en België.


Wij leveren merken als Tesa, Mitutoyo, Eron en Vertex; tevens heeft ons bedrijf het eigen merk "Hogetex" en "MATAC". Wij selecteren produkten met de beste prijs/kwaliteit verhouding van leveranciers van over de gehele wereld voor u en bieden deze onder eigen merknaam aan. Met uw vragen op het gebied van meten en spannen kunt u bij onze kundige technische verkoopafdeling terecht! Zij beschikken over een brede technische kennis en jarenlange ervaring en kunnen u helpen uw span- of meetproblemen te verhelpen.

Regelmatig brengen wij een krant uit, de Techno-Post. Hierin staan allerlei artikelen voor de industrie! Wij zoeken produkten die voor u een oplossing kunnen zijn en proberen artikelen in onze krant te plaatsen, die u niet zo snel ergens anders zult vinden. Heeft u de laatste editie van onze Techno-Post niet? Bel ons en wij sturen u gelijk een exemplaar toe!

 

 

Sinds 1999 hebben wij een online portal waarbij het online plaatsen van uw bestelling mogelijk wordt gemaakt. Inmiddels is dit de vierde generatie van onze website, hierbij zijn we voordurend bezig ons portal gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker te maken.



Met vriendelijke groet,

 

de directie
Kometex B.V. / Hogetex

Ons bedrijf in Varsseveld

 

Ons logistiek centrum, met meer dan 5000 verschillende artikelen op voorraad