Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Holle spindelaanslagen

Holle spindelaanslagen

Holle spindelaanslagen

Bij Hogetex kunt u terecht voor al uw benodigdheden op het gebied van (op)spannen. Een van deze benodigdheden is bijvoorbeeld de Holle spindelaanslag. De Holle spindelaanslagen zijn ideale hulpstukken voor op een centerdraaibank. Daarnaast kunnen de Holle spindelaanslagen op elke positie in de Holle spindel vastgeklemd worden. U vindt de Holle spindelaanslagen binnen ons assortiment in verschillende groottes, van 20-23 mm tot maarliefst 110-130 mm. Selecteer het product dat voor u van toepassing is en bestel deze gemakkelijk online bij Hogetex. Naast de verschillende groottes Holle spindelaanslagen vindt u eventueel ook een reserve veer voor de Holle Spindel, door deze mee te bestellen bent u extra goed voorbereid!

Lees meer

1 product

per pagina
Sorteer op
Holle spindelaanslag
Holle spindelaanslag

Vanaf € 10,89Incl. btw € 9,00Excl. btw

Werking Holle spindelaanslagen

De Holle spindelaanslagen worden van achteren in de spilboring van een draaibank gestoken en vervolgens met een speciale sleutel vastgedraaid. Door het aandraaien van de klemschroef worden de klemklauwen tegen de binnenwand van de spilboring gedrukt, dit zorgt voor een veilige pasvorm van de stop. De aanslag wordt losgelaten met de sleutel en de lengte wordt verschoven. Heeft u na ontvangst nog vragen over de Holle spindelaanslagen? Neem dan gerust contact met op met onze klantenservice. Bij Hogetex werken vakmensen met jarenlange ervaring, zij kunnen u dus gegarandeerd verder helpen.

Assortiment Hogetex

Bent u op zoek naar Holle spindelaanslagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Hogetex vindt u niet alleen Holle spindelaanslagen maar ook veel andere producten. Zoekt u de beste gereedschappen van topmerken? Voor zowel meten, spannen, verspanen als optisch? Hogetex biedt u een unieke brede range aan professionele kwaliteitsgereedschappen in al deze categorieën. Neem gerust een kijkje op de rest van onze website en vindt naast Holle spindelaanslagen ook andere kwalitatieve gereedschappen.

Vragen over Holle spindelaanslagen

Heeft u vragen over de Holle spindelaanslagen of wilt u bijvoorbeeld meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bij ons werken vakmensen met jarenlange ervaring en daarnaast hebben zij veel technische knowhow. Wij hebben dus altijd een antwoord op uw vraag en denken actief met u mee. Bij Hogetex bent u gewoon verzekerd van het beste!