Machineklemmen, Hydraulisch

Hydraulische of mechanische machineklemmen

Naast hydraulische machineklemmen biedt Hogetex ook hydraulische bankschroeven aan van de merken MATAC, VERTEX en ERON. De meest populaire producten zijn de VERTEX VH-4, VH-6 en VH-8 modellen, die een uitstekende prijs / kwaliteitverhouding hebben. Op al onze machineklemmen geven wij 2 jaar garantie! Of wilt u onze beste machine bankschroef die Hogetex te bieden heeft? Kies dan voor de ERON LTFV-125H! Deze machine bankschroef behoort tot de topmodellen van het Japanse fabrikant merk ERON en is onverslaanbaar als het gaat om parallellisme en stabiliteit.

>> Lees meer

Wat is het verschil tussen een machineklem hydraulisch of mechanisch?

Hydraulische machineklemmen hebben een interne krachtversterker gebaseerd op hydrauliek. Bij mechanische machineklemmen is dit niet het geval. De maximale klemkracht wordt per machineklem aangeven waardoor u kunt beoordelen of u een hydraulische machineklem nodig heeft. Van elke type machineklem zijn er verschillende grootte van klemmen, waarbij de bekbreedte bepalend is. De meeste machineklemmen hebben een bekbreedte van 100 mm, 125 mm, 150 of 200mm. Een aspect waar ook vaak naar gekeken wordt is de maximale bek-opening. Op een klem met een extra grote bek-opening kan een groter werkstuk worden bewerkt.

Welke merken heeft Hogetex?

Hogetex heeft hydraulische machineklemmen van de merken MATAC, VERTEX en ERON. De meest populaire is de VERTEX machineklem VH-4, VH-6 en VH-8. Deze heeft een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Op al onze klemmen heeft u een garantie van 2 jaar. Wilt u de beste klem die Hogetex in de aanbieding heeft? Dan komt u bij de ERON LTFV-125H. Dit is een topklem van het japanse merk ERON. Deze is in paralleliteit en stabiliteit niet te toppen! Alternatief voor een hydraulische machineklem is de pneumatische machineklem van VERTEX. Hierbij is de krachtversterking niet door hydrauliek maar door pneumatiek (met behulp van hoge luchtdruk). De pneumatische machineklem Vertex VMC-5P is de meest verkochte van dit model. Vertex heeft ook kantelbare machineklemm en zijwaarts kantelbare machineklemmen om nog meer bewerkingsmogelijkheden te hebben. Dit zijn de Vertex VHT en Vertex VUHT.

NC machines:

Heeft u een NC machine, dan is de Vertex machineklem aan te bevelen met extra hoge bekken, deVertex VQHJ-5. Hierdoor is het werkstuk meer vrij zodat een betere bewerking mogelijk is, en ook grotere werkstukken kunnen worden geklemd. De zelfcentrerende machineklem van Vertex, het type VCV, is geschikt voor 4 en 5 assige CNC machines.