Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Boorklemmen en bankschroeven

Boorklemmen en bankschroeven

Bankschroeven en boorklemmen

Wilt u een boorklem of bankschroef kopen? Wij hebben diverse boorklemmen en bankschroeven in ons assortiment, van meerdere merken. De bankschroeven uit ons assortiment zijn van Vertex. Deze worden gebruikt om werkstukken in te spannen voor boorbewerkingen. Hogetex heeft van verschillende merken boorklemmen op voorraad. De merken die wij onder andere voeren zijn ERON, SOBA, MATAC en VERTEX. Ontdek ons assortiment.

Lees meer

8 producten

per pagina
Sorteer op
Werkplaatsbankschroef BVV
Werkplaatsbankschroef BVV

Vanaf € 131,89Incl. btw € 109,00Excl. btw

Boorklemmen
Boorklemmen

Vanaf € 143,99Incl. btw € 119,00Excl. btw

Snelspanwerkplaatsbankschroef VQS-40
Snelspanwerkplaatsbankschroef VQS-40

Vanaf € 256,52Incl. btw € 212,00Excl. btw

Boorklem SOBA
Boorklem SOBA

Vanaf € 77,44Incl. btw € 64,00Excl. btw

Boorklem in drie posities opspanbaar
Boorklem in drie posities opspanbaar

Vanaf € 41,14Incl. btw € 34,00Excl. btw

Boorklem ERON
Boorklem ERON

Vanaf € 102,85Incl. btw € 85,00Excl. btw

Kantelbare boor- en freesklem ERON
Kantelbare boor- en freesklem ERON

Vanaf € 107,69Incl. btw € 89,00Excl. btw

Boorklem, verzwaarde uitvoering
Boorklem, verzwaarde uitvoering

Vanaf € 94,38Incl. btw € 78,00Excl. btw

Bankschroef

Een bankschroef is van gietijzer en heeft een beweegbare en vaste bek. Het dient om om werkstukken vast te klemmen zodat hieraan bewerkingen kunnen worden verricht, zonder dat deze verschuift. We hebben van diverse merken bankschroeven in het assortiment.

Bankschroef van VERTEX

Bij Hogetex hebben we twee verschillende soorten bankschroeven van VERTEX. De Vertex BVV, waarbij de BVV-6 het meest gebruikte is, komt met een bekbreedte van 150mm. De Vertex BVV-8 boorklem 200mm van Vertex is ook een gevraagd type. Dit is een uiterst stabiele bankschroef van Vertex. Een aparte bankschroef van Vertex is de Vertex Snelspanwerkplaatsbankschroef VQS-40. Deze werkplaatsbankschroef VQS-40 heeft een snelspansysteem. Door het snelspansysteem kan 8mm afstand snel versteld worden. Deze kan worden versteld door de hendel en het snelspansysteem. Het heeft een bekbreedte van 100mm en een bekdiepte van 29mm. De maximale bekopening is 110mm.

Boorklem

Een boorklem is een belangrijk gereedschap voor precisieboren en andere bewerkingen. Het is gemaakt van sterj materiaal met beweegbare en vaste bekken. Wij bieden diverse merken boorklemmen in ons assortiment.

Boorklem van Eron

De boorklemmen van ERON verkopen wij al decennialang! Deze boorklemmen van Japanse fabricage zijn van uitstekende kwaliteit. Wanneer een klant een boorklem van ERON heeft ervaren, wil hij geen ander meer. De kantelbare boor- en freesklem ERON P 150A / P250 A / P 350A / P 400A is een boorklem die verticaal verstelbaar is van 0 - 90 graden.

Boorklem van SOBA

SOBA is een gunstig alternatief waarbij kwaliteit voorop staat. De boorklemmen van SOBA kenmerken zich door hun solide bouw en een goede robustheid. Ideaal voor het zware gebruik! SOBA heeft drie verschillende soorten boorklemmen. De normale standaard klem, de boorklem die in drie posities opspanbaar is en de boorklem die nog eens extra verzwaard is.

Boorklem van MATAC

MATAC heeft een eenvoudige universele boorklem voor een uitzonderlijke prijs. Deze is nog maar beperkt beschikbaar bij Hogetex.

Producten bestellen bij Hogetex

Heeft u een keuze gemaakt tussen de boorklemmen? Plaats dan gemakkelijk en snel online een bestelling via de webshop van Hogetex. Al meer dan veertig jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van professioneel gereedschap voor de industrie. Heeft u een vraag over ander spangereedschap? Neem gerust contact op.