Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Boorklemmen en bankschroeven

Boorklemmen en bankschroeven

Bent u op zoek naar een hoogwaardige bankschroef? Dan bent u bij Hogetex op de juiste plek. Wij bieden een uitgebreide selectie aan bankschroeven en boorklemmen. Onze Vertex bankschroeven en boorklemmen zijn belangrijk voor het stevig vastzetten van werkstukken tijdens diverse boorbewerkingen, waardoor u met precisie en veiligheid kunt werken. Wij bieden verschillende modellen aan, om aan de specifieke behoeften van elke klus te voldoen. Ontdek ons assortiment bankschroef klemmen en kies het model dat het beste bij uw project past.

Lees meer

8 producten

per pagina
Sorteer op
Werkplaatsbankschroef BVV
Werkplaatsbankschroef BVV

Vanaf € 131,89Incl. btw € 109,00Excl. btw

Boorklem ERON
Boorklem ERON

Vanaf € 102,85Incl. btw € 85,00Excl. btw

Kantelbare boor- en freesklem ERON
Kantelbare boor- en freesklem ERON

Vanaf € 107,69Incl. btw € 89,00Excl. btw

Boorklemmen
Boorklemmen

Vanaf € 143,99Incl. btw € 119,00Excl. btw

Boorklem, verzwaarde uitvoering
Boorklem, verzwaarde uitvoering

Vanaf € 94,38Incl. btw € 78,00Excl. btw

Snelspanwerkplaatsbankschroef VQS-40
Snelspanwerkplaatsbankschroef VQS-40

Vanaf € 256,52Incl. btw € 212,00Excl. btw

Boorklem in drie posities opspanbaar
Boorklem in drie posities opspanbaar

Vanaf € 41,14Incl. btw € 34,00Excl. btw

Boorklem SOBA
Boorklem SOBA

Vanaf € 77,44Incl. btw € 64,00Excl. btw

Verschil tussen bankschroef en boorklem

Een bankschroef en een boorklem zijn beide onmisbaar op de werkplaats voor het vastzetten van werkstukken, maar ze hebben verschillende doeleinden en unieke kenmerken:

Bankschroef

Een bankschroef heeft een vaste en beweegbare bek die werkstukken stevig vastklemmen op een werkbank. Dit maakt bewerkingen zoals zagen, vijlen of boren mogelijk. Een bankschroef klem is robuust en bedoeld voor veel verschillende taken.

Boorklem

Een boorklem daarentegen is specifiek ontworpen voor precisiewerk, vooral bij boor- en freesbewerkingen. Deze heeft meestal ook een beweegbare en een vaste bek, maar is fijner af te stellen en biedt de mogelijkheid om het werkstuk nauwkeuriger te positioneren ten opzichte van de boor of frees. Ze zijn kleiner en minder robuust dan bankschroeven. Een voorbeeld hiervan is de boorklem kolomboor.

Bankschroef van Vertex

Wij bieden Vertex bankschroeven aan in twee modellen: de populaire Vertex BVV-6 met een bekbreedte van 150 mm en de Vertex BVV-8, met een bekbreedte van 200 mm. Voor wie op zoek is naar meer efficientie, biedt de Vertex Snelspanwerkplaatsbankschroef VQS-40 een uitkomst. Door zijn snelspansysteem maakt het snelle aanpassingen mogelijk, ideaal voor een vlotte werkstroom.

Ons assortiment boorklemmen

Een boor klem is onmisbaar voor nauwkeurige boor- en freeswerkzaamheden. Ons aanbod bestaat uit sterke en betrouwbare boorklemmen van de merken ERON, SOBA en MATAC. Deze gereedschappen zijn gemaakt van sterk gietijzer en voorzien van een vaste en een beweegbare bek.

Boorklemmen per merk

De Japanse ERON boorklemmen staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid. SOBA biedt een goed alternatief, ideaal voor intensief gebruik dankzij de robuuste bouw. MATAC biedt een eenvoudige, universele klem tegen een uitzonderlijke prijs.

Bankschroef kopen bij Hogetex

Bij Hogetex kunt u sinds 1970 terecht voor de beste meet- en spangereedschappen. Onze producten zijn direct leverbaar en we zijn actief in meerdere landen in Europa, waaronder Duitsland en België. Wij bieden u een breed aanbod aan diverse bankschroeven. Bestel eenvoudig online via onze webshop, wij zorgen voor een veilige en snelle levering. Heeft u vragen over bankschroeven in ons assortiment of wilt u meer weten over ons aanbod? Onze specialisten staan voor u klaar. Onze vakmensen hebben jarenlang ervaring binnen de branche en kunnen u alles vertellen over diverse gereedschappen en toepassingen. Neem contact op met onze klantenservice voor aanvullende service. Bekijk ook onze veelgestelde vragen en ontdek of het antwoord op uw vraag hier te vinden is.