Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Optisch

Optisch

Optische instrumenten

Heeft u behoefte aan uitgebreide visuele controles en metingen zonder gebruik te maken van contact? Dan zijn optische instrumenten het middel bij uitstek! Optische instrumenten kunnen tactiele meetsystemen niet volledig vervangen, maar zijn in dit geval wel een uitstekende aanvulling. Hogetex is gespecialiseerd in mobiele optische instrumenten en vergrotingsapparatuur. Wij maken gebruik van enkel topmerken, zoals Peak, Dino-Lite en Waldmann. Ook ons eigen merk Hogetex maakt deel uit van ons uitgebreide assortiment. Wanneer u uw optische instrumenten aanschaft bij Hogetex, bent u verzekerd van de beste prijs én kwaliteit! Kijk snel verder op deze pagina.

Lees meer

Groot en divers assortiment

Bij Hogetex vindt u een uitgebreid assortiment aan optische instrumenten voor stationair of mobiel gebruik. Daarbij gaan we specifiek te werk: we vertrouwen namelijk alleen op gerenommeerde fabrikanten en ons eigen hoogwaardige merk. Ons assortiment is veelzijdig. Zo vindt u bijvoorbeeld endoscopen. Zij zijn dankzij de flexibele glasvezelkabels goed in te zetten voor visuele inspecties in kleine en gebogen holtes. Ook beschikken we over opvouwbare varianten, zoals die van de Japanse fabrikant Peak. Deze zijn comfortabel en door de ruimtebesparing eenvoudig mee te nemen. Wilt u objecten meerdere malen vergroten? Maak dan gebruik van onze meetloepen, geproduceerd door Peak of ons eigen merk. Met deze optische instrumenten kunt u objecten wel tot 10x vergroten.

Optische meetinstrumenten met LED verlichting en microscopen

Naast normale optische instrumenten, leveren wij ook modellen met LED en UV-verlichting. Dit zijn bijvoorbeeld opvouwbare loepen, maar ook vergrootlampen van bijvoorbeeld Jarrer. Ook Waldmann geeft met zijn verschillende producten, die voorzien zijn van efficiënte dimbare LED verlichting, perfecte hulp voor nauwkeurig werk met hoge precisie. Naast optische instrumenten met LED bieden we ook een veelzijdigheid van professionele microscopen aan. Denkt u hierbij aan meetmicroscopen, stereomicroscopen, pen microscopen, metallurgische microscopen en nog veel meer. Instrumenten die onmisbaar zijn om materiaal analyses en nauwkeurige tests uit te voeren.

USB-microscopen kunnen ook bij ons in het uitgebreide assortiment besteld worden. Deze microscopen leveren scherpe beelden rechtstreeks op de aangesloten pc of laptop. Hierdoor kunnen meerdere mensen tegelijkertijd deelnemen aan het werk- en controleproces. Wij bieden deze optische instrumenten aan van Dino-Lite, een toonaangevend bedrijf en tevens marktleider op het gebied van draagbare microscopen.

Optische instrumenten kopen bij Hogetex

De optische instrumenten van Hogetex zijn allen van hoogwaardige kwaliteit. Bij het onverhoopt beschadigd raken van één van uw meetinstrumenten, bieden wij een ruim assortiment aan van accessoires en onderdelen. Door enkel topmerken aan te bieden, garanderen wij u echter van producten met een lange levensduur. Optisch meten was nog nooit zo eenvoudig. Stop uw benodigde producten eenvoudig in de winkelwagen en koop uw optische instrumenten nu bij Hogetex!

Vragen?

Heeft u nog vragen over ons assortiment met optische instrumenten? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u gerust contact opnemen met één van onze specialisten. Wij staan namelijk aan uw zijde met advies en actie!