Optisch

Optische kwaliteitsgereedschappen

Optische kwaliteitsgereedschappenMet de optische kwaliteitsgereedschappen van Hogetex is perfecte controle van uw producten geen sprookje meer. Niet voor niets voeren we topmerken als Peak, Dino-Lite, Hogetex, Jarrer en Waldmann. Van deze en vele andere merken hebben we een groot arsenaal aan optische gereedschappen op voorraad. Denk hierbij aan loepen, machinelampen, loeplampen, machineverlichting, inslagloepen, optische instrumenten, stereo microscopen, digitale microscopen, led loepen en handmicroscopen. En de tijd staat niet stil! Zo zijn usb-microscopen in opkomst waarmee u het product op uw computerscherm in elke gewenste vergroting kunt bekijken en controleren. Dit ongeëvenaard scherp beeld leidt tot perfectie!

>> Lees meer

Optische meetinstrumenten bij Hogetex

Bij Hogetex vind je een uitgebreid assortiment aan optische testtools voor stationair of mobiel gebruik. We vertrouwen alleen op gerenommeerde fabrikanten en ons hoogwaardige eigen merk. Dankzij de flexibele glasvezelkabels maken onze aangeboden endoscopen visuele inspectie mogelijk in kleine en zelfs gebogen holtes. De opvouwbare varianten, zoals die van de Japanse fabrikant Peak, die we in ons assortiment hebben, kunnen comfortabel en ruimtebesparend worden meegenomen. We hebben meetloepen met een vergroting tot 10x van zowel Peak als ons eigen merk. Wij leveren modellen met rondom gratis licht en opvouwbare loepen met led- en uv-verlichting. U kunt ook vergrootlampen krijgen, bijvoorbeeld van Jarrer met een zeer efficiënte LED. De RING LED van de fabrikant Waldmann met zijn vervorming met lage vervorming en de efficiënte dimbare LED's is een perfecte hulp voor nauwkeurig werk met hoge precisie. Professionele microscopen - meetmicroscopen, stereomicroscopen, pen microscopen, metallurgische microscopen, enz. - zijn onmisbaar voor materiaal analyses en nauwkeurige tests.

De reeks hoogtepunten in de optiek van meetinstrumenten

Hogetex biedt lampen en USB-microscopen in het high-end gebied voor veeleisende toepassingen en waar perfectie precies goed genoeg is. Van topfabrikanten zoals Hogetex of Jarrer, in de Hogetex-winkel vindt u, afhankelijk van het specifieke toepassingsgebied, verschillende machineverlichting en werkplekverlichting. Hogetex biedt flexibele of starre machineverlichting, individueel instelbare werkplekverlichting en heldere LED-zaklampen tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding. USB-microscopen kunnen ook bij Hogetex worden besteld in een uitgebreid assortiment producten. Deze microscopen leveren scherpe beelden rechtstreeks op de aangesloten pc of laptop. Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd deelnemen aan het werk- en controleproces. De marktleider in dit segment is Dino-Lite, een bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van draagbare microscopen. Van industriële inspectie tot hobby's, Dino-Lite-microscopen zijn onverslaanbaar. Het Hogetex-assortiment omvat mobiele microscopen in de Basic, Realtime, met hoge vergroting, met speciale verlichting (bijv. UV-licht) of met een geïntegreerde oculair camera. Ook de benodigde accessoires zoals backlight of beugels, ook van de fabrikant Dino-Lite, vind je in ons assortiment.