USB Microscopen


De Dino-Lite Digitale microscopen reeks

Dino-Lite digitale microscopen bieden een krachtige, draagbare en veelzijdige oplossing voor microscopische inspectie bij tot wel 900x vergroting. Tevens beschikken ze over hoge resolutie 5 Megapixel sensoren en veelzijdige en professionele software / hardware functionaliteit. Dit onderscheidt de Dino-Lite reeks van vergelijkbare producten.

Dino-Lite, als uitvinder van de handheld digitale USB microscoop, is de marktleider en industriestandaard voor de digitale microscopen. Tegenwoordig is de Dino-Lite digitale microscoop een onvervangbaar instrument voor duizenden professionele bedrijven en individuen wereldwijd.

Met meer dan 150 modellen biedt de Dino-Lite reeks meerdere aansluitmogelijkheden: USB, TV of VGA, alsmede gespecialiseerde verlichting, zoals ultraviolet of infrarood, en talrijke vergrotingsopties. Een breed scala aan statieven en accessoires completeert de product line-up, en zorgt ervoor dat de Dino-Lite reeks oplossingen biedt voor de behoeftes van de thuisgebruiker, tot aan de meest veeleisende professional.

Al deze eigenschappen maken van de Dino-Lite digitale microscoop de ideale oplossing voor:
- Industriƫle inspectie: kwaliteitscontrole, montage, reparatie, materialen foutanalyse
- Professioneel: politie/recherche, conferencie, detectie van namaakproducten
- Afdrukken en textiel: kwaliteitscontrole, diepgaande materiaal inspectie, metingen
- Onderwijs: wetenschaps- of scheikundelaboratorium, presentaties, training
- Biologie (plantkunde, entomologie)
- Persoonlijk: hobbies, documentatie van een verzameling, schilderijen, antieken
- En veel meer.. Klein in omvang, maar vol met functionaliteit. De Dino-Lite digitale microscoop is een wonder van techniek.

Uitgebreide documentatie vindt u hier. https://www.hogetex.com/media/upload/image/Dino-Lite_General_Brochure_NL_2015Q3.pdf


Productgroepen:

Dino-Lite Universal:
De Dino-Lite Universal serie biedt een breed assortiment van Dino-Lite producten met de hoogste beeldkwaliteit, zeer gebruikersvriendelijke software met uitgebreide meetmogelijkheden en een aantal unieke hard- en software functies om ook de meest veeleisende gebruiker tevreden te stellen.Dino-Lite Pro HR 5 megapixel. Het Dino-Lite 5 megapixel assortiment biedt 5 Megapixel imaging (tot 2592x1944) en introduceert de hoogste resolutie Dino-Lite tot nu toe.

Dino-Lite Edge. De Dino-Lite Edge modellen bieden een superieure beeldkwaliteit en zijn bijzonder flexibel in het gebruik voor vrijwel iedere professionele toepassing.

Dino-Lite ProX in metalen behuizing. De professionele Dino-Lite reeks met 1,3 megapixel camera (1280x1024), en een volledig aluminium behuizing voor een betere bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling.

Dino-Lite Pro. Het Dino-Lite Professionele assortiment biedt glasheldere 1,3 Megapixel imaging (1280x1024) wat er voor zorgt dat uitzonderlijke details kunnen worden bekeken en vastgelegd.

Dino-Lite Pro2. De Dino-Lite Pro2 serie heeft alle voordelen van de digitale microscoop modellen in de Dino-Lite Pro serie, met de extra voordelen van verwisselbare kapjes.

Dino-Lite oplossingen met speciale verlichting. Veel gespecialiseerde toepassingen in de wetenschap, forensisch onderzoek, medisch / technisch onderzoek en inspectie hebben speciale verlichting nodig, zoals ultraviolet, infrarood of stroboscopische lichtbronnen.

Dino-Lite High-Speed Real-time. De Dino-Lite TV en Dino-Lite VGA modellen bieden een ideale oplossing als je een computer niet wil, of kan, gebruiken.

Dino-Lite Basic. De Dino-Lite Basis serie biedt hoge kwaliteit VGA (640x480) resolutie imaging, voor prijs gevoelige toepassingen.

Dino-Lite Mobile. Een combinatie van een Dino-Lite digitale microscoop met sterke vergroting, en een draagbare digitale recorder met een 5 inch LCD-scherm.

Accessories. Een breed scala aan statieven, kappen, microscoop tafels en andere accessoires wordt aangeboden. Alle originele Dino-Lite accessoires zijn gemaakt met dezelfde hoge ontwerp- en materiaalkwaliteit.