Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Endoscopen en toebehoren

Endoscopen en toebehoren

Endoscoop camera

In ons assortiment endoscopen vindt u opties in diverse prijssegmenten. Wij hebben verschillende merken en uitvoeringen, zodat er een endoscoop tussen zit voor uw project.

Lees meer

8 producten

per pagina
Sorteer op
Flexibele endoscoop 8mm met 2,4" beeldscherm
Flexibele endoscoop 8mm met 2,4" beeldscherm

Vanaf € 107,69Incl. btw € 89,00Excl. btw

video-boroscoop 5.8mm met beweegbare sonde
video-boroscoop 5.8mm met beweegbare sonde

Vanaf € 1.022,45Incl. btw € 845,00Excl. btw

Verlengstuk 1mtr voor Flex. endoscoop
Verlengstuk 1mtr voor Flex. endoscoop

Vanaf € 47,19Incl. btw € 39,00Excl. btw

Zakformaat video-endoscoop TV90Pro 3.9mm
Zakformaat video-endoscoop TV90Pro 3.9mm

Vanaf € 240,79Incl. btw € 199,00Excl. btw

Flexibele endoscoop 9mm met beeldscherm
Flexibele endoscoop 9mm met beeldscherm

Vanaf € 289,19Incl. btw € 239,00Excl. btw

Opbergkoffer voor flex. endoscope
Opbergkoffer voor flex. endoscope

Vanaf € 22,99Incl. btw € 19,00Excl. btw

Inspectie camera met telescoop TV80W
Inspectie camera met telescoop TV80W

Vanaf € 114,95Incl. btw € 95,00Excl. btw

Starre endoscoop met 90° zicht en beeldscherm
Starre endoscoop met 90° zicht en beeldscherm

Vanaf € 410,19Incl. btw € 339,00Excl. btw

Wat is een endoscoop?

Een endoscoop is een apparaat met camera die gebruikt wordt om holtes van binnenuit beter te kunnen observeren. Gebruik bijvoorbeeld bij een spouwmuur een endoscoop. Wanneer u deze muur wilt gaan vullen met isolatiemateriaal, is het allereerst van belang dat u weet wat de staat is van de binnenkant van deze muur. Hiervoor gebruikt u de endoscoopcamera. Deze geeft u een perfect beeld van de ruimte tussen de wanden, waardoor u voorbereid aan de slag kunt.

Het woord endoscoop is afgeleid van het Griekse woord endon, wat binnenin betekent. Dit is dus ook letterlijk waar een endoscoopcamera voor gebruikt wordt. Binnenin kijken zonder hiervoor schade aan te richten aan muren, plafonds, vloeren, motoren enzovoorts. Dit scheelt veel tijd aan herstelwerkzaamheden.

Endoscoop: ons assortiment

Bij Hogetex bieden we een uitgebreid assortiment endoscopen en toebehoren die voldoen aan de behoeften van professionals en hobbyisten. Onze endoscopen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen om betrouwbare prestaties te leveren in uiteenlopende situaties.

Flexibele endoscoop

Onze flexibele camera-endoscopen zijn ideaal voor inspecties in nauwe en complexe ruimtes. Met hun slanke en flexibele ontwerp kunnen ze gemakkelijk worden ingebracht in buizen, leidingen en andere moeilijk bereikbare gebieden. De hoge resolutie camera's zorgen voor scherpe beelden, zelfs in donkere omgevingen. Hierdoor is een grondige inspectie mogelijk zonder demontage van apparatuur.

Bij Hogetex vindt u verschillende varianten van de flexibele endoscoop zoals een optie van 8mm of 9mm. Daarnaast hebben we een flexibele endoscoopcamera die beschikt over een beweegbare sonde. Hierdoor kan het uiteinde van het apparaat bewegen en heeft u een perfect beeld van de ruimte die u wilt observeren.

Overige opties

Ons assortiment is voorzien van diverse opties zoals een zakformaat video-endoscoop. De PocketScope is een endoscoopcamera met een 1 meter lange camerabuis die op te bergen is aan de achterkant van het product.

Daarnaast hebben we een inspectiecamera met telescoop. Dit is een innovatieve WIFI-inspectiecamera die is uitgerust met een variabele aansluiting. Hiermee kan een gebruiker de camera op verschillende onderdelen monteren om een groter bereik te krijgen. Met de ingebouwde WIFI-hotspot is het te gebruiken op zowel IOS als Android apparaten.

Bekijk het gehele assortiment eenvoudig via onze website.

Endoscoop kopen bij Hogetex

Bij Hogetex kunt u sinds 1970 bij ons terecht voor de beste meet- en spangereedschappen. Onze producten zijn direct leverbaar en we zijn actief in meerdere landen in Europa, waaronder Duitsland en België.

In ons assortiment vindt u een endoscoop die bij uw project past. Bestel het eenvoudig online via onze webshop. Wij zorgen voor een veilige en snelle levering. U kunt ook onze showroom bezoeken voor persoonlijk advies.

Wilt u meer informatie over ons assortiment of het bestelproces? Bezoek dan onze website voor gedetailleerde productinformatie en de beschikbaarheid. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice.