Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Endoscopen en toebehoren

Endoscopen en toebehoren

Endoscoop camera

Bij Hogetex vindt u een endoscoop camera binnen verschillende prijssegmenten. Wij bieden u verschillende merken en uitvoeringen, zodat er ook voor u een endoscoop camera verkrijgbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een variant met scherm, zonder scherm, flexibel of een starre. Daarnaast verschillen de camera’s ook in afmetingen van 4.5 mm tot en met 9 mm. Zo kunt u zelf beslissen, of natuurlijk met de hulp van een van onze collega’s, welke endoscoop camera het beste aansluit bij uw project.

Lees meer

8 producten

per pagina
Sorteer op
Flexibele endoscoop 8mm met 2,4" beeldscherm
Flexibele endoscoop 8mm met 2,4" beeldscherm

Vanaf € 107,69Incl. btw € 89,00Excl. btw

Flexibele endoscoop 9mm met beeldscherm
Flexibele endoscoop 9mm met beeldscherm

Vanaf € 289,19Incl. btw € 239,00Excl. btw

Opbergkoffer voor flex. endoscope
Opbergkoffer voor flex. endoscope

Vanaf € 22,99Incl. btw € 19,00Excl. btw

Verlengstuk 1mtr voor Flex. endoscoop
Verlengstuk 1mtr voor Flex. endoscoop

Vanaf € 47,19Incl. btw € 39,00Excl. btw

Inspectie camera met telescoop TV80W
Inspectie camera met telescoop TV80W

Vanaf € 114,95Incl. btw € 95,00Excl. btw

Starre endoscoop met 90° zicht en beeldscherm
Starre endoscoop met 90° zicht en beeldscherm

Vanaf € 410,19Incl. btw € 339,00Excl. btw

video-boroscoop 5.8mm met beweegbare sonde
video-boroscoop 5.8mm met beweegbare sonde

Vanaf € 1.022,45Incl. btw € 845,00Excl. btw

Zakformaat video-endoscoop TV90Pro 3.9mm
Zakformaat video-endoscoop TV90Pro 3.9mm

Vanaf € 240,79Incl. btw € 199,00Excl. btw

Naast de verschillen in specificaties, vindt u bij Hogetex ook verschillende merken en prijssegmenten. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudige endoscoop camera voor een minder ingewikkelde casus, of ga voor ons eigen merk met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Overigens selecteren wij al onze producten met veel zorg en kunt u altijd rekenen op een professioneel product van hoge kwaliteit. Lees verder voor alle uitleg over de verschillende toepassingen van de endoscoop camera en hoe u deze gebruikt.

Endoscoop

Een endoscoop is een apparaat met camera die gebruikt kan worden om holtes van binnenuit beter te kunnen observeren. Denk bijvoorbeeld aan een spouwmuur. Wanneer u deze wilt gaan vullen met isolatiemateriaal, is het allereerst van belang dat u weet wat de staat is van de binnenkant van deze muur. Hiervoor gebruikt u de endoscoop camera. Deze geeft u een perfect beeld van de ruimte tussen de wanden en zo kunt u voorbereid aan de slag.

Het woord endoscoop is afgeleid van het Griekse woord endon, wat binnenin betekent. Dit is dus ook letterlijk waar een endoscoop camera voor gebruikt kan worden. Binnenin kijken, zonder hiervoor schade aan te richten aan muren, plafonds, vloeren, motoren enzovoorts. Dit scheelt veel tijd aan herstelwerkzaamheden. Met een endoscoop camera van Hogetex kunt u snel aan de slag.

Flexibele endoscoop

Een flexibele endoscoop kan worden gebruikt bij bijvoorbeeld het inspecteren van de meest lastige plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes met een bijzondere bocht of machines. Hiervoor moet de endoscoop camera zich makkelijk kunnen voortbewegen. Met een starre endoscoop lukt dit niet. Deze is meer geschikt voor bijvoorbeeld een standaard muur of ruimte zonder bochten.

Bij Hogetex vindt u verschillende varianten van de flexibele endoscoop. Zo vindt u bijvoorbeeld een endoscoop camera met led lamp, voor nog beter zicht. Hierdoor bent u uitstekend voorbereid op uw nieuwe project en kunt u met een zeker gevoel aan de slag. Ook vindt u daarnaast een flexibele endoscoop camera die beschikt over een beweegbare sonde. Hierdoor kan het uiteinde van het apparaat bewegen en heeft u een perfect beeld van de ruimte die u wilt observeren.

Endoscoop camera kopen

Een endoscoop camera kopen doet u heel eenvoudig via onze webshop. Hier vindt u een breed assortiment met producten binnen verschillende prijssegmenten. Er is altijd een endoscoop camera te koop die aansluit bij uw wensen. Weet u niet precies welke endoscoop camera geschikt is voor uw project? Bel dan gerust met onze klantenservice. Een van onze experts helpt u graag verder! Dit kan via het volgende telefoonnummer: 0315 - 61 71 71.