Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Weegschalen en toebehoren

Weegschalen en toebehoren

Voor elke behoefte een geschikte weegschaal

Sterke weegschalenWeegschalen worden vaak ingezet om het gewicht van een voorwerp te bepalen. Bedrijven krijgen vaak te maken met goederen, brieven of pakketten en zetten een weegschaal in om de juiste frankering te bepalen. Ook logistieke weegschalen vindt u bij ons. Deze besparen u veel tijd en maken het gemakkelijk zware objecten te wegen. Reden genoeg dus om een professionele weegschaal te kopen. Wilt u een weegschaal kopen? Hogetex heeft een uitgebreid assortiment aan weegschalen van de firma KERN voor u. Dit merk uit Duitsland heeft erg goede weegschalen en is toch goedkoop!

Lees meer

Producten 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Sorteer op
Precisieweegschaal EMB
Precisieweegschaal EMB

Vanaf € 45,98Incl. btw € 38,00Excl. btw

Precisieweegschaal KB
Precisieweegschaal KB

Vanaf € 387,20Incl. btw € 320,00Excl. btw

Analyseweegschaal ADB
Analyseweegschaal ADB

Vanaf € 907,50Incl. btw € 750,00Excl. btw

Telweegschaal CXB
Telweegschaal CXB

Vanaf € 393,25Incl. btw € 325,00Excl. btw

Palletweegschaal UFB
Palletweegschaal UFB

Vanaf € 1.778,70Incl. btw € 1.470,00Excl. btw

Vochtbepaler DBS
Vochtbepaler DBS

Vanaf € 1.790,80Incl. btw € 1.480,00Excl. btw

Hangweegschaal HDB-N/HDB-XL
Hangweegschaal HDB-N/HDB-XL

Vanaf € 78,65Incl. btw € 65,00Excl. btw

Hangweegschaal CH
Hangweegschaal CH

Vanaf € 85,91Incl. btw € 71,00Excl. btw

Hangweegschaal HCB
Hangweegschaal HCB

Vanaf € 125,84Incl. btw € 104,00Excl. btw

Kraanweegschaal HFA
Kraanweegschaal HFA

Vanaf € 822,80Incl. btw € 680,00Excl. btw

Kraanweegschaal HFM
Kraanweegschaal HFM

Vanaf € 1.125,30Incl. btw € 930,00Excl. btw

Tafelweegschaal FCB
Tafelweegschaal FCB

Vanaf € 266,20Incl. btw € 220,00Excl. btw

Producten 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Sorteer op

Hangweegschaal

Een hangweegschaal is ideaal voor een snelle controleweging bij goederenontvangst en -verzending. Ook in handel komt deze weegschaal zeer goed van pas, bijvoorbeeld om het gewicht van vis, wild, vruchten, fietsonderdelen of koffers te wegen. Hogetex biedt het type CH en HCB. Dit is een hangweegschaal tot 200 kg. Hierdoor dekken we het volledige bereik af van hangweegschalen.

Kraanweegschaal

Ook kraanweegschaal wordt eveneens ingezet om goederen te wegen. Deze weegschalen zijn in staat zeer zware producten te wegen. Een voordeel hiervan is dat ze erg sterk zijn en niet snel kapot gaan. Hier begint de reeks met de KERN HFB, HFA en HFM. We hebben zelfs een kraamweegschaal tot maar liefst 10 ton!

Mini weegschaal

Bent u op zoek naar een mini weegschaal? We hebben diverse mini weegschalen opgenomen in ons assortiment. U gebruikt een mini weegschaal voor delicate klusjes. Deze weegschalen wegen heel nauwkeurig. Het type CM is hierbij de meest gebruikte, deze zakweegschaal is beschermd in een hardcase met klapdeksel welke de weegschaal beschermt tegen druk.

Precisie weegschaal

Als precisie weegschaal hebben wij type EMB en KB. Vanaf 0,001 gram uitlezing. Deze weegschalen kunt u inzetten om goud of sieraden te wegen of inzetten als kruitweegschaal. Een precisieweegschaal is gevoelig voor een aantal factoren, denk hierbij aan de omgevingstemperatuur, luchtbeweging en waterpas, zorg ervoor dat de weegschaal helemaal recht staat.

Tafelweegschaal

Tafelweegschalen zijn zeer breed inzetbaar in laboratoria, productie omgeving, industrie etc. Wij voeren twee types tafelweegschalen, type FCB, ECB-N. De weegschalen werken ook op batterijen.

Plateauweegschaal

Plateauweegschalen worden veelal gebruik binnen de industrie om bijvoorbeeld grondstoffen af te wegen. Dankzij de batterijvoeding beschikken deze weegschalen over een grote mobiliteit. Dankzij de vlakke constructie en laag eigen gewicht zijn ze inzetbaar op meerdere plaatsen, denk aan productie, magazijn, verzending. Als plateauweegschaal verkopen wij type DE, EOB, IFB. Genoeg keuze!

Telweegschaal

Telweegschalen zijn ontworpen om snel en betrouwbaar aantallen van dezelfde artikelen te tellen. Om een nauwkeurige telling uit te voeren dienen alle artikelen hetzelfde gewicht te hebben. De meest verkochte telweegschaal vanwege zijn mogelijkheden en toch gunstige prijs: type CXB! Instapmodel in professioneel tellen, telresolutie tot 30.000 delen.

Palletweegschaal

Om pallets te wegen gebruikt u een palletweegschaal, ook wel palletweger genoemd. Zoekt u een palletweegschaal van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Hogetex goed. De palletweegschalen uit ons assortiment zijn robuust en zeer geschikt om te gebruiken in een industriële omgeving.

Weegschalen online kopen

Heeft u de juiste weegschaal gevonden? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel online via de webshop van Hogetex. Al meer dan veertig jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van professioneel gereedschap voor de industrie. Heeft u een vraag over één van onze weegschalen? Neem gerust contact op.