Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Weegschalen en toebehoren

Weegschalen en toebehoren

Weegschalen

Weegschalen worden vaak ingezet om het gewicht van een voorwerp te bepalen. Bedrijven zetten vaak een weegschaal in om van goederen, brieven of pakketten de juiste frankering te bepalen. Ook logistieke weegschalen vindt u bij ons. Deze besparen u veel tijd en maken het gemakkelijk zware objecten te wegen. Wilt u een weegschaal kopen? Hogetex heeft een uitgebreid assortiment!

Lees meer

Producten 1-12 van 33

per pagina
Sorteer op
IJK certificaat van weegschalen tot 30 kg
IJK certificaat van weegschalen tot 30 kg

Vanaf € 96,80Incl. btw € 80,00Excl. btw

IJK certificaat van weegschalen vanaf 30 kg
IJK certificaat van weegschalen vanaf 30 kg

Vanaf € 127,05Incl. btw € 105,00Excl. btw

Precisieweegschaal KB
Precisieweegschaal KB

Vanaf € 387,20Incl. btw € 320,00Excl. btw

Controle- en portioneerweegschaal GAB-N
Controle- en portioneerweegschaal GAB-N

Vanaf € 375,10Incl. btw € 310,00Excl. btw

Analyseweegschaal ADB
Analyseweegschaal ADB

Vanaf € 827,64Incl. btw € 684,00Excl. btw

Palletweegschaal UFB
Palletweegschaal UFB

Vanaf € 1.361,25Incl. btw € 1.125,00Excl. btw

Vochtbepaler DBS
Vochtbepaler DBS

Vanaf € 1.796,85Incl. btw € 1.485,00Excl. btw

Hangweegschaal HCB
Hangweegschaal HCB

Vanaf € 102,85Incl. btw € 85,00Excl. btw

Kraanweegschaal HFA
Kraanweegschaal HFA

Vanaf € 740,52Incl. btw € 612,00Excl. btw

Kraanweegschaal HFM
Kraanweegschaal HFM

Vanaf € 1.099,89Incl. btw € 909,00Excl. btw

Plateauweegschaal EOB
Plateauweegschaal EOB

Vanaf € 204,49Incl. btw € 169,00Excl. btw

Platvormweegschaal  IFB
Platvormweegschaal IFB

Vanaf € 511,83Incl. btw € 423,00Excl. btw

Pagina

Soorten weegschalen

Bij Hogetex hebben wij diverse soorten weegschalen in het assortiment. Hieronder worden de soorten uitgelegd.

Hangweegschaal

Een hangweegschaal is ideaal voor een snelle controleweging bij goederenontvangst en -verzending. Ook in handel komt deze soort zeer goed van pas, bijvoorbeeld om het gewicht van vis of koffers te wegen. Hogetex biedt het type CH en HCB. Dit is een hangweegschaal tot 200 kg. Hierdoor dekken we het volledige bereik af van hangweegschalen.

Kraanweegschaal

Ook kraanweegschalen worden ingezet om goederen te wegen. Deze weegschalen zijn in staat zeer zware producten te wegen. Een voordeel hiervan is dat ze erg sterk zijn en niet snel kapot gaan. Hier begint de reeks met de KERN HFB, HFA en HFM. We hebben zelfs een kraanweegschaal tot maar liefst 10 ton!

Mini weegschaal

Bent u op zoek naar een mini weegschaal? We hebben diverse mini weegschalen opgenomen in ons assortiment. U kan een mini weegschaal gebruiken voor delicate klusjes. Deze weegschalen wegen heel nauwkeurig. Het type CM is hierbij de meest gebruikte, deze soort is beschermd in een hardcase met klapdeksel welke het product beschermt tegen druk.

Precisie weegschaal

Als precisie weegschaal hebben wij type EMB en KB. Deze hebben een uitlezing vanaf 0,001 gram. Deze weegschalen kunt u inzetten om goud of sieraden te wegen of inzetten als kruitweegschaal. Deze soort is gevoelig voor een aantal factoren, denk hierbij aan de omgevingstemperatuur, luchtbeweging en waterpas, zorg ervoor dat het product helemaal recht staat.

Tafelweegschaal

Tafelweegschalen zijn zeer breed inzetbaar in onder andere laboratoria, productie omgeving en industrie. Wij hebben twee types tafelweegschalen in het assortiment: type FCB, ECB-N. De weegschalen werken ook op batterijen.

Plateauweegschaal

Plateauweegschalen worden veelal gebruikt binnen de industrie om bijvoorbeeld grondstoffen af te wegen. Dankzij de batterijvoeding beschikken deze weegschalen over een grote mobiliteit. Door de vlakke constructie en laag eigen gewicht zijn ze inzetbaar op meerdere plaatsen, denk aan productie, magazijn, verzending. Wij verkopen type DE, EOB, IFB.

Telweegschaal

Telweegschalen zijn ontworpen om snel en betrouwbaar aantallen van dezelfde artikelen te tellen. Om een nauwkeurige telling uit te voeren dienen alle artikelen hetzelfde gewicht te hebben.

Palletweegschaal

Om pallets te wegen gebruikt u een palletweegschaal, ook wel palletweger genoemd. Zoekt u een soort van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Hogetex goed. De palletweegschalen uit ons assortiment zijn robuust en zeer geschikt om te gebruiken in een industriële omgeving.

Producten bestellen bij Hogetex

Heeft u het juiste product gevonden? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel online via de webshop van Hogetex. Al meer dan veertig jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van professioneel gereedschap voor de industrie. Heeft u een vraag over één van onze weegschalen? Neem gerust contact op.