Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Ruimers

Ruimers

Ruimer

Een ruimer is een hulpmiddel om boorgaten te perfectioneren. Deze tool zorgt ervoor dat u tot op de millimeter nauwkeurige openingen kunt maken, waardoor u heel precies te werk kunt gaan. Het belang van de juiste diameter is groot. Bijvoorbeeld zodat de schroef stevig vast zit. U wilt natuurlijk niet dat uw project ieder moment van de muur af kan vallen. Dankzij een ruimer hoeft u hier niet bang voor te zijn.

Lees meer

5 producten

per pagina
Sorteer op
HSS Klinknagelgatruimers
HSS Klinknagelgatruimers

Vanaf € 26,38Incl. btw € 21,80Excl. btw

Verstelbare ruimerset 11 stuks A-K
Verstelbare ruimerset 11 stuks A-K

Vanaf € 96,80Incl. btw € 80,00Excl. btw

Ruimer set
Ruimer set

Vanaf € 240,79Incl. btw € 199,00Excl. btw

Verstelbare handruimers
Verstelbare handruimers

Vanaf € 56,75Incl. btw € 46,90Excl. btw

HSSE-Co Precisie machineruimers
HSSE-Co Precisie machineruimers

Vanaf € 19,30Incl. btw € 15,95Excl. btw

Binnen ons assortiment vindt u verschillende typen van de ruimer. Dankzij deze verscheidenheid aan ruimers, is er altijd een beschikbaar die goed bij uw project aansluit. Bekijk ons gehele assortiment op deze pagina en lees hieronder meer over de diverse mogelijkheden.

Handruimer

Een handruimer gebruikt u altijd in combinatie met een ander hulpmiddel. Dit hulpmiddel is het wringijzer. Door de combinatie van deze twee gereedschappen kunt u handmatig de gaten optimaliseren tot de perfecte doorsnede. Een ruimer kan dus zonder beschikbaar elektriciteitspunt worden gebruikt. Mocht u wel beschikken over elektriciteit in de buur, dan kunt u ook kiezen van een mechanische ruimer. Deze zullen wij later op deze pagina verder toelichten.

Ruimer set

Op deze pagina vindt u daarnaast ook de ruimer set. Hiermee heeft u beschikking over ieder formaat ruimer die u nodig zou kunnen hebben bij verschillende projecten. Hiermee weet u zeker dat u niet mis zal grijpen. De afmetingen variëren en kunnen worden toegepast als millimeters en inches. Zorg er met deze set voor dat u goed voorbereid bent met de ruimer set en maak uw klus zo snel mogelijk af!

Machineruimer

De machineruimer werkt alleen in combinatie met bijvoorbeeld een boor. U kunt de ruimer hierop bevestigen, waarna de machine het werk van u over zal nemen. Een voordeel van de machineruimer is dat het zorgt voor ultieme precisie. Voor het hoogst haalbare resultaat kiest u dus voor de machineruimer. Bekijk ons volledige aanbod op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

Antwoord op iedere vraag over een ruimer

Bij Hogetex beschikken wij over veel kennis en expertise. Heeft u vragen over de ruimer, de toepassing hiervan of de verschillen tussen de verschillende producten op deze pagina? Dan beantwoorden wij deze graag voor u. Onze collega’s kunnen u alles vertellen over de ruimer, maar ook over andere gereedschappen. Dankzij hun advies weet u zeker dat u tevreden zal zijn met uw aankoop en dat uw project zal slagen.

Ruimer kopen

Bij Hogetex kunt u al een ruimer kopen vanaf €12,80! Maar ook bieden wij zoals eerder benoemd verschillende sets en merken aan. De producten variëren in prijs, waardoor er voor iedereen een kwalitatief en betaalbaar product tussen zit. Afhankelijk van uw project kunt u kiezen voor een enkele ruimer of meerdere ruimers. Twijfelt u welk product het beste aansluit bij uw doeleinde? Bel dan gerust met een van onze collega’s. Zij helpen u graag verder. U kunt onze klantenservice bereiken via het volgende telefoonnummer: 0315 - 61 71 71. Voor overige vragen kunt u ook altijd kijken of het antwoord terug te vinden is op onze FAQ pagina.