Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Ruimers

Ruimers

Ruimers

Om te zorgen dat u mooi en gemakkelijk kunt verspanen, heeft Hogetex een groot aanbod kwaliteitsgereedschappen, waaronder ruimers. Ruimers zijn snijgereedschap dat een cirkelvormig gat zuiver rond en glad kan maken, hierdoor wordt het gat iets groter. De ruimers worden veelal toegepast wanneer er hoge eisen worden gesteld aan de maat van boorgaten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de metaalverwerkende industrie. Met ons assortiment vindt u altijd de geschikte ruimers voor uw werkzaamheden.

Lees meer

5 producten

per pagina
Sorteer op
Ruimer set
Ruimer set

Vanaf € 240,79Incl. btw € 199,00Excl. btw

Verstelbare handruimers
Verstelbare handruimers

Vanaf € 56,75Incl. btw € 46,90Excl. btw

HSSE-Co Precisie machineruimers
HSSE-Co Precisie machineruimers

Vanaf € 19,30Incl. btw € 15,95Excl. btw

HSS Klinknagelgatruimers
HSS Klinknagelgatruimers

Vanaf € 15,49Incl. btw € 12,80Excl. btw

Verstelbare ruimerset 11 stuks A-K
Verstelbare ruimerset 11 stuks A-K

Vanaf € 96,80Incl. btw € 80,00Excl. btw

5 producten

per pagina
Sorteer op

Handruimers en machineruimers

Binnen ons aanbod vindt u diverse varianten van de ruimers. Zo wordt er bijvoorbeeld onderscheid gemaakt tussen handruimers en machineruimers. Handruimers hebben op het uiteinde van de schacht een vierkante kop. Door de ruimer met het vierkante deel in een wringijzer te plaatsen kan u deze met de hand ronddraaien. Machineruimers met een kleinere diameter dan 12 mm hebben een cilindervormige schacht waarmee ze in een boorkop kunnen worden gespannen. Ruimers met grotere maten zijn voorzien van een conische schacht. Hiermee kunnen ze in een machine worden geplaatst die beschikt over een morseconus opnameschacht. Voor iedere situatie hebben wij de geschikte ruimers in ons aanbod!

Gereedschap bij Hogetex

Zoekt u de beste gereedschappen van topmerken? Voor zowel meten, spannen, verspanen als optisch? Hogetex biedt u een unieke brede range aan professionele kwaliteitsgereedschappen in al deze categorieën. Bij Hogetex vindt u niet alleen ruimers, maar ook veel andere producten. Neem gerust een kijkje op onze website. Wanneer u uw order plaatst voor 15:00 worden de artikelen, mits op voorraad, dezelfde dag nog verzonden. Zo kunt u al snel aan de slag met uw nieuwe gereedschap!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de ruimers of wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bij ons werken vakmensen met jarenlange ervaring en daarnaast hebben zij veel technische knowhow. Wij hebben dus altijd een antwoord op uw vraag en denken actief met u mee. Vanaf eind 2017 hebben wij een showroom in gebruik, u kunt bij ons langskomen in Varsseveld en de producten in het echt komen bekijken. Bij Hogetex bent u gewoon verzekerd van het beste!