Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Meetklokken en statieven

Meetklokken en statieven

Meetklokken

De meetklok is het ideale meetinstrument wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare manier om oppervlaktes op te meten. Dit apparaat is ontworpen om precieze en nauwkeurige metingen te verrichten, waardoor het een waardevol instrument is voor ieder bouwteam en iedere vakman. Het meetbereik kan variëren, maar blijft heel nauwkeurig. Afmetingen kunnen worden afgelezen tot op een honderdste millimeters. De meetklok is gemakkelijk te gebruiken en beschikt over een handige wijzerplaat die snelle metingen mogelijk maakt. De meetklok is ook duurzaam, bestand tegen zware werkomstandigheden en blijft gedurende lange tijd nauwkeurige metingen leveren. Investeer in een meetklok voor uw volgende bouwproject en ervaar de voordelen van nauwkeurige en efficiënte metingen.

Lees meer

Meetklok met statief

Dankzij de meetklok met statief kunt u handsfree de hoogte, diepte en breedte meten. Het tijdloze ontwerp garandeert nauwkeurigheid en een lange levensduur, waardoor u op de lange termijn geld bespaart. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht materialen, is de meetklok gemakkelijk te vervoeren en op te bergen op elke bouwplaats. Uw handen blijven nooit helemaal stabiel tijdens het meten. Daarom is het statief perfect! Verspil uw tijd niet met onbetrouwbaar meetgereedschap en investeer vandaag nog in onze meetklok met statief.

Een meetklok van het bekende merk: Käfer

Met de meetklok van Käfer kunt u tot op de millimeter nauwkeurig meten. Of u nu een ervaren vakman bent of net begint, deze meetklok is een veelzijdige aanvulling op uw gereedschapskist. Voor het beste resultaat kiest u voor een precisiemeter van Käfer. U zult zien dat het bij veel van uw projecten van pas zal komen. Verbeter uw meetspel vandaag nog met de Käfer meetklok.

Digitale meetklok

Een digitale meetklok is nog betrouwbaarder dan een analoge meetklok. Dit omdat het aflezen minder foutgevoelig is. Bij een analoge meetklok leest u zelf de wijzerplaat af, waardoor u het verkeerd kunt zien. Bij de digitale variant doet het programma dit voor u, waardoor de kans op foutieve metingen aanzienlijk wordt verkleind. Beide uitvoeringen zijn dus betrouwbaar en prima te gebruiken, mits het analoge model juist wordt afgelezen.

Hogetex meetklok kopen

Bent u op zoek naar een veelzijdige meetklok? Ontdek dan onze selectie hoogwaardige meetklokken! Deze apparaten kunnen gemakkelijk worden bevestigd aan oppervlakken voor nauwkeurige metingen en zijn geschikt voor een verscheidenheid aan industrieën, waaronder productie, techniek en bouw. Bestel de meetklok bij Hogetex en u ontvangt uw bestelling snel en veilig bij u thuis. Hogetex is de groothandel voor Europa, waardoor u zeker weet dat ieder product over een hoge kwaliteit beschikt. Onze producten voldoen aan strenge eisen, waardoor u zorgeloos kunt rondstruinen door onze webshop. Gevonden wat u zocht? Plaats dan snel en eenvoudig uw order, zodat het project niet stil komt te liggen! Heeft u vragen over de meetklok of andere meetinstrumenten? Bel dan gerust met de klantenservice van Hogetex: 0315 - 61 71 71. Zij kunnen u alles vertellen over onze producten!