Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Freesklemmen

Freesklemmen

Wat is een freesklem?

Bij Hogetex vindt u freesklemmen van topkwaliteit. Dit spangereedschap gebruikt u om materiaal bij machine bewerking vast te klemmen. In de meeste gevallen is een freesklem gemaakt van gietijzer. Dankzij ons ruime assortiment vindt u vrijwel zeker de juiste freesklem. Zo hebben wij zowel hydraulische freesklemmen als handbediende klemmen. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer

6 producten

per pagina
Sorteer op
3-positie verstelbare boor/freesklem VW
3-positie verstelbare boor/freesklem VW

Vanaf € 592,90Incl. btw € 490,00Excl. btw

Hydraulische freesklem VHO
Hydraulische freesklem VHO

Vanaf € 371,47Incl. btw € 307,00Excl. btw

Precisie freesklem met draaiplateau
Precisie freesklem met draaiplateau

Vanaf € 94,38Incl. btw € 78,00Excl. btw

2-delige freesklem voor lange werkstukken
2-delige freesklem voor lange werkstukken

Vanaf € 154,88Incl. btw € 128,00Excl. btw

Mechanische freesklem met extra grote bek-opening VJ
Mechanische freesklem met extra grote bek-opening VJ

Vanaf € 393,25Incl. btw € 325,00Excl. btw

Freesklem VK
Freesklem VK

Vanaf € 204,49Incl. btw € 169,00Excl. btw

Wat is een freesklem?

Een freesklem is een machineklem voor freesbewerkingen. In deze categorie vindt u van Hogetex diverse freesklemmen van de merken SOBA en VERTEX. Naast de freesklem heeft Hogetex onder andere ook mechanische machineklemmen, hydraulische machineklemmen en boorklemmen.

Verschillende spandwijdtes en bekbreedtes

Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat er freesklemmen met verschillende spanwijdtes en bekbreedtes leverbaar zijn. Op deze manier kunnen wij al onze klanten voorzien in hun behoeften. Zoekt u een freesklem met draaiplateau? Ook die hebben we voor u beschikbaar.

Welke klem is aan te bevelen?

De SOBA freesklemmen zijn kwalitatief goed voor een extra scherpe prijs. SOBA heeft ook een 2-delige freesklem voor lange werkstukken. Ideaal geschikt voor het goed klemmen van lange werkstukken. De VERTEX VK serie is een erg populair model. Wilt u een extra grote bekopening dan is de VERTEX VJ (VJ-400, VJ-500 of VJ-600) een hele goede optie! De hydraulische frees- en machineklem Vertex VHO serie (VHO-5, VHO-6 en VHO-8) is de meest solide van allen!

Spangereedschap van hoge kwaliteit

Als geen ander snappen wij dat u kwaliteitsgereedschap nodig heeft om goede producten te maken. U vindt daarom bij ons spangereedschap geschikt voor metaalbewerkingsmachines van hoge kwaliteit. Het aanbod is zeer divers en de voorraad groot. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levering. Zo leveren wij hydraulische machineklemmen, mechanische machineklemmen en klauwplaten. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor verdeeltafels en indextafels.

Meer weten?

Door gebruik te maken van ons handige zoekfilter vindt u gemakkelijk een freesklem die geschikt is voor uw situatie. Heeft u een geschikte freesklem gevonden? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel via onze webshop en wij zorgen dat u uw freesklem zo snel mogelijk thuis ontvangt. Wilt u meer weten over freesklemmen of heeft een vraag over een ander artikel uit onze webshop? Neem gerust contact op met Hogetex. We beantwoorden uw vragen graag en voorzien u van persoonlijk advies.