Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Meten

Meten

Meetinstrumenten en meetgereedschap

Betrouwbare meetinstrumenten zijn van groot belang binnen de industrie en bouw. Ze geven informatie over diverse fysieke grootheden zoals lengte, dichtheid, helling, kracht, druk, temperatuur en nog veel meer. Omdat elk detail telt als het gaat om meetapparatuur en deze ook onder zware omstandigheden de juiste gegevens moeten leveren, biedt Hogetex nauwkeurige meetgereedschappen van enkel gerenommeerde fabrikanten. Bekijk het hele assortiment.

Lees meer

Diverse soorten meetinstrumenten

Hogetex heeft naast traditionele lengte-meetinstrumenten ook meetinstrumenten voor vele andere fysische eigenschappen in het assortiment, zowel analoog als digitaal. U kunt bijvoorbeeld de hardheid van een product of materiaal testen met behulp van Rockwell hardheidsmeters of een Shoremeter. U heeft de keuze tussen draagbare of apparaten die op de vloer worden gemonteerd. Dankzij de vele praktische eigenschappen van onze meters kunnen ze in uiteenlopende situaties veilig gebruikt worden om variabelen zo accuraat mogelijk te meten.

Voor iedere waarde bestaat er een instrument om precies de juiste gegevens uit te lezen. Afhankelijk van uw klus kiest u daarom een meetgereedschap dat de waarde kan meten die u voor ogen heeft. Gaat het bijvoorbeeld om het meten van afstand met een afstandsmeter, dichtheid, kracht of temperatuur? Dan selecteert u simpelweg het gereedschap dat u nodig heeft om ons assortiment te bekijken binnen deze categorie. Ons assortiment bevat bijvoorbeeld verschillende soorten krachtmeters – voor zowel trek- als drukkrachten. Handtachometers, tachografen en trillingsmeetapparatuur vergemakkelijken bovendien het onderhoud en de service van uw machines. Daarnaast bieden wij een breed scala aan weegschalen , waaronder alles van kleine precisieweegschalen tot tafelweegschalen en grote kraanweegschalen. Verder kunt u bij Hogetex terecht voor linialen, micrometers, hoogtemeters en stopwatches. En de Hogetex temperatuur-meetinstrumenten controleren gassen, vloeistoffen en oppervlakken zonder contact. Dit en meer vindt u onder de categorie 'meten'.

Uitsluitend betrouwbare fabrikanten en partners

We selecteren de meetinstrumenten en meetgereedschappen voor in ons assortiment met veel zorg en aandacht. Dit betekent dat we enkel samenwerken met fabrikanten en leveranciers die bewezen kwaliteit leveren. Met veel van de fabrikanten werken we al jaren samen waardoor het productie-, bestel- en leverproces volledig gestroomlijnd is. Hierdoor profiteert u van ongeëvenaarde kwaliteit en korte levertijden. De meethulpmiddelen worden uitvoerig getest op nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak waardoor toepasbaarheid gegarandeerd kan worden.

Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om de meetapparatuur te laten kalibreren. Dit betekent dat u elk meetinstrument door een gekwalificeerd meetlaboratorium kunt laten testen. U ontvangt het DAKKS of een ander kalibratiecertificaat bij succesvolle kalibratie. Wilt u uw meetgereedschap direct bij aankoop laten kalibreren? Hogetex verstuurt uw apparatuur tegen meerprijs naar een gerenommeerd kalibratielaboratorium. Zo ontvangt u uw nieuwe meetinstrumenten direct gekalibreerd en met certificaat.

Bestel uw meetinstrumenten bij Hogetex

Onze meetinstrumenten zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en daarmee geschikt voor uiteenlopende meetopdrachten. Bekijk de apparaten die van toepassing zijn op uw vraagstuk en bestel uw meetgereedschap snel en eenvoudig via onze webshop.

Reken op snelle en veilige levering van uw bestelling. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialisten staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over ons assortiment, de verzendmethode en meer. Bekijk ook eens onze veelgestelde vragen en ontdek of het antwoord op uw vraag hier te vinden is.