Meten

Nauwkeurig meten mét perfect resultaat

Nauwkeurig metenUw producten en (fijn)mechanische componenten bereiken een ongekende nauwkeurigheid met meetgereedschappen van Hogetex. Bij ons vindt u altijd díe meetgereedschappen waarmee u met precisie een perfect resultaat behaalt! Zoals schuifmaten, digitale schuifmaten, analoge schuifmaten, schroefmaten, (digitale) micrometers, meetklokken, waterpassen, diktemeters, hoekmeters, machinewaterpassen, laagdiktemeters en gradenbogen. Van bekende merken als Mitutoyo, Fuji Tool, Teclock, KERN, Kinex, Heine en ons eigen kwalitatief hoogstaande huismerk Hogetex.

>> Lees meer

Kalibers

Het precies meten van lengte, wanddikte, breedte, hoogte, hardheid, ruwheid en coatinglagen van metaal vereist kwaliteitsgereedschap. Vandaar dat Hogetex speciaal voor u een keur aan artikelen op voorraad heeft voor lengte en geometrische meettechniek. Een aparte tak is kalibers. Hiervan zijn wij één van de belangrijkste aanbieders. Hogetex heeft kalibers dan ook in alle soorten en maten zodat u altijd voor de volle honderd procent zekerheid hebt. Aan u de keuze!

Met onze producten heeft u altijd 100% zekerheid. Hier kunt u genieten van een enorme selectie. Het uitgebreide assortiment van onze online shop heeft een groot aantal hoogwaardige gereedschappen om te meten in een aantal uitvoeringen en in uitstekende kwaliteit. Als u vragen heeft over onze meetinstrumenten, adviseren onze experts u graag.

Kwaliteitsgereedschap van Hogetex

In onze winkel profiteert u niet alleen van eersteklas meetinstrumenten, we bieden u ook een breed assortiment aan snij- en klemgereedschappen, evenals praktische accessoires voor optische metingen. Hier heeft u ook de mogelijkheid om het juiste gereedschap te vinden in onze exclusieve speciale aanbiedingen. Blader nu door onze web shop en neem gerust contact met ons op!