Jarrer

Veelzijdige verlichting voor werk- en machinewerkplaatsen van Jarrer

Jarrer LogoMet Jarrer biedt Hogetex een uitgebreide selectie van lampen voor een breed scala aan toepassingen: Machines in een ruwe industriële omgeving, medische apparatuur, inspecties, naaimachines, werkbanken, productie van precisieproducten, watertanks voor vissen, enzovoort. De lampen zijn energiebesparend en worden voornamelijk met LED's gevoed.

>> Lees meer

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Licht in het donker brengen: Jarrers industriële lampen

De fabrikant Jarrer is sinds 1987 op de markt en ontwikkelt, produceert en verkoopt sindsdien hoogwaardige, betrouwbare verlichtingsarmaturen voor de industriële en medische sector en voor werkplekken. De lampen kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit, zoals u van Hogetex gewend bent. In zijn meer dan drie decennia ervaring heeft Jarrer zich voortdurend ontwikkeld.

Alle producten worden door Jarrer's eigen technici zorgvuldig geassembleerd en volgens strenge criteria gecontroleerd en getest. De nieuwste technologieën in ontwerp en productie zorgen ervoor dat Jarrer altijd up-to-date is. Al deze maatregelen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat u betrouwbare en duurzame armaturen krijgt waarmee u graag werkt - en die meegroeien met u en de eisen van de industrie.

Jarrers flexibele lampen

Zeer populair zijn de flexibele Jarrer machinelampen met LED-lichtbron. Hun flexibele arm kan worden aangepast aan u behoeften, zodat precies de plek die u wilt zien altijd verlicht is. Ze zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met lichtbehuizing en TL-buis.

Die eerste genereert geen warmte - perfect voor het verlichten van specifieke gebieden die temperatuurgevoelig zijn. De buisvormige lamp daarentegen biedt een instelbare lichtsterkte. Verschillende niveaus van lichtintensiteit tussen 10 en 100 procent maken het mogelijk om Jarrer's lamp te gebruiken, afhankelijk van de situatie en de individuele eisen. Beide versies zijn energiezuinig en bieden een intensieve lichtopbrengst die niets te wensen overlaat.

Jarrers lampen met scharnierarm

De lampen van Jarrer, uitgerust op een draaivoet met scharnierarm, zijn enerzijds verkrijgbaar als machineverlichting en anderzijds als werkverlichting. Deze lampen maken ook gebruik van een energiebesparende en duurzame LED-lichtbron. De zwenkbeugel is 360 graden draaibaar en de arm met de drie scharnieren is eenvoudig in vele posities te verstellen. Sommige lampen zijn zelfs verkrijgbaar met verschillende armlengtes. Ook hier maakt Jarrer onderscheid tussen een ronde lamp en een tl-buis. Beide kunnen aan de bovenkant van de arm worden gedraaid.

Speciale lampen van Jarrer

Jarrer's buisvormige machinelamp heeft een zeer hoge lichtopbrengst, maar genereert tegelijkertijd nauwelijks warmte. De beschermingsklasse IP67 maakt hem veilig voor stof en water. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Jarrer biedt ook loepen met LED-verlichting aan.

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op - ons team van experts helpt u graag verder!