Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

SOBA

Soba: eerste klas industrieel gereedschap

Soba LogoMet het merk Soba ben je verzekerd van hoogwaardige gereedschappen die u helpen bij het realiseren van uw projecten en het bereiken van optimale resultaten. Het assortiment bevat gereedschappen en accessoires zoals draai- en freesgereedschappen, meetinstrumenten, bankschroeven en meer.

Lees meer

Producten 1-12 van 36

per pagina
Sorteer op
Opspanset 52-delig M6 & M8 SOBA
Opspanset 52-delig M6 & M8 SOBA

Vanaf € 43,56Incl. btw € 36,00Excl. btw

Opspanset 36-delig M6 SOBA
Opspanset 36-delig M6 SOBA

Vanaf € 31,46Incl. btw € 26,00Excl. btw

Modulaire precisie machineklem SOBA
Modulaire precisie machineklem SOBA

Vanaf € 508,20Incl. btw € 420,00Excl. btw

Opspanset 36-delig M6 versterkt van SOBA
Opspanset 36-delig M6 versterkt van SOBA

Vanaf € 44,77Incl. btw € 37,00Excl. btw

Boorklem SOBA
Boorklem SOBA

Vanaf € 77,44Incl. btw € 64,00Excl. btw

Losse konussen SOBA ISO30
Losse konussen SOBA ISO30

Vanaf € 41,14Incl. btw € 34,00Excl. btw

SOBA Hoekplaat
SOBA Hoekplaat

Vanaf € 30,25Incl. btw € 25,00Excl. btw

Snelwisselhouderset voor mini-draaibanken
Snelwisselhouderset voor mini-draaibanken

Vanaf € 106,48Incl. btw € 88,00Excl. btw

SOBA Snelwisselhouderset S, M of L Model DIXON
SOBA Snelwisselhouderset S, M of L Model DIXON

Vanaf € 145,20Incl. btw € 120,00Excl. btw

Blok handschaaf SOBA justeerb. 60-1/2
Blok handschaaf SOBA justeerb. 60-1/2

Vanaf € 58,08Incl. btw € 48,00Excl. btw

Blok handschaaf SOBA justeerb. 9-1/2
Blok handschaaf SOBA justeerb. 9-1/2

Vanaf € 58,08Incl. btw € 48,00Excl. btw

Vlakke Spookschaaf 250mm - SOBA
Vlakke Spookschaaf 250mm - SOBA

Vanaf € 21,78Incl. btw € 18,00Excl. btw

Pagina

Meer over het merk Soba

Soba (in een andere spelling Shobha) begon in 1976 en heeft zich tot op de dag van vandaag enorm ontwikkeld, namelijk tot een multidimensionaal en internationaal productie conglomeraat voor industriële productie gereedschappen.

Soba is vertegenwoordigd in meer dan 35 landen in de wereld. Vooral in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en de Verenigde Staten. Het merk houdt van nieuwe uitdagingen: één van de redenen waarom het merk zich zo goed heeft ontwikkeld. Het is altijd met de tijd meegegaan. Daarnaast heeft het zich aangepast aan elke nieuwe behoefte van de industrie en haar klanten én volgt natuurlijk de huidige normen van DIN, GS en ANSI.

Het aanbod vanuit Soba is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, waarbij ze de belangrijkste eisen nooit vergeten zijn: waarde, nauwkeurigheid en robuustheid. Dit wordt verzekerd door het interne kwaliteitsmanagement. Het merk controleert al haar gereedschappen zeer zorgvuldig in de gebruikelijke categorieën zoals hardheid en nauwkeurigheid. Een ander sterk punt van het merk zijn de op maat gemaakte producten, die zijn afgestemd op de specifieke wensen en eisen van zijn klanten.

Ons assortiment van Soba

In ons assortiment vindt u verschillende populaire Soba-producten zoals verdeelapparaten en houtbewerking sets met bijbehorende gereedschappen.

Soba verdeelapparaten

In de Hogetex online shop vindt u ronde verdeeltafels van Soba in tal van variaties. Met de kleine roterende verdeeltafel bieden wij een compacte horizontale en verticale versie. Deze heeft een klauwplaat met vier kaken en een staartstuk. De roterende indexering tafels zijn allemaal nauwkeurig geslepen en hebben een gehard wormwiel - voor maximale nauwkeurigheid en duurzaamheid, zelfs onder industriële omstandigheden.

Soba houtbewerking sets

In ons assortiment beschikken wij over diverse houtbewerking sets van Soba. In deze sets vindt u diverse gereedschappen die hierbij van toepassing zijn zoals een spookschaaf, een verstelbare blokschaaf en een vlakschaaf.

We hebben keuze uit drie diverse sets, verschillend in grootte. Hierbij gaat het om de 3delige houtbewerking set, de 5delige houtbewerking set en de 7delige houtbewerking set. Alle drie de sets hebben een andere inhoud en zijn samengesteld voor verschillende doeleinden.

Soba kopen bij Hogetex

Bij Hogetex kunt u sinds 1970 bij ons terecht voor de beste meet- en spangereedschappen. Onze producten zijn direct leverbaar en we zijn actief in meerdere landen in Europa, waaronder Duitsland en België.

Wij bieden u een breed assortiment aan Soba-artikelen. Bestel ze eenvoudig online via onze webshop. Wij zorgen voor een veilige en snelle levering. U kunt ook onze showroom bezoeken voor persoonlijk advies.

Wilt u meer informatie over ons assortiment of het bestelproces? Bezoek dan onze website voor gedetailleerde productinformatie en de beschikbaarheid. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice.