Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Opspanset 36-delig M6 SOBA

Opspanset 36-delig M6 SOBA

36-delige opspanset voor M6 van SOBA.

Inhoud:
2 paar opstokblok 28x20mm
2 paar spanijzer M6 38x20mm
4 stuks draadeind M6x56mm
4 stuks draadeind M6x80mm
8 stuks T-gleufmoer M6
8 stuks kraagmoer M6
4 stuks hoge moer M6x10
Lees meer
Toon alles
Artikelcode
Uitvoering
Maten
Aantal
Voorraad
Stukprijs
6S15.1.02 Toon info
€ 31,46Incl. btw € 26,00Excl. btw

Productomschrijving

36-delige opspanset voor M6 van SOBA.

Inhoud:
2 paar opstokblok 28x20mm
2 paar spanijzer M6 38x20mm
4 stuks draadeind M6x56mm
4 stuks draadeind M6x80mm
8 stuks T-gleufmoer M6
8 stuks kraagmoer M6
4 stuks hoge moer M6x10

Opspansets van gerenommeerde fabrikanten

Binnen ons assortiment vindt u verschillende opspansets van gerenommeerde fabrikanten als SOBA, Vertex, Matac en Fuji-Tool. Bent u al vertrouwd met een van deze merken? U kunt ons assortiment gemakkelijk filteren op merk, of bijvoorbeeld prijs, met de filteropties aan de linkerzijde. Door het assortiment te filteren ziet u in een opslag enkel de opspansets die aan uw wensen en eisen voldoen. De diverse opspansets hebben ook een verschillende inhoud. De specificaties van de inhoud van deze opspansets staan per product aangegeven. Lees daarom de productomschrijving goed door, zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt tussen de verschillende opspansets. De opspansets worden geleverd in bijvoorbeeld een handige ophang etui, plastic ophang display of plastic gereedschapskist. Zo houdt u de inhoud van de opspansets goed bij elkaar.

Opspansets van Hogetex

Bij Hogetex vindt u verschillende varianten van opspansets, neem een kijkje binnen ons assortiment. Naast de opspansets vindt u bij ons ook veel andere producten. Bent u op zoek naar de beste gereedschappen van topmerken? Voor zowel meten, spannen, verspanen als optisch? Hogetex biedt u een unieke brede range aan van professionele kwaliteitsgereedschappen in al deze verschillende categorieën. Neem gerust een kijkje op de rest van onze website en u vindt naast de opspansets ook al uw andere benodigdheden.

Vragen over onze opspansets?

Heeft u vragen over de opspansets of wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bij ons werken vakmensen met jarenlange ervaring en daarnaast hebben zij veel technische knowhow. Wij hebben dus altijd een antwoord op uw vraag en denken actief met u mee. Vanaf eind 2017 hebben wij een showroom in gebruik, u kunt bij ons langskomen in Varsseveld en de producten in het echt komen bekijken. Bij Hogetex bent u gewoon verzekerd van het beste!