Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Verstelbare V-Blokken

Verstelbare V-Blokken

V-blokken die verstelbaar zijn van 0 tot +60 graden en van 0 tot -30 graden. Te gebruiken bij meet- en/of metaalbewerkingen.
Lees meer
Toon alles
Artikelcode
Uitvoering
Maten
Aantal
Voorraad
Stukprijs
4S20.1.05 Toon info
€ 65,22Incl. btw € 53,90Excl. btw
4S20.1.06 Toon info
€ 70,54Incl. btw € 58,30Excl. btw
4S20.1.07 Toon info
€ 75,87Incl. btw € 62,70Excl. btw

Productomschrijving

V-blokken die verstelbaar zijn van 0 tot +60 graden en van 0 tot -30 graden. Te gebruiken bij meet- en/of metaalbewerkingen.

Wat is een v-blok?

Een v-blok bestaat uit een rechthoekig stalen of gietijzeren blok met een 90 graden groef die 45 graden staat ten opzichte van de zijkanten. Hierdoor vormt er een v-vormige groef aan de bovenkant. In de bodem van de "v" is een kleine sleuf gesneden. Soms worden ze geleverd met schroefklemmen om het werk stevig vast te houden. Bovendien zijn er versies met interne magneten beschikbaar.

V-blok: ons assortiment

  • V-blok van Soba: de eenvoudigste opties zijn die van het merk Soba, geleverd in paren. Deze hebben een 90 graden v-groef en zijn gemaakt van duurzaam gietijzer. Ze bieden een betrouwbare oplossing voor metaalbewerking.
  • ERON E-110 serie: we hebben al meer dan 30 jaar de ERON E-110 serie in ons assortiment. Het is een Japanse fabrikant die bekend staat om zijn hoogwaardige producten. Dit v-blok is een uitstekende keuze voor precisiewerk.
  • Magnetisch: we hebben een aantal magnetische varianten in ons assortiment, waaronder model KMV in paren. Ze zijn uitgerust met een aan- en uitschakelaar voor de magneten, waardoor ze uiterst handig zijn. Daarnaast bieden we enkele stuks met twee verschillende groeven. Ze worden dus per stuk geleverd en zijn beschikbaar in verschillende maten én klemkrachten.
  • V-blok met opspanbeugel: we beschikken over een diverse selectie met opspanbeugels. Ze worden in enkele stuks en in paren geleverd. Deze blokken variëren in groottes en worden geproduceerd door verschillende fabrikanten, waardoor er keuze is voor verschillende behoeften.
  • V-blok lamellen: deze zijn speciaal ontworpen voor op magnetische opspanplaten. Ze worden gebruikt om werkstukken te ondersteunen en op te spannen op dergelijke platen. We bieden de VCP1 (rechthoekige lamellen) en de VCP 2 (lamellen met 90 graden) per paar aan, terwijl de VCP (v-blok met 90 graden) per stuk wordt geleverd.

V-blok sets: hoekblokken en hoekplaten sets

Daarnaast beschikken we ook over sets waarin v-blokken met hoeken anders dan 90 graden worden geleverd. Deze sets zijn handig voor toepassingen waarbij het werkstuk in een specifieke hoek moet worden geplaatst.

Bestel uw v-blok bij Hogetex

Kies het v-blok plooibank dat bij uw project past. Met het uitgebreide assortiment kunt u de juiste oplossing vinden voor uw precisie-metaalbewerkings opspan werkstuk. Bestel ze eenvoudig online via onze webshop. Wij zorgen voor een veilige en snelle levering. U kunt ook onze showroom bezoeken voor persoonlijk advies.

Wilt u meer informatie over ons assortiment of het bestelproces? Bezoek dan onze website voor gedetailleerde productinformatie en de beschikbaarheid. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice.