Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Boorslijpmachine

Boorslijpmachines

Een boorslijpmachine is een onmisbaar stuk gereedschap in de wereld van metaalbewerking, houtbewerking en in veel thuis projecten. Deze machine, ook wel bekend als een boor- en slijpmachine, combineert de functies van een boormachine en een slijpmachine, waardoor het een fijn hulpmiddel is voor zowel professionals als hobbyisten.

Lees meer

6 producten

per pagina
Sorteer op
Borenslijpmachine VDG-25
Borenslijpmachine VDG-25

Vanaf € 2.147,75Incl. btw € 1.775,00Excl. btw

HG-13 Boorslijpmachine 3-13mm
HG-13 Boorslijpmachine 3-13mm

Vanaf € 531,07Incl. btw € 438,90Excl. btw

HG-26 Boorslijpmachine 12-26 mm
HG-26 Boorslijpmachine 12-26 mm

Vanaf € 1.196,57Incl. btw € 988,90Excl. btw

HP-U3 Universele boorslijpmachine
HP-U3 Universele boorslijpmachine

Vanaf € 1.324,35Incl. btw € 1.094,50Excl. btw

Borenslijpmachine VDG-13A
Borenslijpmachine VDG-13A

Vanaf € 942,59Incl. btw € 779,00Excl. btw

Universele Boor/slijp machine U2 Vertex
Universele Boor/slijp machine U2 Vertex

Vanaf € 2.305,05Incl. btw € 1.905,00Excl. btw

Kenmerken boorslijpmachine

De boorslijpmachine is ontworpen om precisie en veelzijdigheid te bieden. Het boorcomponent maakt het mogelijk om gaten te boren in verschillende materialen, van hout en metaal tot kunststof. Hierdoor kan de machine worden gebruikt voor het monteren van meubels, het maken van metalen constructies of zelfs voor het boren van gaten in muren en beton.

Slijpcomponent

Een ander belangrijk kenmerk van de boorslijpmachine is het slijpcomponent. Hiermee kunnen messen, beitels en andere gereedschappen eenvoudig worden geslepen en onderhouden. Dit is van onschatbare waarde voor houtbewerkers en metaalbewerkers, omdat scherpe gereedschappen de kwaliteit van het werk verbeteren en de productiviteit verhogen.

Verschillende boorslijpmachines

Boorslijpmachines zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en specificaties. Bij ons in het assortiment vind je ze variërend van compacte, draagbare modellen tot grotere, stationaire machines voor industriële toepassingen. De keuze voor een specifiek model hangt af van de behoeften van de gebruiker en de aard van het werk.

Veiligheid

Veiligheid is van het grootste belang bij het gebruik van een boorslijpmachine. Het dragen van de juiste veiligheidsuitrusting, zoals een veiligheidsbril en gehoorbescherming, is belangrijk. Bovendien is het belangrijk om de machine correct in te stellen en te gebruiken, en om de instructies van de fabrikant op te volgen.

Onderhoud van boorslijpmachine

Het onderhoud van een boorslijpmachine kan van belang zijn om de levensduur en de prestaties ervan te waarborgen. Het is belangrijk om de machine na elk gebruik schoon te maken. Verwijder stof, spanen en andere verontreinigingen om te voorkomen dat ze de bewegende onderdelen aantasten. Het kan helpen om de lagers en andere bewegende delen volgens de aanbevelingen te smeren. De aandrijfriemen kan je controleren op spanning en slijtage. Zorg ervoor dat de slijpstenen in goede staat verkeren en vervang ze indien nodig.

Producten bestellen bij Hogetex

Heeft u een keuze gemaakt tussen al onze producten? Plaats dan gemakkelijk en snel online een bestelling via de webshop van Hogetex. Al meer dan veertig jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van professioneel gereedschap voor de industrie. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem gerust contact op.

Over Hogetex

Zoekt u de gereedschappen van topmerken? Voor zowel meten, spannen, verspanen als optisch? Hogetex biedt u een unieke brede range aan professionele kwaliteitsgereedschappen in al deze categorieën. Scherp geprijsd, bijna altijd op voorraad én met een snelle levering. Bovendien staan wij voor persoonlijke service en ontvangen u daarom graag in onze showroom. Het grootste deel van ons assortiment staat hier. Bezoek ons in Varsseveld!