Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Loeplampen

Loeplampen

Loeplampen

Bent u op zoek naar een vergrootglas met verlichting? Deze vindt u bij Hogetex. Een vergrootglas met verlichting voorziet u van voldoende licht bij het werken met kleine objecten. Deze lamp kunt u door de arm met klem eenvoudig aan uw werktafel bevestigen. Vervolgens heeft u de handen vrij. De kleinere varianten van een vergrootglas met verlichting hebben een voet zodat ze eenvoudig overal op een tafel of werkbank neer te zetten zijn. Binnen ons aanbod vindt u ook het gepaste vergrootglas met licht voor uw volgende klus. Bekijk ons volledige aanbod op deze pagina!

Lees meer

11 producten

per pagina
Sorteer op
Verlichte Loeplampen Jarrer
Verlichte Loeplampen Jarrer

Vanaf € 107,69Incl. btw € 89,00Excl. btw

Verlichte LED Loeplamp Jarrer
Verlichte LED Loeplamp Jarrer

Vanaf € 168,19Incl. btw € 139,00Excl. btw

Loeplamp 2x9W
Loeplamp 2x9W

Vanaf € 59,29Incl. btw € 49,00Excl. btw

Loeplamp LED
Loeplamp LED

Vanaf € 73,21Incl. btw € 60,50Excl. btw

LED Tafelloeplamp
LED Tafelloeplamp

Vanaf € 65,22Incl. btw € 53,90Excl. btw

Loeplamp SKK-B
Loeplamp SKK-B

Vanaf € 296,45Incl. btw € 245,00Excl. btw

Loeplamp SKK-F
Loeplamp SKK-F

Vanaf € 289,19Incl. btw € 239,00Excl. btw

SKK Lenzen
SKK Lenzen

Vanaf € 83,49Incl. btw € 69,00Excl. btw

RING LED 6W Loeplamp Waldmann
RING LED 6W Loeplamp Waldmann

Vanaf € 471,90Incl. btw € 390,00Excl. btw

TEVISIO  LED loeparmatuur Waldmann
TEVISIO LED loeparmatuur Waldmann

Vanaf € 771,98Incl. btw € 638,00Excl. btw

Waldmann Toebehoren
Waldmann Toebehoren

Vanaf € 24,32Incl. btw € 20,10Excl. btw

Vergrootglas met licht van verschillende merken

Hogetex biedt u een zeer uitgebreid aanbod aan diverse varianten van het vergrootglas met licht. Stuk voor stuk zijn deze gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De loeplampen zijn verkrijgbaar van diverse gerenommeerde producenten. Denk hierbij aan Jarrer, Hogetex en Otsuka. Kies nu de meest geschikte variant en plaats uw bestelling gemakkelijk online. Zo kunt u snel weer aan de slag met het juiste materiaal!

Gebruik lamp met vergrootglas

Wanneer u uw lamp met vergrootglas van Hogetex heeft ontvangen, kunt u gelijk aan de slag. Zorg ervoor dat u de lamp stevig en veilig plaatst op het bureau of tafel. U kunt de lamp met vergrootglas gebruiken door de lamp aan te zetten en het object dat u wilt bekijken onder de lamp te plaatsen. Door de lens van het vergrootglas met verlichting kunt u het object vergroten en duidelijk zien. Sommige loeplampen hebben ook een verstelbare arm en lens, waardoor u de lamp kunt aanpassen aan uw behoeften en het object dat u bekijkt.

Onderhoud loep lamp

Om ervoor te zorgen dat uw loep lamp van Hogetex lang meegaat en goed blijft werken, is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Zorg ervoor dat u de lamp schoonmaakt met een zachte doek en vermijd het gebruik van schurende middelen die de lens kunnen beschadigen. Controleer ook regelmatig of de lamp nog stevig en veilig op zijn plaats staat en of alle onderdelen nog goed werken. Als er problemen zijn met de lamp, neem dan contact op met de klantenservice van Hogetex voor ondersteuning.

Veilig gebruik loep met lamp

Het is belangrijk om uw loep met lamp van Hogetex veilig te gebruiken om ongelukken te voorkomen. Zorg ervoor dat u de lamp op een stevige en stabiele ondergrond plaatst en vermijd het plaatsen van de lamp op randen of instabiele oppervlakken. Zorg er ook voor dat de lamp niet oververhit raakt en dat u de lamp niet onbeheerd achterlaat terwijl het aanstaat.

Vergrootglas met verlichting kopen bij Hogetex

Wij van Hogetex hebben al meer dan veertig jaar ervaring, hierom bieden wij u ook enkel apparaten en onderdelen van de beste kwaliteit. Twijfelt u over welke variant vergrootglas met verlichting u precies nodig heeft? Of heeft u nog overige vragen? Neem gerust contact op met onze specialisten. U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Onze gereedschappen zijn scherp geprijsd, bijna altijd op voorraad en worden snel geleverd. Bestel het meest geschikte vergrootglas met verlichting eenvoudig online via de webshop, telefonisch of breng een bezoek aan onze showroom.