Loeplampen

Loeplampen

Bent u op zoek naar een loeplamp? Deze vindt u bij Hogetex. De loeplampen voorzien u van voldoende licht bij het werken met kleine objecten. Deze lamp kunt u door de arm met klem eenvoudig aan uw werktafel bevestigen. Vervolgens heeft u de handen vrij. De kleinere loeplampen hebben een voet zodat ze eenvoudig overal op een tafel of werkbank neer te zetten zijn. Binnen ons aanbod vindt u ook de gepaste loeplampen voor uw volgende klus. Bekijk ons volledige aanbod op deze pagina!

>> Lees meer

Gerenommeerde producenten

Hogetex biedt u een zeer uitgebreid aanbod aan diverse varianten van de loeplamp. Stuk voor stuk zijn deze gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De loeplampen zijn verkrijgbaar van diverse gerenommeerde producenten. Denk hierbij aan Jarrer, Hogetex en Otsuka. Kies nu de meest geschikte variant en plaats uw bestelling gemakkelijk online. Zo kunt u snel weer aan de slag met het juiste materiaal!

De showroom

Zoekt u de beste gereedschappen van topmerken? Voor zowel meten, spannen, verspanen als optisch? Hogetex biedt u een unieke brede range aan professionele kwaliteitsgereedschappen in al deze categorieën. Ook wanneer u het gereedschap liever fysiek aanschaft kunt u bij Hogetex terecht. U bent namelijk altijd welkom in onze showroom. Vanaf eind 2017 hebben wij deze in gebruik. In onze showroom kunt u langskomen om de gereedschappen offline te bekijken. U vindt ons aan de Gesinkkampstraat 1 te Varsseveld.

Loeplampen bestellen

Wij van Hogetex hebben al meer dan veertig jaar ervaring, hierom bieden wij u ook enkel apparaten en onderdelen van de beste kwaliteit. Twijfelt u over welke variant loeplamp u precies nodig heeft? Of heeft u nog overige vragen? Neem gerust contact op met onze specialisten. U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Onze gereedschappen zijn scherp geprijsd, bijna altijd op voorraad en worden snel geleverd. Bestel de meest geschikte loeplampen eenvoudig online via de webshop, telefonisch of breng een bezoek aan onze showroom.