Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Digitale Werkplaats schuifmaten

Digitale Werkplaats schuifmaten

Digitale schuifmaat

De digitale schuifmaat is een ideaal instrument om voorwerpen op te weten. Natuurlijk kan je hiervoor ook een liniaal gebruiken, maar deze zal bij lange na niet zo’n nauwkeurig resultaat leveren. Voor het nauwkeurigste resultaat gebruik je een digitale schuifmaat van Hogetex. Wij bieden verschillende soorten digitale schuifmaten aan van diverse merken en binnen alle prijssegmenten.

Lees meer

8 producten

per pagina
Sorteer op
Digitale Werkplaatsschuifmaat (lichtbouwwijze) meetbereik 1500 - 3000mm
Digitale Werkplaatsschuifmaat (lichtbouwwijze) meetbereik 1500 - 3000mm

Vanaf € 1.324,95Incl. btw € 1.095,00Excl. btw

Digitale IP66 werkplaatsschuifmaat met bovenmeetmessen
Digitale IP66 werkplaatsschuifmaat met bovenmeetmessen

Vanaf € 286,17Incl. btw € 236,50Excl. btw

Dig. werkplaatsschuifmaat met extra lange meetbekken
Dig. werkplaatsschuifmaat met extra lange meetbekken

Vanaf € 219,62Incl. btw € 181,50Excl. btw

Digitale IP66 werkplaatsschuifmaat
Digitale IP66 werkplaatsschuifmaat

Vanaf € 312,79Incl. btw € 258,50Excl. btw

Digitale Werkplaatsschuifmaat (lichtbouwwijze) meetbereik tot 1000mm
Digitale Werkplaatsschuifmaat (lichtbouwwijze) meetbereik tot 1000mm

Vanaf € 235,95Incl. btw € 195,00Excl. btw

Grote absolute digitale schuifmaat zonder bovenmeetmessen
Grote absolute digitale schuifmaat zonder bovenmeetmessen

Vanaf € 224,94Incl. btw € 185,90Excl. btw

Grote absolute digitale schuifmaat met bovenmeetmessen
Grote absolute digitale schuifmaat met bovenmeetmessen

Vanaf € 125,11Incl. btw € 103,40Excl. btw

Grote absolute digitale schuifmaat 		met meetmessen voor binnenmetingen
Grote absolute digitale schuifmaat met meetmessen voor binnenmetingen

Vanaf € 131,77Incl. btw € 108,90Excl. btw

Het voordeel van een digitale schuifmaat is dat deze over verschillende onderdelen beschikt, die het mogelijk maken om diverse objecten op te kunnen meten. Zo zitten er bijvoorbeeld twee haken aan de digitale schuifmaat, waarmee u de binnenkant van een buis op kunt meten. Maar bijvoorbeeld ook een extra stok waarmee u de diepte van een gat op kunt meten. Hierdoor maakt een dit product het mogelijk om tal van verschillende voorwerpen op te meten.

Hogetex digitale schuifmaat

Met een Hogetex digitale schuifmaat weet u zeker dat uw metingen nauwkeurig zijn. De producten op onze webshop zijn geselecteerd met een kritische blik en onze ruim 40 jaar ervaring. Al onze digitale schuifmaten beschikken over een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Met onze digitale schuifmaat weet u zeker dat u een product aanschaft dat beschikt over een de beste kwaliteit en dat is goedgekeurd door professionals.

Nauwkeurigheid digitale schuifmaat

De nauwkeurigheid van een digitale schuifmaat is niet te evenaren met een analoog meetinstrument. Het risico van een niet digitale meter is dat u deze verkeerd afleest en daarmee een onjuiste conclusie trekt. Met een digitale schuifmaat kunt u afmetingen berekenen tot op de honderdste millimeter nauwkeurig. Dit is iets wat niet haalbaar is met een gewone liniaal. Een ander voordeel is dat dit gereedschap beschikt over een geheugen, waardoor de meting opgeslagen blijft wanneer het display uitschakelt. Hierdoor gaat geen meting verloren.

Grote digitale schuifmaat

Bij Hogetex vindt u naast de doorsnee afmetingen ook de grote digitale schuifmaat. Dit extra grote formaat maakt het mogelijk om grotere oppervlaktes op te meten, zoals: tafels, raamkozijnen, grote buizen voor bijvoorbeeld een afvoer enzovoorts. Deze grotere variant komt in verschillende uitvoeringen en prijscategorieën. Bekijk het allemaal op deze pagina.

Schuifmaat kopen

Heeft u de juiste digitale schuifmaat gevonden en wilt u deze gaan bestellen? Voeg dan het product toe aan uw winkelwagen. U kunt heel eenvoudig uw schuifmaat betalen zodra u van ons de factuur heeft ontvangen. Of u maakt gebruik van PayPal als betalingsmethode. Na het afrekenen verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Alle bestellingen die wij binnenkrijgen voor drie uur ’s middags, worden dezelfde dag nog verzonden. Alle bestellingen worden met veel zorg verpakt en bezorgd, zodat u onze meetinstrumenten in de beste staat ontvangt. Heeft u nog een vraag over onze producten of over uw bestelling? Onze collega’s staan altijd voor u klaar om u te helpen.