Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Afschrijflinialen

Afschrijflinialen

Afschrijfliniaal

Een afschrijfliniaal is een veelzijdig gereedschap dat kan worden gebruikt voor allerlei taken. Van eenvoudig meten en markeren tot complexere bouwprojecten. Hogetex is er trots op een hoogwaardige afschrijfliniaal aan te bieden die perfect is voor iedere aannemer, klusjesman of timmerman. Hoewel zijn primaire functie is om te helpen bij het afschrijven, kan hij ook worden gebruikt voor andere taken. Denk bijvoorbeeld aan het meten van materiaaldiktes en het berekenen van de zaagbladdiepte.

Lees meer

1 product

per pagina
Sorteer op
Afschrijfliniaal
Afschrijfliniaal

Vanaf € 18,63Incl. btw € 15,40Excl. btw

Toepassingen afschrijfliniaal

We vertellen u graag meer over hoe een afschrijfliniaal kan helpen bij uw volgende bouwproject. Een afschrijfliniaal kan een nuttig hulpmiddel zijn tijdens iedere klus. Hieronder leest u meer over een aantal voorbeelden waarop dit product van Hogetex kan helpen om uw volgende project tot een succes te maken.

Een afschrijfliniaal is een essentieel gereedschap voor elke klusser, aannemer of timmerman. Het is perfect voor het meten en aftekenen van materialen, voor het snijden en kan worden gebruikt in een verscheidenheid van industrieën. Denk hierbij onder andere houtbewerking, bouw en metaalbewerking. Hier bij Hogetex hebben we een ruime keuze uit linialen van hoge kwaliteit.

Voordelen van een afschrijfliniaal

Een afschrijfliniaal is ontworpen om uiterst nauwkeurig te zijn, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw werk tot in de perfectie is afgemeten of uitgesneden. Een afschrijfliniaal is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen slijtage. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u de liniaal van hot naar her met u meesleept. Daarom is het belangrijk dat het wel tegen een stootje kan. Gelukkig hoeft u zich hier geen zorgen om te maken met de producten van Hogetex.

Nauwkeurig tekenen met een afschrijfliniaal

Doordat u de afmeting kunt aftekenen met een afschrijfliniaal aan de hand van een verschuifbare aanslag, weet u zeker dat deze extra nauwkeurig zal zijn. U kunt de afstand zowel aflezen in centimeters, als in millimeters. Ook dit maakt dat de uitkomsten nóg nauwkeuriger zijn. Zorg dus dat u naast uw vertrouwde duimstok, ook altijd een afschrijfliniaal bij u heeft!

Afschrijfliniaal kopen bij Hogetex

In welke bedrijfstak u ook werkzaam bent, het hebben van betrouwbaar en nauwkeurig meetgereedschap, zoals een afschrijfliniaal, is essentieel. Daarom biedt Hogetex alleen de hoogste kwaliteit op de markt. Dus als u op zoek bent naar een meetinstrument van hoge kwaliteit voor een goede prijs, dan ben je bij Hogetex aan het juiste adres! Of u nu bouwvakker, aannemer of klusjesman bent, onze producten zijn ontworpen om u de precisie te geven die u nodig heeft om de klus goed te klaren. Dit product zult u er bijna dagelijks bij pakken en dus doet u uzelf een groot plezier door het vandaag nog aan te schaffen. Want ieder project valt of staat met de juiste afmetingen, dat weet iedere vakman. Scrol door onze selectie hoogwaardige linialen of andere meetgereedschappen en vind het product dat aansluit op uw projecten en wensen. Wij bezorgen iedere bestelling met zorg en aandacht bij uw huis. Dit doen we niet alleen voorzichtig, maar ook nog eens heel erg snel. Bestel dus nu uw afschrijfliniaal van Hogetex en til uw vakwerk naar een hoger niveau!