Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Gradenbogen

Gradenbogen

Gradenboog

De gradenboog is een instrument om hoeken mee op te meten. Van alle hoekmeters is de gradenboog het meest eenvoudige middel, maar daarom niet minder effectief. Misschien herkent u de gradenboog nog van de lessen wiskunde of heeft u deze al eens voorbij zien komen bij andere meetinstrumenten. Het is de basis van alle hoekmeters en daarom ook het meest bekend en makkelijk in gebruik. Klik hier voor al onze verschillende gradenbogen.

Lees meer

3 producten

per pagina
Sorteer op
Gradenboog met verschuifbare rei
Gradenboog met verschuifbare rei

Vanaf € 34,61Incl. btw € 28,60Excl. btw

RVS Gradenmeter P19
RVS Gradenmeter P19

Vanaf € 16,94Incl. btw € 14,00Excl. btw

Gradenboog
Gradenboog

Vanaf € 20,63Incl. btw € 17,05Excl. btw

Het verschil tussen een gradenboog en hoekmeter

Als we kijken naar het belang van de gradenboog, is deze onmisbaar. Een analoge hoekmeter heeft namelijk een gradenboog nodig om te kunnen functioneren. Dit hulpmiddel is dus onderdeel van de analoge hoekmeter, maar kan daarentegen ook los worden gebruikt om hoeken op te meten. Een gradenboog is doorgaans niet digitaal. Er zijn wel andere digitale hoekmeters, welke zeer nauwkeurig het aantal graden weer kunnen geven. Ook deze kunt u vinden binnen ons assortiment. Dit is dus puur een kwestie van voorkeur.

Gradenboog van metaal: een ijzersterk hulpmiddel

Een eenvoudig meetinstrument betekent niet dat deze ook van eenvoudig materiaal gemaakt moet zijn. Hogetex verkoopt enkel producten die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Wij verkopen bijvoorbeeld een gradenboog gemaakt van roestvrijstaal, waardoor u de komende jaren met veel plezier dit gereedschap kan blijven gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een tussenwand op zolder. Ongetwijfeld zult u, of zullen uw medewerkers, dit instrument met regelmaat uit de gereedschapskist vissen. Hogetex verkoopt de volgende merken: Fuji tool, Marui-Keiki en Shinwa. De verschillen tussen de gradenbogen uiten zich vooral in de technische specificaties.

Grote gradenboog

Let bij het kiezen van een gradenboog goed op de maatvoering hiervan. Vanzelfsprekend kiest u natuurlijk voor een maat die aansluit bij uw project. Voor het inmeten van een tussenwand gebruikt u bijvoorbeeld een grote gradenboog. Bij Hogetex vindt u verschillende maten gradenbogen. Advies hierover kunt u altijd opvragen bij een van onze experts. Zij kunnen met u meedenken en u adviseren over ons assortiment. Heeft u zelf een verkeerde maat gekozen? Dan kunt u deze natuurlijk altijd retourneren en omruilen voor de geschikte maat.

De beste service en expertise vindt u bij Hogetex

Onze experts zijn bereikbaar via service@hogetex.com of op het volgende telefoonnummer: (+31 (0)315 617 171).Voor overige informatie over onze voorwaarden of over de verschillende betalingsmogelijkheden, kunt u terecht op onze website. Ook hebben wij een pagina aangemaakt voor andere vragen die eerdere klanten al eens aan ons hebben gesteld. Staat uw vraag hier niet bij? Dan kunt u alsnog uw vraag stellen via onze klantenservice. Onze experts helpen u graag verder.