Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Winkelhaken

Winkelhaken

Winkelhaak

De winkelhaak is een eenvoudig en onmisbaar stuk gereedschap, dat niet mag ontbreken in uw gereedschapskist. De winkelhaak wordt gebruikt om materiaal op te meten en om kaarsrecht lijnen te kunnen tekenen. Dit komt goed van pas wanneer u bijvoorbeeld een deur uit wilt zagen. U wilt natuurlijk wel dat de hoeken van uw deur exact 90 graden zijn. Om dit te verzekeren kunt u een winkelhaak gebruiken. Andere voorbeelden waarbij dit product van pas zou kunnen komen zijn: bij het maken van kozijnen, tafels en kasten. Deze haak is dus perfect als hulpmiddel bij het bewerken van hout- en metaal. Geen een professionele vakman kan zonder een goede winkelhaak!

Lees meer

3 producten

per pagina
Sorteer op
Flens-winkelhaak
Flens-winkelhaak

Vanaf € 22,51Incl. btw € 18,60Excl. btw

Werkplaats winkelhaak met aanslag
Werkplaats winkelhaak met aanslag

Vanaf € 14,40Incl. btw € 11,90Excl. btw

Werkplaats winkelhaak
Werkplaats winkelhaak

Vanaf € 10,53Incl. btw € 8,70Excl. btw

Winkelhaak groot

Bij het aanschaffen van dit product is het belangrijk om uzelf af te vragen of u een winkelhaak die groot is nodig heeft, of dat een kleiner formaat wellicht beter werkt. Het is dus belangrijk om de afmetingen van de haak en de grootte van het project op elkaar af te stemmen. Twijfelt u over de maat van uw winkelhaak, dan kunt u altijd advies vragen aan een van onze experts. Dit mag via onze klantenservice.

Winkelhaken hebben een hoek van 90 graden

Omdat u een hoek wilt aftekenen die kaarsrecht is, hebben winkelhaken altijd een hoek van 90 graden. Op deze manier weet u zeker dat uw deur, tafel of kast recht loopt. Een winkelhaak met een hoek van 90 graden komt ook van pas bij een huis met bijvoorbeeld schuine kozijnen en deurposten. U kunt in deze gevallen altijd terugvallen op de betrouwbaarheid van uw dit hulpmiddel.

Verschillende soorten winkelhaken

Bij Hogetex verkopen wij verschillende soorten winkelhaken. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook een winkelhaak met aanslag. Dit is een haak met een soort standaard, waardoor deze gemakkelijk kan blijven staan, waardoor u eenvoudig het materiaal kunt aftekenen. Daarnaast verkopen wij ook een flens-winkelhaak. Hiermee kunt u controleren of de flens recht op de leiding staat. De vorm van deze haak is dusdanig anders, wat ervoor zorgt dat deze om de leiding past.

Maak nu uw gereedschapskist compleet en schaf uw winkelhaak aan

De winkelhaak is dus echt een musthave voor elke vakman. Bij Hogetex bieden wij meetinstrumenten aan geschikt voor allerlei projecten. Twijfelt u toch nog welke winkelhaak of andere haak het meest geschikt is voor uw opdracht, dan staan onze experts voor u klaar! Zij kunnen met u meedenken en u van het beste advies voorzien. Heeft u het juiste product gevonden en heeft u vragen over uw bestelling of betaling? Dan hebben wij al veel van deze vragen voor u beantwoord. Deze antwoorden kunt u vinden op de FAQ pagina. Mocht uw vraag hier niet tussen staan dan mag u natuurlijk ook altijd bellen met onze klantenservice. Tevreden over uw product? Dan horen wij dit ook heel graag! Dit mag in de vorm van een review of u kunt ons taggen in een foto, van uw geslaagde project.