Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Marui Keiki

Meetinstrumenten in perfectie van Marui Keiki

Marui Keiki LogoVan protractoren, tot hoeksensoren, tot radiaalkiesmeters, de Japanse fabrikant Marui Keiki levert een enorm hoge nauwkeurigheid en een breed scala aan nuttige meetinstrumenten. De instrumenten zijn compact, robuust en gemakkelijk te gebruiken. Marui Keiki is niet bang voor nieuwe technologieën en innovaties!

Lees meer

3 producten

per pagina
Sorteer op
Hoekmeter met loep en schroefmaatverstelling Marui Keiki MP-101
Hoekmeter met loep en schroefmaatverstelling Marui Keiki MP-101

Vanaf € 555,39Incl. btw € 459,00Excl. btw

Hoekmeter met loep Marui Keiki BP-301
Hoekmeter met loep Marui Keiki BP-301

Vanaf € 192,39Incl. btw € 159,00Excl. btw

Digitale hoek sensor Marui Keiki DP-621
Digitale hoek sensor Marui Keiki DP-621

Vanaf € 1.300,75Incl. btw € 1.075,00Excl. btw

Precisie sinds 1959

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1959 heeft Marui Keiki de wereldwijde snelle technologische ontwikkeling met een grote pioniersgeest ter hand genomen. De fabrikant doet de bijnaam van zijn land van herkomst Japan eer aan: Technologiegigant. Voor Marui Keiki is het belangrijkste om de precisie en nauwkeurigheid voortdurend te verbeteren. Het enthousiaste team van het bedrijf staat nooit stil.

Voortdurende ontwikkeling en verbetering resulteert in steeds krachtigere, handigere en duurzamere meetinstrumenten. Het is de enorme betrouwbaarheid en robuustheid die de Marui Keiki producten zo populair maken over de hele wereld. Ook jij kan meetinstrumenten vinden die de productie en het onderhoud van u machines merkbaar eenvoudiger maken!

Deze meetinstrumenten van Marui Keiki zijn bijzonder populair

Protractoren

De gradenboog met vergrootglas en micrometerverstelling (MP-101) van Marui Keiki is een standaardmodel dat op veel verschillende manieren kan worden gebruikt. Met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid kan u er machines, mallen, sjablonen en nog veel meer mee instellen en controleren.

De universele gradenboog met vergrootglas (BP-301) staat wereldwijd bekend om zijn onovertroffen betrouwbaarheid. Het is eenvoudig geconstrueerd en daardoor eenvoudig te bedienen. U kan het gebruiken voor een grote verscheidenheid aan metingen - en met de juiste accessoires kan u het nog functioneler maken.

De digitale gradenboog (HG-36) voor krompassers en hoogtemeters is ook erg populair. Dit compleet nieuwe concept van Marui Keiki maakt het meten van u werkstuk eenvoudiger doordat u de gradenboog eenvoudig aan een schuifmaat of hoogtemeter kunt bevestigen. Op deze manier kan u stabiele en betrouwbare waarden bereiken met een uiterst eenvoudige bediening. Het instrument is een echte allrounder.

Hoeksensor

De compacte digitale hoeksensor (DP-621) van Marui Keiki is een hulpmiddel voor het meten van rotatiehoeken. Door het kleine ontwerp is het gemakkelijk te hanteren. De sensor kan zeer brede eenheden meten en ook zeer kleine resultaten van 1 minuut tot 0,01 graden weergeven. Dankzij de batterij heeft u bovendien geen kabel nodig.

Radiale wijzerplaat

Ook de radiaalkiesmeter van de MD-serie van Marui Keiki is een populaire keuze. Met dit apparaat kan u de buitendiameter van zowel cilindrische werkstukken als walsen controleren. De bediening is, zoals gebruikelijk voor de fabrikant, zeer eenvoudig. De digitale display geeft direct de gewenste waarden weer, waardoor u kostbare tijd bespaart.