Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Glanze

Gereedschap van Glanze

Glanze LogoGlanze is één van de toonaangevende namen in de markt voor draaigereedschappen en doorslijpgereedschappen met indexeerbare inzetstukken. Met hun onvergelijkbare hoge kwaliteit behoren deze instrumenten tot de high-end sector. Of u nu op zoek bent naar draaigereedschappen voor professionele productie en ontwikkeling of voor de luxe hobbysector, Glanze overtuigt u!

Lees meer

8 producten

per pagina
Sorteer op
Binnenboorbeitelset Glanze STFCR-11
Binnenboorbeitelset Glanze STFCR-11

Vanaf € 116,16Incl. btw € 96,00Excl. btw

Hoekfrees Glanze PAAP
Hoekfrees Glanze PAAP

Vanaf € 84,70Incl. btw € 70,00Excl. btw

DCMT 11T304 platen voor Glanze sets
DCMT 11T304 platen voor Glanze sets

Vanaf € 5,45Incl. btw € 4,50Excl. btw

Schachtfrees Glanze AAAP
Schachtfrees Glanze AAAP

Vanaf € 33,88Incl. btw € 28,00Excl. btw

Binnenboorbeitelset Glanze met een SCLCR, SDUCR en STUCR houder
Binnenboorbeitelset Glanze met een SCLCR, SDUCR en STUCR houder

Vanaf € 116,16Incl. btw € 96,00Excl. btw

Binnenboorbeitelset Glanze SCLCR-06
Binnenboorbeitelset Glanze SCLCR-06

Vanaf € 147,62Incl. btw € 122,00Excl. btw

Binnenboorbeitelset Glanze SDUCR-07
Binnenboorbeitelset Glanze SDUCR-07

Vanaf € 116,16Incl. btw € 96,00Excl. btw

Binnenboorbeitel Glanze SCLCR-06
Binnenboorbeitel Glanze SCLCR-06

Vanaf € 34,49Incl. btw € 28,50Excl. btw

Briljant: Draaigereedschap van Glanze

Glanze is een populaire fabrikant voor alle soorten houders met indexeerbare inlegdelen en verkoopt zijn gereedschap wereldwijd met groot succes - dankzij de focus op waarde. Vanaf het eerste idee, via ontwikkeling, technologie en productie, streeft Glanze ernaar om alleen de beste producten op de markt te brengen die aan de hoogste normen voldoen. De fabrikant zet zich in om zijn gereedschap voortdurend te verbeteren en te ontwikkelen.

Glanze is nu gecertificeerd door de Duitse TÜV: ISO 9001 en ISO 14001.

Hoogwaardige interne draai- en afkorthouders van Glanze

Hogetex biedt een selectie van verschillende snij- en inwendige draaihouders van Glanze, die ook geschikt zijn voor zijwaarts snijden en groeven.

  • Het eenvoudige model met een dubbelzijdig draaiende inlage is verkrijgbaar in verschillende ISO-normen.
  • Een van de sets, bestaande uit een afgesneden gereedschapshouder met twee verwisselbare groefinzetten en afgesneden platen, wordt geleverd als een praktisch gereedschapsblok. Het is extreem stabiel, zorgt voor een goede spaanafvoer en is geschikt voor zowel normaal als roestvrij staal.
  • Een andere set van Glanze combineert een interne draaihouder met een doorslijphouder. We leveren het in een blauwe doos met Torx sleutel.
  • De grote sets van Glanze bevatten alles wat nodig is voor het afscheuren en in- en uitwendig draaien.
  • Glanze biedt ook passende gereedschapssets aan voor het snijden van schroefdraad in combinatie met afscheuren en het draaien van profielen - zo ben u volledig gedekt.
  • Daarnaast vindt u een gereedschapsblok met verwisselbare groefinzetten in verschillende types: SB20-2, SB20-3 en SB25-3.

Nauwkeurige interne draaigereedschappen van Glanze

Van mini-draaibeitels, tot inwendige draaibeitels, tot uitgebreide draaigereedschapssets, Hogetex heeft alles wat u nodig heeft van het gerenommeerde merk Glanze.

De set om de profielen te draaien met rechtse, linkse en rechte houders bevat ook RMCT type verwisselbare platen. Die van de profielbeitel is rond. Glanze heeft deze set zorgvuldig samengesteld om u te voorzien van een tool die op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het schittert vooral in banen die diepe profielen vereisen die andere soorten bits niet kunnen bereiken. Bovendien kan u tal van snijgereedschappen individueel aanschaffen en daarmee u eigen sets samenstellen die perfect op u behoeften zijn afgestemd.