Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Fujitool

Fuji Tool - hoogwaardige gereedschappen en hulpmiddelen

Fuji Tool LogoHet merk Fuji Tool staat wereldwijd bekend om zijn nauwkeurige meters, meetinstrumenten en mallen. Of het nu gaat om een radiusmeter, tandwielmeter of gradenboog: met de producten kan u moeiteloos en nauwkeurig werken! We zijn er dan ook des te meer trots op dat we u dit hoogwaardige gereedschap exclusief kunnen aanbieden. Hogetex heeft exclusieve distributierechten voor heel Europa! Leer meer over deze eersteklas hulpmiddelen en vind precies het meettoestel dat u nodig heeft.

Lees meer

Producten 1-12 van 17

per pagina
Sorteer op
Fujitool AB-12 Hoekblokset
Fujitool AB-12 Hoekblokset

Vanaf € 381,15Incl. btw € 315,00Excl. btw

Hoekplaat 30°x60° en 45°x45°
Hoekplaat 30°x60° en 45°x45°

Vanaf € 78,65Incl. btw € 65,00Excl. btw

Fujitool universele hoekblokken
Fujitool universele hoekblokken

Vanaf € 296,45Incl. btw € 245,00Excl. btw

Modulair opspansysteem LK serie
Modulair opspansysteem LK serie

Vanaf € 180,29Incl. btw € 149,00Excl. btw

Set traploze verstelbare spanplaten PM
Set traploze verstelbare spanplaten PM

Vanaf € 107,69Incl. btw € 89,00Excl. btw

Fujitool Lasnaadkaliber NWG-94
Fujitool Lasnaadkaliber NWG-94

Vanaf € 71,39Incl. btw € 59,00Excl. btw

Tandmallen met een drukhoek van 20°
Tandmallen met een drukhoek van 20°

Vanaf € 83,49Incl. btw € 69,00Excl. btw

Set Radiusmallen Fuji Tool L300M2
Set Radiusmallen Fuji Tool L300M2

Vanaf € 635,25Incl. btw € 525,00Excl. btw

Kantentaster Fuji Tool SR 12
Kantentaster Fuji Tool SR 12

Vanaf € 71,39Incl. btw € 59,00Excl. btw

Set radiusmeters Type L300MX
Set radiusmeters Type L300MX

Vanaf € 119,79Incl. btw € 99,00Excl. btw

Pijpdraad PT en NPT schroefdraadmallen
Pijpdraad PT en NPT schroefdraadmallen

Vanaf € 47,19Incl. btw € 39,00Excl. btw

Radiusmeters Type 272 serie
Radiusmeters Type 272 serie

Vanaf € 22,99Incl. btw € 19,00Excl. btw

Pagina

Meters, sjablonen en andere handwerkbenodigdheden

Meters, gradenbochten en sjablonen van Fuji Tool ondersteunen u bij het handhaven van een constante hoge kwaliteit. Het zijn praktische, handige compilaties van verschillende waarden en meetresultaten waarmee u op de millimeter nauwkeurig breedte, lengte, hoek en rand kunt controleren. Hoogwaardig vakmanschap is essentieel!

Topseller: Fuji Tool in de Hogetex Shop

De producten van Fuji Tools zijn essentieel voor de precisieproductie in diverse industrieën. Ze bieden ook een enorme opluchting voor ervaren doe-het-zelvers. De volgende artikelen behoren tot de Fuji Tools bestsellers in onze online shop:

  • Straalmeters: In de Hogetex shop zijn diverse Fuji Tool radiusmeters verkrijgbaar. Bijzonder populair zijn die van de 178-serie en de 272 en L300. Ze zijn ideaal voor het meten van binnen- en buitenoppervlakken. Ook kunnen concave en convexe stralen worden bepaald.
  • Draadvorming: Meet de schroefdraad in inches of millimeters en bepaal de ideale schroeven voor u specifieke prouct. Met 16 platen voor de afmetingen in inches en 12 voor de metrische versie heeft u een goede basis voor het betrouwbaar bepalen van het type ACME trapeziumdraad.
  • Tractor: Fuji Tool protractoren zijn gemaakt van zeer fijn kwaliteitstaal. De randen en oppervlakken worden met de hoogste precisie geslepen, zodat niets een exacte hoekbepaling in de weg staat!
  • Maaimeters voor tandwielen: Wil u de juiste uitvoering van u versnellingen controleren? Dan zijn de tandwielsnijdmeters van Fuji Tools de ideale oplossing. In één ring krijg u verschillende messen. Voordat u koopt, is het belangrijk dat u beslist tussen inscriptie in inches of millimeters. Evolutiemeters met de aanduiding DP bieden verschillende inchbereiken, modulaire meters gebruiken een schaal van millimeters.
  • Andere nuttige accessoires: u vindt ook veel andere praktische artikelen van Fuji Tool in onze online shop. Of u nu een kantzoeker nodig heeft om het nulpunt van de gereedschapshouder te bepalen, instelbare plugmeters om groeven en boringen te meten, een monsterhouder of een Drill-Point-Check om u snijhoek te controleren: blader door het uitgebreide aanbod van producten. We bieden ook mechanische ondeugden, hoeksjablonen en traploos instelbare spanklauwparen aan.

Het bedrijf Fuji Tool

Fuji Tool is een Japans bedrijf dat al in 1933 door Haruji Fujiwara werd opgericht. Vanaf het begin maakte het bedrijf meetinstrumenten die gericht waren op de Europese versies. Tot op de dag van vandaag heeft Fuji Tools zich gestaag verder ontwikkeld. Hoge kwaliteit, enorme nauwkeurigheid en duurzaamheid staan bij de producenten centraal. Zij hechten ook veel belang aan de voortdurende verbetering van reeds bestaande instrumenten. Zo weet u zeker dat de producten die u koopt altijd up-to-date zijn!