Fujigen

Frezen made in Japan door Fujigen

Fujigen LogoDe Japanse fabrikant Fujigen biedt een breed scala aan verschillende freesgereedschappen die punten scoren voor nauwkeurigheid en duurzaamheid, waaronder radiusfrezen, gatenfrezen en verzinkfrezen. Fujigen combineert de kracht van een innovatief idee met vakkundige uitvoering - voor betrouwbare en nauwkeurige producten.

>> Lees meer

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De meest populaire producten van Fujigen

Minifrees Nano-momimes

De kleinste frees die u op de markt kan krijgen is de mini frees Fujigen Nano-momimen. Het centreer- en ontbraamgereedschap meet slechts 8 millimeter in diameter in de schacht, waarvan slechts 6 millimeter. U kun het gebruiken voor de meest veelzijdige klussen:

  • om te centreren
  • voor het snijden van V-groeven
  • te verminderen
  • voor het ontbramen, ook van hoeken
  • voor proefboren en voorboren in massief

Dankzij de smalle diameter en de lange as is het werken in de diepte geen probleem. Als accessoire kan u natuurlijk ook een geschikte verwisselbare plaat bij ons verkrijgen.

Mentrube

De Fujigen Mentrube verzinker en ontbramer is geschikt voor boormachines. Het is beschikbaar voor het snijden van hoeken van 30, 45 en 60 graden en voor het snijden van diameters van 5 tot 66 millimeter. De schacht heeft een diameter van 10 tot 13 millimeter, afhankelijk van het gekozen model. Het HSS snijgereedschap is rechtstreeks afkomstig van Fujigen en heeft een speciale chipbreaker-ergonomie, die bij gebruik uitzonderlijk gladde oppervlakken oplevert. Wanneer u de matrijs verwisselt, profiteert u van een speciale houder. Deze houder bespaart u tijd bij het verwisselen van de matrijs door de eenvoudige bediening en zorgt ervoor dat het gereedschap zeer nauwkeurig blijft werken. Trouwens, u hoeft het gereedschap niet opnieuw te slijpen. De insert heeft een zeer lange levensduur - ondanks de lage snelheid. U kan ook een vervanger bij ons kopen in de Hogetex online shop.

Minifrees Chibimomi

De Fujigen Chibimomi minifrees is ook een zeer klein centreer en ontbraamgereedschap. Net als de Nano-momenten heeft hij een schacht met een diameter van 10 millimeter. Met zijn punt van 9 millimeter kunt u hem gebruiken in smalle ruimtes. Het is iets groter dan de nano, maar nog steeds geschikt voor fijner werk dan de normale momimen. U kunt het zonder problemen gebruiken voor tal van CNC-toepassingen. Zijn veelzijdigheid bespaart u een aantal andere hulpmiddelen die u anders nodig zou hebben - voor een maximale productiviteit. De speciaal ontworpen vorm van Fujigen vermindert het risico op versplintering of breuk van de frees aanzienlijk. Het is beschikbaar voor hoeken van 90 graden en in lengtes van 105 en 165 millimeter. Vervangingen van Fujigen's snij-inzetstuk kan u ook vinden in de Hogetex online shop.

Duurzaamheid en nauwkeurigheid met Fujigen

De fabrikant vertrouwt op eigen productontwerpen om u de best mogelijke kwaliteit te kunnen bieden. Speciaal ontworpen hardmetalen schachten zorgen voor een enorme duurzaamheid - Fujigen gereedschap scoort ook punten met hun veelzijdige toepassing. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op!