Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Officiële distributeur Europa Digi-Pas®

Hogetex is exclusief vertegenwoordiger van het merk Digi-Pas®, de nieuwe generatie waterpas/hoekmeter voor de professionele gebruiker in de bouw en industrie. Naast directe verkopen en advies aan de eindgebruiker, distribueren wij via de technische vakhandelaren om zo veel mogelijk ons doelgroep in de bouw en industrie te bereiken en het digitaal meten te laten ervaren. Het gaat om het gebruik van precisie handmeetgereedschap waterpas/hoekmeter tot aan hoge precisie machine waterpassen & hellingmeter sensor modules. Ook verkrijgbaar in Bluetooth, Mobile Sync Android & iOS App met Professioneel Sync Software voor snelle & precieze XY -as meetwaarden en data-analyse.

Oplossingen en toepassingen van onze producten

Deze nieuwe standaard van waterpassen biedt oplossingen door meer comfort te geven bij het automatisch en nauwkeurig waterpassen op allerlei werkterreinen van de bouw en industrie. Het werkt sneller en prettiger; geeft precieze en betrouwbare meetwaarden weer op een groot display met duidelijke functieknoppen voor een hoog gebruiksgemak. Het is makkelijk te leren en te bedienen. Het meet foutloos en leest duidelijk en snel af op een helder display.

De toepassingen zijn enorm divers: van uitlijnen van test- en meetapparatuur in onderzoeksinstituten, beproevingslaboratoria in de medische branche, overheid, luchtvaart, auto-industrie, controle inspectie op locatie in de woningbouw, scheepsbouw, marine zwaar hijskraanwerk op platforms in havens tot algemeen hijswerk in de bouw, machine-industrie; uitlijnen van 3D- CNC machines, frees-en slijpbanken, zaagmachines..., en de doe-het-zelf branche van inmeten van kozijnen deur of raam tot aan waterpas stellen van satellieten, zonnepanelen, tripod statief fototoestel..en alles wat u maar graag wilt rechtzetten voor een snelle, precieze en betrouwbare meting.

Onze klanten

Tot onze klanten mogen wij rekenen: universiteiten, ziekenhuizen, forensische politie, architecten, advies-en ingenieursbureaus, service-, calibratie- en onderhoudsbureaus, machinefabrieken en zelfstandige ontwikkelaars, auto- vakgarages, scheepswerven, installatiebedrijven, timmerbedrijven, meubelmakers tot aan de professionele doe-het-zelf klusser.

Naast graden hoekmetingen, oppervlakte vlakheid, rechtheid, nivelleren en uitlijnen kunt u ook bij ons terecht voor lengte-, diepte-, afstand-, dikte-, en hardheidsmetingen..te denken aan hoeklinialen, schuifmaten, micrometers, dieptemeters, diktemeters, hardheids/ durometers..en nog veel meer...

Mocht uw instrument er niet bij staan of u wilt meer informatie, neemt u gerust contact met ons op voor advies.

Wij staan voor:

AA-kwaliteit producten met hoog gebruiksgemak.
Een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Snelle, correcte en maximale klantenservice.