Bij vragen bel ons: 0315 - 61 71 71

Buitenmeter Teclock SM-114

Buitenmeter Teclock SM-114

Meetgebied: 0-10 mm.
Alezing: 0,01 mm.
Contact-punt Ø 10 mm.
Keramische tastkoppen.
Meetdruk 2,5 N.
Beugeldiepte 120 mm.
Lees meer
Toon alles
Artikelcode
Uitvoering
Maten
Aantal
Voorraad
Stukprijs
1M58.1.03 Toon info
€ 71,39Incl. btw € 59,00Excl. btw

Productomschrijving

Meetgebied: 0-10 mm.
Alezing: 0,01 mm.
Contact-punt Ø 10 mm.
Keramische tastkoppen.
Meetdruk 2,5 N.
Beugeldiepte 120 mm.

Toepassingen diktemeter

Er zijn veel verschillende toepassingen voor een diktemeter. Hij kan worden gebruikt om de dikte te meten van hout voor bouwprojecten, metaal voor fabricageprojecten of kunststof voor productieprojecten. Hij kan ook gebruikt worden om de dikte te meten van pijpen, plaatwerk en draad. Een diktemeter kan zelfs gebruikt worden om de dikte te meten van papier, karton en stof. Zo ziet u maar, dit gereedschap komt binnen veel verschillende industrieën van pas.

De voordelen van een digitale diktemeter

Een digitale diktemeter is een instrument om de dikte van een materiaal te meten. Het wordt vaak gebruikt in de verwerkende industrie om te garanderen dat producten aan de kwaliteitsnormen voldoen. De meter bestaat uit een digitaal display, een sonde en een trekker. Deze meters maken gebruik van een digitale sensor voor nauwkeurige metingen die gemakkelijk op een digitaal display kunnen worden afgelezen. Digitale diktemeters zijn een uitstekende keuze voor toepassingen waar uiterst nauwkeurige metingen nodig zijn. De meter is ontzettend nauwkeurig, waardoor het een essentieel instrument is om de productkwaliteit te waarborgen.

De voordelen van een analoge diktemeter

Een analoge diktemeter kent verschillende voordelen. We bespreken er een aantal hier. Het eerste voordeel van een analoge diktemeter is dat u minder afhankelijk bent van externe factoren dan bij digitale versies. De analoge variant heeft geen batterijen nodig, dus er is geen risico aanwezig dat het midden in een project uit zal vallen. Daarnaast is een analoge diktemeter voor sommige mensen makkelijker te bedienen. Dit is met name afhankelijk van uw kennis rondom digitale apparaten.

Diktemeter kopen

Een diktemeter is een veelzijdig gereedschap dat voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Als u met hout, metaal of kunststof werkt, kan een diktemeter handig zijn om de dikte van het materiaal te meten. Een diktemeter is ook handig voor het schatten van de materiaalbehoefte en het controleren van de naleving van gestelde voorwaarden en eisen. Hogetex kan ook wel gezien worden als dé leverancier voor specialistisch gereedschap in Europa. Met onze 50 jaar aan ervaring, kunnen wij u helpen om het geschikte gereedschap te vinden voor ieder project. U kunt direct contact opnemen met een van onze gespecialiseerde collega’s. Wel zo prettig om snel antwoord te ontvangen, zodat u weer snel door kunt met het project. Dat begrijpen wij bij Hogetex en om die reden staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Dus heeft u een vraag, hulp nodig, weet u niet welk meetinstrument geschikt is of wilt u meer te weten komen over de betaling en bezorging bij Hogetex? Neem dan snel contact met ons op!